Ben evde kaldım sanırım :)

bende 28imdeyim. sen 2 kez nişan atmışsın. o aşamaya bile gelmişsin. demekki olmaması gerekiyormuş. bende ne sevgili var ne bişey. hiç bişey yok. umudumda kalmadı zaten.

bütün açtığınız konuları tek tek okudum ve neyi merak ediyorum biliyor musunuz. bi adam var 11 ocakta konu açmışsın yeni tanıştım mühendis yakışıklı şu bu diye. ne ara tanıştın ne ara nişanlandın ve ne ara tekrar nişanı attın. konuları yanlışta anlamış olabilirim. bağlantı kurduğumda sonuç bu çıkıyor.
neyse biraz önce de ayrıldıgın nişanlınla ilgili konu açmışsın. ben sana şunu söyleyim maziyi kapamazsan gelecekte hep sıkıntı çekersin.
ne insanlar var 5 kez boşanıp 6 kez evlenen sen 2 nişanlıdan ayrılmışsın ne olacakki. yaşadın bitti senin hayatın kime ne. bunu ancak psikolojisi bozuk insanlar sorun yapar.

ilerisi için iyi olmayacağını düşünmüş nişanı atmışsın. evlenip boşansan daha mı iyi olacaktı?
sıkma canını bende 28 yaşındayım. banada ara ara afakanlar geliyor ama geldikleri gibi gidecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…