Ben evde kaldım sanırım :)

ev onların uzerine olurdu ama siz otururdunuz bunu konustunuz mu? hem kira vermezdiniz. ama yinede kendinizi üzmeyin çünkü mantıklı gerekçeyle atmıssınız. keşke ilkini kacırmasaydınız umarım daha iyisini bulursunuz üzülmeyin.28 yaş inanın geç değil.

İkl

Hayır tapu nişanlımın üzerine ama ömür boyu onlar oturacak bildiğin bütün maaşını o eve bağladı

Canım benim bende kaç kişiyle görüştüm kaç kere hayal kırıklığı yaşadım,nişan atmadım ama kaç kere nişan olmadan döndüm.O kadar çok yoruldum ki anlatamam.Asla hiçbir zaman Allahıma isyan etmiyorum.Nasibimiz buymuş hakkımzda hayırlı olan İNŞ ALLAHIMIN izniyle karşımıza çıkcaktır.Daha 2 gün önce çok istediğim ve iyi anlaştığım ama bazı nedenlerden dolayı olmadığı için ayrılmak zorunda kaaldım.Okadar çok dolu o kadar çok kötüyüm ki.Ama Rabbim beterini göstermesin.hepimiz için hayırlısı olur İNŞ.
Banada dua edermisiniz bu günlerde çok zor günler geçiriyorum,Rabbim beterinden korusun cümlemizi.

Alla yardımcın olsun canım ya sebepi çözülemeyecek bir durummu?

1.) ablan olarak bunun kesinlikle bir kısmet işi olduğunu, yazılı vakit gelmeden ne yaparsan yap olmayacağını ama o vakit geldiğinde de önünde kimsenin duramayacağını bilmeni isterim. Biliyorsan da hatırla! Herkesin değişiktir kaderi biri erken evlenir, biri ünlü olur, biri zengin.
2.) acele olarak kendine bir uğraş bul. İş ara, kursa git, spor yap. Kısaca evde pinekleme.
3.) evlenmek için evlenip de olup olmadık insanlarla hemen bu işe girme.
4.) annen dahil kimseyi dinleme.

Nişanlandıktan sonra ayrılmak oldukça doğal bir durum.
Evlenip ayrılmaktan çok daha iyi.
O sürece tanıma süreci diye boşuna demiyorlar.
Sanki sevgili olmuşsunuz, anlaşamamışsınızda ayrılmışsınız gibi düşünün.
Ayrıca 28 yaş geç kalınmış bir yaş değil.
Mutlu olamayacaksanız hiç evlenmemek daha iyi bence. Umarım aşkı tadıp mutlu olacağınız biri çıkar karşınıza ve evlenirsiniz.

İnsanlar hep iyi der.Ama sen kendi içine girince onu tanırsın.Canını sıkma tecrübe oldu de geç.Herşeyde vardır bir hayır.
Yaşın 28 diye de geç kalmış sayılmazsın.Kaderinde ne zamansa evliliğin o zaman gerçekleşin.Bunu kımse belırleyemez.Milletin agzına bakma.Millet kendine baksın.Bir insanı yargılamak tanımadan anlamadan ne kdar kolay ya ! Bundan sonra dön hayatına bak kimsenin ne dediği umrunda olmasın.Yoksa devamlı taka taka psikolojin iyice alt üst olur benden söylemesi.

Allah çirkin şansı versin

Nisan zaten çiftlerin birbirini tanıma süreci değilmi yani bir nevi deneme.denemissiniz anlaşamamis ayrılmışsiniz, bundan doğal ne var,ayrıca evde falan da kalmış değilsiniz, yaşınız daha genç. Hem insanlar illa evlenecek diye bir şartta yok,varsa Nasip gelir sizi bulur.
Sanırım olaylar üstüste gelince biraz moraliniz bozulmuş haklı olarak.bence herseyi sifirlayin,kafayı boşaltın, sonrada ilk işiniz is aramak olsun,gerisi kendiliğinden gelir

Ben bu nişanı o attı bu attı muhabbetlerini de anlayamıyorum. Ne fark eder bir şekilde anlaşılamamış ve bitmiş işte.

28 yaşında kimse evde kalmış sayılmaz artık o "evde kalma" yaşı toplum nezdinde de çok çook ilerledi ki bence öyle bir statü zaten yok.

Eee benim yaş 30 o zaman ben vahim bir haldeyim :) .Canım bol bol dua et emin ol o seni rahatlatacaktır, bence hayırlı değilmiş, hayırlı olsaydı Allah nasip ederdi zaten

yaşın evde kalcak kadar büyük deil..aslında sen birazda annenin yüzünden böyle düşünüyorsun..annenle konuş bu konuları kapat birdaha açma de..biraz uslubun sert olsun..işte bulursun kocada bulursun..hiiççç kafana takma...

Anlıyorum. İlk ilişkinde duyguların ağır basmış gençliğin verdiği heyecan da varmış çocuk yorulmuş olabilir kendin de kabul etmişsin. İkincisinde de mantığın ağır basmış birlikteliğiniz içindeyken beraber vermeniz gereken bir kararı tek başına verip seni de kabul etmeye zorlamış. Bana göre ikisi de olabilecek şeyler. Sende hiçbir anormallik yok. Her şey kader kısmet inşallah anlaşabileceğin biri çıkar karşına ve mutlu olursun.

Yemin ediyorum okadar güzel özetledinki durumumu.. En cok zoruma giden seyde ikimizin ortak alması gereken bir kararı kendi başlarına aldılar ve benide bunu kabul etmeye mecbur bıraktılar

İkincisi nde gercekten haklısın

Öyle görünüyor hal böyle olunca evlenseydin de bu böyle devam edecekti ve boşanmak zorunda kalacaktın daha da kafaya takacaktın boşandım diye nişan atmak en doğru karar olmuş kafaya taktığına değmez. ama bir arkadaşın da dediği gibi bi dahakine hemen nişan kararı alma. ama bi insanın gerçek yüzü nişanda da evlilikte her an çıkabilir tanımak için zaman versen de emin olamazsın. konuşan konuşsun sen hiç bi şeyden etkilenme öyle sakin huzurlu görün ki seni öyle gördükçe diyeceklerini de diyemezler sen böyle üzgün göründükçe ağızlarına laf veriyorsun. kime ne hayat senin. herkes kendi hayatına baksın.

Iste evlilik takıntı n olduğu için acele edip yanlış insanlar la nisan yapmışsın
Ve sonu hüsran olmuş
Bari bundan sonra bırak şu düşünceyi

Alla yardımcın olsun canım ya sebepi çözülemeyecek bir durummu?

Amin canım Allah razı olsun,çözülemeyeck gibi duruyor artık bitti hala sevsem ve özlesemde.Ailem istemediği için zorlamnn da anlamı yok.
Allahım hayırlısını hayırlı insanları çıkartır karşımıza İNŞ,vaktimiz gelmedi demek ki.Bende 28 yaşındaymm artık herşeye kendimi geç kalmış gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…