• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben evimde kan kusarken acaba onlar mutlular mi?

Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi:KK43:). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
Allah yardimcin olsun ya , hakikatten okurken bile kötu oldum , Allah hakkini o kadinin yanina birakmasin umarim en kisa zamanda cezasini bulurlar ..

4. yılımızdayız ama 1,5 yıllık evliyken bitti evliliğim. belirrsizlik, evliliğin bitmemesi mahvediyor.
amann bu erkeklere ne oluyor.ne çabuk tüketiyorlar her şeyi.
henüz 1.5 sene olmuş ne zaman bıktın ne zaman gönlün kaydı yazıklar olsun.
ama bazen senelerini veripte bunu yaşayanlar var o da kötü
gerçi her türlüsü kötü ama eden kendine ediyor.
şimdi yeni tertemiz bir sayfa açın kendinize.

boşver üzülme birbirlerinin pisliğinde boğulsunlar.
sadece sabredin ve bekleyin bence.
onları düşünerek değil yeni hayatınıza odaklanarak yaşayın...
hah işte aradığım kelime. odaklanmak, ben odaklanamıyorum. kpss dersanesine gidiyorum şuan. baya bir kalabalık bir sınıftayım. dersi bırakıyorum, kızların hepsini bebeğimin babasıyla sevgili yapıyorum. manyak mıyım neyim:)

Cocugun da psikolojisi bozulur boyle, ne demek annesi varken, annesiyle yasarken baska bir kadina anne dedirtmeye calismak? Bunlari mahkemede suclama olarak yoneltmeyi dusunsene? Gerci bilmiyorum oyle bir sey yapilabiliyor mu, ama yaparsin muhtemelen. Gerekirse bir tazminat davasi acarsin. Cocugun velayetini sen alacaksin nasilsa, benim tavsiyem sehir degistir ve uzak bir sehre tasin. Bunlardan uzak yeni bir hayat kur, cocugunu da koru lutfen.

çok daha fazlasını yaşadım. şimdi olduğu gibi yazamıyorum ama kadın beni sürekli telden taciz ediyordu. çocuğumu elimden alacağını hizmetçisi yapacağını filan söyledi. ses kaydı da vardı. yasal kayıt olmadığı için hakim delil saymadı.

Cocugun da psikolojisi bozulur boyle, ne demek annesi varken, annesiyle yasarken baska bir kadina anne dedirtmeye calismak? Bunlari mahkemede suclama olarak yoneltmeyi dusunsene? Gerci bilmiyorum oyle bir sey yapilabiliyor mu, ama yaparsin muhtemelen. Gerekirse bir tazminat davasi acarsin. Cocugun velayetini sen alacaksin nasilsa, benim tavsiyem sehir degistir ve uzak bir sehre tasin. Bunlardan uzak yeni bir hayat kur, cocugunu da koru lutfen.

çok daha fazlasını yaşadım. şimdi olduğu gibi yazamıyorum ama kadın beni sürekli telden taciz ediyordu. çocuğumu elimden alacağını hizmetçisi yapacağını filan söyledi. ses kaydı da vardı. yasal kayıt olmadığı için hakim delil saymadı.

hah işte aradığım kelime. odaklanmak, ben odaklanamıyorum. kpss dersanesine gidiyorum şuan. baya bir kalabalık bir sınıftayım. dersi bırakıyorum, kızların hepsini bebeğimin babasıyla sevgili yapıyorum. manyak mıyım neyim:)
tabi ki manyaklıktan değil.duygusal boşluk mu denir,acı mı denir bilmiyorum adını koyamıyorum
bazı zamanlar böyle olabiliyoruz.
bir gün benim kardeşim eve dövülmüş bir şekilde geldi ama kim olduğunu asla söylemedi
o gün o kadar canım yanmıştı ki yanımdan geçen tanımadığım herkes benim için suçlu konumdaydı acaba bumu yaptı şumu yaptı diye.
yani insan canı yanınca düşünceler alıp başını gidiyor.
acınız taze ama en güzel ilaç zaman.

o orada annesi dediği anda ağzını burnunu dağıtırdım galiba ben olsaydım ama siz yapmayın tabii böyle bi şey.çocuklarım konusunda tüm anneler gibi çok hassasım.eski eşinize anlatın o çocuğun tek bir annesi var ona buna anne dedirterek çocuğunda kafasını allak bullak etmesin,ruh sağlığıyla oynamasın.kendisine eş almış,çocuğuna anne değil sonuçta.yazık günah ya.
ben hiç tepki vermedim. veremedim.

Bir sure o aileyle görüşmemeyi deneseniz nasıl olur? En azından onlardan haber almaz, cocuğunuz da onlarla muhatap olmaz
avukatım velayetin değiştirilmesi davası açabilirler diyor. mecburum. zaten her hafta sonu görüş. birde altlı üstlü oturuyoruz. arabalarını görüyor. baba diye ağlamaya başlıyor.

Eşinin sevgilisine anne dedirtmek nedir ya:KK57:
Bir insanın birtane annesi olur,çok vicdansız insanlarmış bunlar:KK11:
Onların hayatına imrenmekten vazgeçin kendinize yepyeni imrenilecek bir hayat kurun inşallah.

avukatım velayetin değiştirilmesi davası açabilirler diyor. mecburum. zaten her hafta sonu görüş. birde altlı üstlü oturuyoruz. arabalarını görüyor. baba diye ağlamaya başlıyor.
eşinizle aynı binada mı oturuyorsunuz.
yani o kadın falan

Bunca şeyden sonra nazil hala altili üstlü oturabiliyorsunuz bu sizin için çok zor bir şey. Her insan bunu kaldiramaz ki.

eşin sana dönse kabul edecek misin?
eğer kabul etmeyeceksen hayatını keyfini çıkara çıkara yaşa
unutma ne yaparsan kendine edersin kendi kendine
hayır kabul etmeyeceğim. ben kendimi ezik hissediyorum sadece. yapmadıklarımla suçlandım. tabi sütten çıkmış ak kaşık deilim. tanımadığım adamların benim hakkımda rahat konuşması zoruma gidiyor. bu hissi atıp devam edemiyorum.

ben sizin yerinizde olsam, öyle cibiliyetsiz bir herife çocuğumun tırnağını bile göstermezdim. annesinin kıymetlisi bi yavruyu başkasına anne demeye zorlamak kimin haddine. bence çocuğunuz da büyüdüğünde sizi anlayacaktır.
velayeti alacağından korkmasam:(

Esiniz ve o kadinla ayni binada altli ustlumu oturuyorsunuz?

çocuğu göstermiyor diye mahkemeyi inlettiler. iftira atmasınlar diye.

Anladım, büyük geçmiş olsun umarım en kısa sürede dayanabilir hale gelirsiniz.

Çocukça gelebilir ama KPSS çalışırken sıkıntılarımı sanki hayatımdaki tek sorun, o tarih coğrafya konusuymuş, hayatta başka hiç bir sorun yokmuş gibi düşünmeye çalışarak atlatıyordum. Zamanla baktım ki aklımda dert yerine sadece konular kalıyor. Sizinkiyle karşılaştırılamaz tabii benim sıkıntım ama telkinin gücünü hafife almayın. Öteki türlü saatler boyu aynı satırı okumakla geçiyordu.

eşinizle aynı binada mı oturuyorsunuz.
yani o kadın falan
kayınvalidemlerle ve akrabalarıyla oturuyorum. kadın rahatlıkla girip çıkıyor görüyorum. ama onlar başka yerdeler. eşim beni evden tekme tokat çıkarmaya çalıştı gitmedim. gidecek varsa oydu defolup gitti. evden çıkmadım diye bütün akrabaları kapımın önünde bedduaları sıraladılar. boşanma olmadan çıkmayı planlamıyorum.

Back
X