Ben evlenemedigim için kıskanıyormuşum

benilyeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
575
2.592
63
ben nisanlımdan ayrıldım diye teselli etmeye başka bi şehirden kuzenim geldi. kendisini cok severim cok iyi naif bi kız.
5 yıllık bi sevgilisi var, sevgilisi uzman çavuş.
gece sohbet ederken konu konuyu açtı sevgilisini anlattı bana. İşte artık bi adım atmak istiyoruz ama sevgilim 6 aydır maaş almıyor dedi.
sevgilisi 6 aydır maaş alamıyorum diye diye kızdanda para istiyormuş. Bende cok şaşırdım ve öyle bişey olamaz bence askeri personelin maaş alamama gibi bi durumu olamaz bi bilgim yok kesin konusmak istemiyorum ama bu benim fikrim dedim. o da sevgilisine söylemiş söylediklerimi o da kendisi evlenemedi ayrıldı diye seninle aramı bozmaya çalışıyor ben evlenemedim kimse evlenemesin diye düşünüyor demiş :D çok gıcık oldum ama sadece gülüp geçtim. çünkü kuzen o kadar aşık ki ne desem boş anladım ve içime kurt düştü ben mi yanlış biliyorum diye belki de ben yanlıs biliyorumdur aranı bozma bu sebepten inşallah yatar maaşı en yakın zamanda dedim. Ama bence cocuk bunu kandırıyor. asker eşi olan ya da Bilgisi olan söylebilir mi? 6 ay maaş almama gibi bi durum söz konusu olabilir mi? sebep olarakta en üst rütbe komutanımız degişti ondan sıkıntı cıktı maaşlarda demiş

Ya bir de eskiden erkek annelerinin derdi oğlumun parasını yiyorlardı
Şimdi erkekler kızların parasını yiyor
Üniversitede o kadar şahit oldum ki part time çalışıp erkek arkadaşlarına para veren
Bir arkadaşım da kyk burs kartını vermişti sevgilisi kendine son model telefon almıştı o paralarla:skandal::skandal:

ya adam fetöden filan açığa alındı söyleyemiyor ya da yalan söylüyor. başka açıklaması yok. ha bence kuzenin de ayıp etmiş. ben onun yerinde olsam, sevgilimden o cevabı alsam gelip size söylemeye utanırdım.
Sözde şaka yapmış, hani neden böyle bi yalan söyliyim kuzenin sacmalamış demiş gibi 🙄 gülerek anlattı bana bir de.. Ne diyebilirim insallah ben yanılıyorumdur

Eşim asker değil ama çevrem dolayısıyla çok asker tanıyorum, maaşlarının bir gün bile aksaması söz konusu değil ayrıca yurtdışı görevlerinde maaşları kat kat fazla oluyor mesela uzman çavuş tanıdığım biri var, 6 ay kadar Katar’da görev yapmış maaşından ayrı dolar üzerinden maaşda almış o parayla ev almayı düşünüyorlardı

ya adam fetöden filan açığa alındı söyleyemiyor ya da yalan söylüyor. başka açıklaması yok. ha bence kuzenin de ayıp etmiş. ben onun yerinde olsam, sevgilimden o cevabı alsam gelip size söylemeye utanırdım.
Açığa alınan ...veya hapiste olan personel de maaş alıyor.Bazi kesintiler oluyor ama almaya devam ediyor.Bu adam uzman çavuş olmayabilir diye düşünüyorum 😕

Açığa alınan ...veya hapiste olan personel de maaş alıyor.Bazi kesintiler oluyor ama almaya devam ediyor.Bu adam uzman çavuş olmayabilir diye düşünüyorum 😕
Paralı askerse eger? Belkide uzman degilde paralı asker? Yinede maas almama durumu olur mu

Valla bana da öyle geldi dedğiniz gibi ya uzman çavuş değil kızı kandırdı ki 5 senelik ilişki bilemiycem
Yada başkalarıyla bitiriyor parayı bu kızı da kullanıyor

Paralı askerse eger? Belkide uzman degilde paralı asker? Yinede maas almama durumu olur mu
Ya paralı askerde olsa bekçi de olsa devlet kurumunda sonuçta bırak maaş vermemeyi
Maaş hafta sonuna tatillere denk gelse bile onceden yatiriyolar

Adamın bunu söylemesi zaten abes de kuzeninizin bu tuhaf lafı tutup size söylemesi çok daha abes 😒 kaç yaşında bu kız? Arkadaşların söylediği gibi de asla maaş alamama gibi bir durum olamaz. Bundan sonra olumlu olumsuz hiç bir yorum yapmayın her şeyine he he evet deyip geçin araya mesafe koyun. Kalbinizin kırılacağını düşünmeden böyle lafı söylemesi çok ayıp

Ya paralı askerde olsa bekçi de olsa devlet kurumunda sonuçta bırak maaş vermemeyi
Maaş hafta sonuna tatillere denk gelse bile onceden yatiriyolar
Evet bende böyle düşünürek söylemiştim olamaz diye ama işte galiba bende yanılmayı istiyorum. Buraya yazarkende belki biri cıkarda benim eşimde asker bizde bi zaman 3 ay maas alamamıştır der diye umutlandım

ben nisanlımdan ayrıldım diye teselli etmeye başka bi şehirden kuzenim geldi. kendisini cok severim cok iyi naif bi kız.
5 yıllık bi sevgilisi var, sevgilisi uzman çavuş.
gece sohbet ederken konu konuyu açtı sevgilisini anlattı bana. İşte artık bi adım atmak istiyoruz ama sevgilim 6 aydır maaş almıyor dedi.
sevgilisi 6 aydır maaş alamıyorum diye diye kızdanda para istiyormuş. Bende cok şaşırdım ve öyle bişey olamaz bence askeri personelin maaş alamama gibi bi durumu olamaz bi bilgim yok kesin konusmak istemiyorum ama bu benim fikrim dedim. o da sevgilisine söylemiş söylediklerimi o da kendisi evlenemedi ayrıldı diye seninle aramı bozmaya çalışıyor ben evlenemedim kimse evlenemesin diye düşünüyor demiş :D çok gıcık oldum ama sadece gülüp geçtim. çünkü kuzen o kadar aşık ki ne desem boş anladım ve içime kurt düştü ben mi yanlış biliyorum diye belki de ben yanlıs biliyorumdur aranı bozma bu sebepten inşallah yatar maaşı en yakın zamanda dedim. Ama bence cocuk bunu kandırıyor. asker eşi olan ya da Bilgisi olan söylebilir mi? 6 ay maaş almama gibi bi durum söz konusu olabilir mi? sebep olarakta en üst rütbe komutanımız degişti ondan sıkıntı cıktı maaşlarda demiş
Cahillerin kalbi dudaklarinda
Alimlerin ağzı kalplerindedir
Boşver heeee de o safsa sen napicaksin ki

Evet bende böyle düşünürek söylemiştim olamaz diye ama işte galiba bende yanılmayı istiyorum. Buraya yazarkende belki biri cıkarda benim eşimde asker bizde bi zaman 3 ay maas alamamıştır der diye umutlandım
Aman boşver sen kendi düşünsün ağzından çıkana dikkat etseydi sen de ona yardım etmek için uğraşırdın demek ki yardıma ihtiyacı yok

Bu kız 5 -6 yıldır bu adamla birlikteymis...paralı askerlik daha yakın zamanda basladi diye biliyorum.Parali askerin de sonucta 6 ay maaş alamaması söz konusu olamaz ki...ama sözleşmesi fes edilmiştir,kendisi ayrılmıştır ...boyle bir şey olmuş da söylemiyor da olabilir

Back
X