Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 senede en fazla senede 3-4 defa görüşmüşlerdir kuzenimde öyle sorgulayan biri degil
Ben hep üzülmüyorum diye etrafa gülücükler sactıgım için ne de olsa sen takmıyosun diye agzına geleni söylüyor işte. İyi hoşta patavatsız ve düşüncesizKuzenin size bunu anlatmış olmasını hiç ama hiç masum bulmadım. İnsanda bi gram empati duygusu varsa böyle salakça bi şaka yapmaması gerektiğini bilir.
Benden büyük 25 yaşındaÖzür dilerim böyle dediğim için, kuzenin salak mı saf mı, yaş kaç
Nasıl yani ya5 senede en fazla senede 3-4 defa görüşmüşlerdir kuzenimde öyle sorgulayan biri degil
EvetNasıl yani ya
5 yıldır üc dört defa görüştügü biriyle hayatına sorgusuz sualsiz devam edip üstüne birde para yollayayıp sizi mi ezdiriyor
Ay yazık kıyamam ya Allah akıl fikir versin kuzeninize
Bilmiyorum bana daha çok sevgilisinin bu açıklamasıyla tatmin olmuş gibi geldi. Öyle olmasa sizin için "yok canım onun umrunda bile değil" der sorgulamaya devam ederdi. Ya da size bunu yakıştırıp, maaş konusunda salağa yatmak işine geldi.Ben hep üzülmüyorum diye etrafa gülücükler sactıgım için ne de olsa sen takmıyosun diye agzına geleni söylüyor işte. İyi hoşta patavatsız ve düşüncesiz
ne kadar komik di mi üst rütbeden biri değişmiş masalıYa insanlara gözünü açsın diye iyilik yapiyorsunuz sonuç bu oluyor..Kuzeniniz ne kadar saf bir kizmis.Maaşlari devlet veriyor kim degisirse degissin.Yazik vallahi bunu bile düşünemiyor.Nisanlisi da onu sustursun diye sizin icin böyle bir sey demiş.Üzücü tabii.yerinizde olsam umuruma sallamam bi daha onlari.bi sokak hayvani besleseymişsiniz kuzeninizin gözünü açmak yerine daha iyiyimiş valla..