Ben evlenemedigim için kıskanıyormuşum

Kuzenin size bunu anlatmış olmasını hiç ama hiç masum bulmadım. İnsanda bi gram empati duygusu varsa böyle salakça bi şaka yapmaması gerektiğini bilir.
Ben hep üzülmüyorum diye etrafa gülücükler sactıgım için ne de olsa sen takmıyosun diye agzına geleni söylüyor işte. İyi hoşta patavatsız ve düşüncesiz

Adam yalan söylüyor. Kesinlikle öyle bir şey yok. Kuzeninde gözünü açsın canım biraz. aşığım diye beynin düşünce ve mantık kısmını iptal etmek nedir..

Maaş diyelim ki her ayın 5inde yatıyor, ayın 4ünü 5e bağlayan gece 24de maaşlar hesaptatır. Diyelim ki haftasonuna gelicek ayın 5i daha önden yatırırlar. Devlet hiç maaşta aksaklık yapar mı? Azcık akıllı olup kafayı kullansa bile anlar. Çocuk bağıra bağıra yalan söylüyor.

Ya insanlara gözünü açsın diye iyilik yapiyorsunuz sonuç bu oluyor..Kuzeniniz ne kadar saf bir kizmis.Maaşlari devlet veriyor kim degisirse degissin.Yazik vallahi bunu bile düşünemiyor.Nisanlisi da onu sustursun diye sizin icin böyle bir sey demiş.Üzücü tabii.yerinizde olsam umuruma sallamam bi daha onlari.bi sokak hayvani besleseymişsiniz kuzeninizin gözünü açmak yerine daha iyiyimiş valla..

Kuzeniniz saf sanırım.
5 yıldır 3-4 kere gördüğü adamı sevgilisi sanıyor.
Allah bilir internetten tanışmıştır..
6 aydır maaş almayan askeri personel olduğunda inanıyor.
Bu durum olduğunda sevgilisine sorduğunda adam,
Keşke kuzenine bunu söylemeseydin, mahcup oldum, falan diyeceğine,
pişkin pişkin
evlenemedi ya kıskandı,
demesine sessiz kalıyor, hatta belki onunla gülüyor..
Yazık valla uzuldum kıza.
5 yili yitip gitmiş.
Inşallah daha fazla maddi manevi kaybı olmadan gözünü acar.

Ben hep üzülmüyorum diye etrafa gülücükler sactıgım için ne de olsa sen takmıyosun diye agzına geleni söylüyor işte. İyi hoşta patavatsız ve düşüncesiz
Bilmiyorum bana daha çok sevgilisinin bu açıklamasıyla tatmin olmuş gibi geldi. Öyle olmasa sizin için "yok canım onun umrunda bile değil" der sorgulamaya devam ederdi. Ya da size bunu yakıştırıp, maaş konusunda salağa yatmak işine geldi.

Asker esi degilim ama esimin kuzeni asker astsubay yuklu ve zamaninda aliyor maasini yani almama gec alma gibi bir durumu yok aciga alinsa bile bir miktar para alir genede kuzeninizi kandiriyor gibi sevgilisi o sizi ederken siz onu teselli etmek.durumunda kalmazsiniz insallah zira adam yalan soyluyor buyuk ihtimal

Ya insanlara gözünü açsın diye iyilik yapiyorsunuz sonuç bu oluyor..Kuzeniniz ne kadar saf bir kizmis.Maaşlari devlet veriyor kim degisirse degissin.Yazik vallahi bunu bile düşünemiyor.Nisanlisi da onu sustursun diye sizin icin böyle bir sey demiş.Üzücü tabii.yerinizde olsam umuruma sallamam bi daha onlari.bi sokak hayvani besleseymişsiniz kuzeninizin gözünü açmak yerine daha iyiyimiş valla..
ne kadar komik di mi üst rütbeden biri değişmiş masalı :D sanki işyeri el drğiştirdi, atölye ya da fabrikadan bahsediyor sanki.. Cahilll

Back
X