- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Ne diyeceğimi bilemedim sanki o kız sen erkek tarafısın,Sanırım anneside oğlunu bulunmaz hint kumaşı sanıyor.Çok erken bence evlilik için ve bu şekilde olmaz zaten söylediğin gibi.Anlam veremedim erkek arkadaşının ve ailesinin tutumuna :/ ama bence bir an önce uzaklaş bu insanlardan.
bence sevgilini gerçekten seviyor ve gerçekten de gelecek de onunla olmak istiyor musun bunu kendine sorman lazım cevabın evetse nişan olması çok doğal evlilik de biraz gecikebilir en azından sevgilin adı konsun istiyodur bu ilişkinin
cevabın hayırsa hiç uzatma kırılırlar diye de düşünme çünkü sen daha çok üzülürsün
Her anne çocuğunu kıymetli görür o yüzden o konuda bir şey demek istemiyorum.
Pek sorunumuz yoktu. Keyfi olarak ayrılmıştık aslında, son zamanlarda saçma sapan bir ilişki yaşıyorduk. O yüzden her şey düzelirse aramızdaki ben bu insanları kırdım diye kendimi üzerim. Çare bulamazsam uzaklaşıcam zaten.
Sevgilim daha iki hafta öncesine kadar "ben hiç evlenmem, çocuk yapmam, hayatımı mahvedemem" diyen biriydi. Adının konması durup dururken aklına gelmese gerek... Nişan için bile çok erken, 10 sene nişanlı mı kalacağız ne fark edecek ki ben sevmiyorum bu tarz işleri. Bana göre evlenmeye karar verilir, ev tamamlanır, nikah kıyılır biter. Arkadaşa da söyledim, eğer ilişkimiz yoluna girerse, ben çıkış yaptığımla kalırım...
haklısın zamana bırak hiç ailesiyle görüşme .. özelliklede annesi ben onun tutum ve davranıslarından hiç mi hiç hoslanmadım ..
zaten ilişkinizde yolunda gitmeyen seyler var galiba,, hem zamanla onlarıda çözebilirsiniz belki ..
hakkınızda hayırlısı valla ..
sen asık mısın ? yani baglı mısın sevgiline ?
demin ki msjımı sildim ya saf gibi
ne alakaysa msj düzenleme paneline girmişim bu yorumu yapmısım yanlıs anlama yazdı da siliyor gibi
Bence sevgilin yaşından dolayı acele ediyor 26 yani vakti gelmiş gibi. Ailesi seni istiyor bence sevinmelisin kimisinin ailesi şiddetle karşı çıkıyor sorunlar oluyor filan. Ama seninkinin annesi biraz agresif davranıyor ya :S ne tavsiye verebilirim diye düşünüyorum da, aklıma bir şey gelmiyor kusura bakma konuşup ikna etmekten başka seçenek yok gibi. Şu an evlenmeyi istememenle onunla evlenmeyi isteyip istememen arasında bir bağ olmadığı konusunda ikna etmen gerek gibi.
ben olsam evlenmem sevmedigin bir insanla evlilik yasamak cok zor olmali...eski erkek arkadasim askerdeyken bunun hayalini kurardi hep gelicem seni istiycez soyle yapcaz boyle yapcaz..daha isi gucu yokken deryalara dalardi..bense cok rahat buyumustum yani oyle kimseyi kinamiyorum ama 3 kurus 5 kurus ay sonu getiremeyen bir aileye mensup olmak isimede gelmemisti..sevdigimdende emin degildim ayrildim..esimle tanistim iyikide tanistim..valla oyle dugundu dernek hoslanmam demissin sevdigin erkek olsun bak degil basi cekersin..sana o havayi vermemis canim uzatma birak kiriliyorsada kirilsin hayat hic bir zaman o kadar adil degil..
off aynı benım sevgılım bu ya
ılk tanıştığımızda asla yüzük takmak ıstemeyen adam, evlılık ıçın çok erken dıye atıp tutan adam
bu ara delırıyor nışan yapalım evlenelım dıye
kı ben asla bu güne kadar ne yüzük takalım ne de evlenelım dedım
yahu adam daha okulun bıtmedı, askere gıtmedın ışın yok ne evlenmesı dıyıncede ben suçlu oluyorum
sevmıyor oluyorum
trıp yapıyor oluyorum
bu erkeklerı anlamak gerçekten çok zor
bence sen kararından dönme, senınde benım gıbı bu adımı atmamak ıçın yeterlı ve geçerlı sebeplerın var
sırf küslük bıtsın dıyede bu yola gırılmez kı..
bu arada sevgılının annesını hıç sevmedımoğlunu ne sanıyorsa bulunmaz hınt kumaşı sankı
Demek ki tek bana has bir durum değilmiş. Sen ne yapacaksın?
Son cümlene gelince de, annesine hak veriyorum. Tek oğlu, ilk çocuğu, onun için gerçekten çok değerli. Zira benim annem de benim için daha azını söylemez ya da davranışı farklı olmaz. :44:
bılmıyorum ya ben bıraz farklı bakıyorum bu evlılık meselesıne
tabı kı bende ısterım onunla bı yuva kurmayı
ama daha çok erken, daha yapmak ıstedığım bır sürü şey var
oda en azından bı nışan ıstıyor :26: ama ben karşıyım uzun sürelı nışanlılık dönemınde genelde aıleler yüz göz oluyor
olup olmadık şeyden kavga anlaşmazlık çıkıyor
yok kaynanam aradı o benı aramadı vs.
olcaksa bıle bu nışan ışı düğünden bı kaç hafta önce olsun
valla ben şuan beklemedeyım, bıraz rahatsızım onun ıçın cumartesı gününden berı üstüme pek fazla gelemıyor
hastayım dıyorum nazlanıyorum susuyorama cıddı, benımde bırşeyler düşünmem gerekıyor
olmaz, erkenden anlamıyor...
hatta ılerı gıtmış ve annemle bu durumu konuşmuş bıle, bız yaza nışan düşünüyoruz uygun mu dıye
ben bunu annemden duyuyorum..
gel de kafayı yeme ....
Oyyy senin de işin zormuş. Benim annemin karşısına çıkmaya cesaret edemediğinden kendi annesini soktu araya sanırım. :44:
Çok haklısın, nişan olacaksa bile çok uzun sürmemeli. Ben de buradan okudum, neler neler oluyor.
Sen en azından karşındaki insandan eminsin, bu da güzel bir şey.
Umarım hakkınızda en hayırlısı olur.
çok akıllı ve mantıklı düşünüyorsunuz sizi çok takdir ettim.
bu şartlar altında bir evlilik yapmak akıl işi değil.
herşeyden önce aile yardımıyla geçinmeye alışan bir adam hiç bir zaman sorumluluk alamaz ilerde.
yanlız şunuda belirteyim önceki konunuza baktım da ,
çok zeki ve sevimli bir adam sevgiliniz,teklifine bayıldım.
dikkat edin sizi kandırmasın.
konunun devamını merak ettim umarım istediğiniz şekilde çözülmüştür olaylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?