- 21 Mart 2024
- 69
- -15
- 1
- 21
- Konu Sahibi Ceylinihan98
-
Seviyor galibaaaaBen olsam çoktan engellemiştim. Bebe sabırlıymış.
Ümit vermek istemem ama dayanabildiğine göre var bir şeylerSeviyor galibaaaa
evet yaptığınız şey taciz. Mesajıma cevap vermeyen birinin evinin önüne gidip tekrar mesaj atmam mesela veya fotoğrafları kolaj yapıp tekrar mesaj atamam biraz gurur meselesi.
Yok gitmedim şakasına workfkdksÇocuğun evinin önünde ne işin var gitme bir daha çocuumm.
ergene gel…..
Evet, rahatsız ediyorsunuz. Özel yazışmalarınızın ekran görüntülerini internet ortamında paylaşarakta suç işliyorsunuz.Sizce rahatsız mı ediyorumdur?
Kendisi de küfür etmiş. Yaşını büyütüp yazmış bence ya, fotolardan belli küçük olduğu.Ben utandım adınıza 19 yaş da böyle şeyler için biraz fazla geldi bana. 13 14 civarı olduğunuzu düşündüm.
Kendinize çeki düzen verin zırt pırt yazmayın. Hatta hiç yazmayın. Karşı taraf hiç oralı değil. Kuş yuvadan uçmuş, önünüze bakın. Her mesaj attığınızda yine mi bu diye gözlerini devirdiğine eminim çocuğun.
Biraz kitap falan okusanız sizin için iyi olur gibi. Bir de kimsenin sizinle böyle küfürlü konuşmasına müsade etmeyin.
Yapmayın böyle şakalar, belli ki tatlı olduğunuzu sanıyorsunuz bu şekilde ama sizin neslin tabiri ile cringe siniz.Yok gitmedim şakasına workfkdks
Kendisi de küfürlü konuşmayı bıraksın zaten, öncelikle kendi davranışlarından sorumlu her insan.Kendisi de küfür etmiş. Yaşını büyütüp yazmış bence ya, fotolardan belli küçük olduğu.
Dimiii başka napsammmSaldır kız, hep erkekler mi darlayip taciz edecek. Sen et bi sefer de nolcak
Lütfen böyle akıllar vermeyin. Şakası bile kötü her iki cins için de.Saldır kız, hep erkekler mi darlayip taciz edecek. Sen et bi sefer de nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?