Ben eximi taciz mi ediyorum?

Ben utandım adınıza 19 yaş da böyle şeyler için biraz fazla geldi bana. 13 14 civarı olduğunuzu düşündüm.
Kendinize çeki düzen verin zırt pırt yazmayın. Hatta hiç yazmayın. Karşı taraf hiç oralı değil. Kuş yuvadan uçmuş, önünüze bakın. Her mesaj attığınızda yine mi bu diye gözlerini devirdiğine eminim çocuğun.
Biraz kitap falan okusanız sizin için iyi olur gibi. Bir de kimsenin sizinle böyle küfürlü konuşmasına müsade etmeyin.

Kız bu nasıl cesaret vallahi kaldım böyle Ben bu yüzden sevgili yapamıyorum sanırım. Okurken tüylerim diken diken oldu ama çocuk memnun halinden galiba seni engellemediğine göre. Şu hareketleriniz, sözleriniz benim açımdan itici ama bir erkek gözünden nasıl bilemeyeceğim.
Ve soruna gelirsek bence taciz bu, korkutucu hatta. Bir erkek bir kadını böyle takip etse hepimiz sapık, manyak damgası yapıştırırdık.

Kendisi de küfür etmiş. Yaşını büyütüp yazmış bence ya, fotolardan belli küçük olduğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…