bakın çok üzerinize gelmişler ama suçlu çocuk mu burada şimdi.
problemlerinizi yetişkinlerle çözmelisiniz.
bir anlık sinirle tokat atmış olabilirsiniz, kimse ben asla yapmam diyemez de, bunun savunulacak bir tarafı yok.
çocuk çünkü size yanıt veremiyor, büyüyünce de o da sizin gibi kendinden küçüklere şiddet uygulayacak.
5-6 yaşındaki çocuklardan bahsediyoruz burada ya, ben de çok çocuk sevdalısı biri değilim, asabiyim, Allah korusun şiddet de uygulayabilirim belki maalesef, ama bunu savunmayalım. Herkes kendinden sorumludur en nihayetinde, çocuğa şiddet hiç bir durumda hoş bir davranış değildir.
o çocuk eğitilmediyse eğer ailesinin suçu, siz sakin kalamadıysanız sizin suçunuz, ama çocuğun suçu yok. yetişkinler olarak çocukları suçlamamız çok komik değil mi gerçekten.
rrymae, post: 42639214, member: 248558"]bakın çok üzerinize gelmişler ama suçlu çocuk mu burada şimdi.
problemlerinizi yetişkinlerle çözmelisiniz.
bir anlık sinirle tokat atmış olabilirsiniz, kimse ben asla yapmam diyemez de, bunun savunulacak bir tarafı yok.
çocuk çünkü size yanıt veremiyor, büyüyünce de o da sizin gibi kendinden küçüklere şiddet uygulayacak.
5-6 yaşındaki çocuklardan bahsediyoruz burada ya, ben de çok çocuk sevdalısı biri değilim, asabiyim, Allah korusun şiddet de uygulayabilirim belki maalesef, ama bunu savunmayalım. Herkes kendinden sorumludur en nihayetinde, çocuğa şiddet hiç bir durumda hoş bir davranış değildir.
o çocuk eğitilmediyse eğer ailesinin suçu, siz sakin kalamadıysanız sizin suçunuz, ama çocuğun suçu yok. yetişkinler olarak çocukları suçlamamız çok komik değil mi gerçekten.[/QUOTE]
Bu şekilde düşünmeniz çok olağan bir durum. İnanın başıma gelmese ve birinden okusam bu, aynı tepkiyi verirdim. Bende çocuğa tahammül edemiyorum, ama dişlerimi sıkma durumuna geldim, görümcem laftan sözden alınmaz asla, ve ben annesi ilgilenmiyo benmi uğraşıcam aamaaan diyemiyorum çünkü her gün sabah 10 akşam 4 burdalar. Ben ortalığı toplamaya çocukları camdan balkondan kollamaya çırpınırken elinde sigara, facebook mutfakta eşşek gibi oturuyor. Çok söyledim çocuğun yanında sigara içme, kendi evinde böyle dumanaltı yapıyomusun, kızının dağıtmasına müsade ediyormusun diye,kaynanam ve ben onlar ayağımızın altında temizlik yapmaya çalışıyoruz ya şaka gibi ama yok kardeşim yok yüz-süz. Annesinin ayıkması lazımdı artık inşallah ne denli tepkili olduğumu taştığımı anlamıştır. Ve inşallah gelmez artık bir süre.
Tutumunuzu anlıyorum ama inanın yazdıklarımdan kat be kat fazlası.. Bu sözü kullanmayı sevmem ama cidden başına gelmeyen bilemiyor.