- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi damar mavisi
Çocuklar yaramazda vurmak ne demek vurunca düzeldi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibini kesinlikle haksız buldum.Hiçte fena değilsin valla iyi yapmışsın. Bende görümcemin çocuğundan bıktım bi tokat patlattım geçen. Benimde bir evladım var, ve annemin dahi evine gitsem, gözüm üstünde olur bi saygısızlık bi ayıp yaptığında hemen uyarırım, ki çok sık olmaz. Çocuk orda yaramazlık yaparken asla rahat oturamam, oturmam. Ama görümcem sağolsun erkek çocuğundan beter yetiştiriyor. Herşeyi kırıp döker bize acayip küfür eder geldiğinde, ağzını açıp kızım bile demez bir kere olsun.Bazen kolundan tutup atarım anasının yanına. Ne yaptı yine demez. En kalabalık ortamda bile kızı annesinin poposuna vurup maççallah maççallah der, ama annesi güler. Geçen yine gelmiş, annesi kızıma yeni aldığım matara yı eline vermiş. Kızıma ne alırsam ilk onlar bi halleder hemde izinsiz ve habersiz(kaynanamla oturuyorum) . Elime matarayı aldım, kapağı kırılmış sapı kırılmış kim yaptı bunu dedim eliif dedi pişkin pişkin. Az para da vermemiştim aldım camdan fırlattım bu ne artık yaa diye, gider dedim, darılır dedim gitmedi.Benim kızım çok sakindir paylaşmayı sever ama eline ne alsa kafasına vurup alır elinden.Kendi kızım yaşadığı evde özgür değil, hergün burdalar ve çocuğumdan fazla onun çocuğuyla uğraşıyorum. Aradan bi saat geçmedi benim kızdan acayip sesler geliyor, ben mutfakta onlar koridorda, bi koştum kızım mosmor, boğazını sıkıyor, nefesi kesilmeye az kalmış, ellerini çektirdim zorla bu sefer ensesinden saçına yapıştı boynu kırılacak neredeyse can havliyle tokatı nasıl yerleştirdiysem duvara yapıştırdım. Kaynanada bıktı artık, kızı küsüp giderken biraz kızı getirme bak anlaşamıyolar yengen hasta tir tir titriyor küt diye gidiverir falan dedi. Kalp hastasıyım bu arada ve hipertiroidi hastasıyım bu sinir beni yedi bitirdi.![]()
Oh ne güzel ya herkesin de ne çok hosuna gitmiş konu sahibinin cocaga şiddet uygulamasi. Gulucuklu mesajlar,çok bile dayanmissinlar filan havada ucusuyor. Bu yaptığınız şeyin adı çocuk istismarı ve dünyanın her yerinde suç kabul ediliyor. Siz fena değil suçlusunuz. Bu mesajın ihbarı halinde hakkımızda işlem bile yapılır. Ortada yanlış yetiştirilmiş çocuklar olabilir. Böyle bir durumda sizin muhattabiniz gorumceniz. Bu durumun suçlusu o. Sikiyosa onu tokatlayip saçını azıcık cekseydiniz bakalım ne oluyordu. Çocuk olunca ne değişiyor karşınızdaki. Sizden zayıf bir canliya bunu yapmanız vicdansizlik.
Kızlar kayınvalimdemlerde kaldık bi kaç gün görümcem ve çocuklarıda ordaydı. Ama çocuk demeye bin şahit lazım inanılmazlar şimdi altı üstü çocuk diceksiniz ama çok fenalar yani. Neyse eşime sürekli vuruyolar çocuk diye eşim bişey demiyo tabi ama ben çok sinir oldum vurdukları yerde 5 parmak izi çıkıyo yani terlik fırlatıyolar tepesine çıkıp saçlarını falan çekiyolar. En son kafasına bardak fırlatıp kaçtılar kafası şişti resmen. Bende peşlerinden gidip birer tokat atıp saçlarını accık çektim şimdi vicdan azabı çekiyorumşimdi benmi fenayım veletlermi fena
![]()
ay benim kuzenimde öyle acaba görümcende çocuklarını uyurturken aynı anda telefonuyla sosyal medyada dolaşıyomu aynı kişidir belkideKızlar kayınvalimdemlerde kaldık bi kaç gün görümcem ve çocuklarıda ordaydı. Ama çocuk demeye bin şahit lazım inanılmazlar şimdi altı üstü çocuk diceksiniz ama çok fenalar yani. Neyse eşime sürekli vuruyolar çocuk diye eşim bişey demiyo tabi ama ben çok sinir oldum vurdukları yerde 5 parmak izi çıkıyo yani terlik fırlatıyolar tepesine çıkıp saçlarını falan çekiyolar. En son kafasına bardak fırlatıp kaçtılar kafası şişti resmen. Bende peşlerinden gidip birer tokat atıp saçlarını accık çektim şimdi vicdan azabı çekiyorumşimdi benmi fenayım veletlermi fena
![]()
ya şöyle bir gerçek var ama artık çoğu anne yok çocuğun psikolojiside bilmemne diye çocuğu ciddi bişi yaptında vurmayı bırakın kızmıyo bile e haliyle çocukta yüz buluyo çocuğun psikolojisi diye diye yeni nesil şımarık veletlerle dolu
bi de psikolojisi için çocuğun sınırlarını çizmek daha doğru . tabi bu meselede şiddet var konu sahibi haksız . ama Dediğiniz gibi bazı yetişkinlerde Çocukken hiç müdahale edilmediğinden iş ortamlarında zorlanıyor çevre Tarafından sevilmiyor kendi psikolojileri de düzgün olmuyor . çocuklar her istediklerini yapacaksa neden anne babası var . ben size bu konuda Katılıyorumya şöyle bir gerçek var ama artık çoğu anne yok çocuğun psikolojiside bilmemne diye çocuğu ciddi bişi yaptında vurmayı bırakın kızmıyo bile e haliyle çocukta yüz buluyo çocuğun psikolojisi diye diye yeni nesil şımarık veletlerle dolu
Kızlar kayınvalimdemlerde kaldık bi kaç gün görümcem ve çocuklarıda ordaydı. Ama çocuk demeye bin şahit lazım inanılmazlar şimdi altı üstü çocuk diceksiniz ama çok fenalar yani. Neyse eşime sürekli vuruyolar çocuk diye eşim bişey demiyo tabi ama ben çok sinir oldum vurdukları yerde 5 parmak izi çıkıyo yani terlik fırlatıyolar tepesine çıkıp saçlarını falan çekiyolar. En son kafasına bardak fırlatıp kaçtılar kafası şişti resmen. Bende peşlerinden gidip birer tokat atıp saçlarını accık çektim şimdi vicdan azabı çekiyorumşimdi benmi fenayım veletlermi fena
![]()