• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben fenamıyım acaba ? :)

Çocuklar fena da siz daha fenasınız bence,nasıl olurda vurursunuz görümcenizde sizin çocugunuza vursa hoşunuza gidermi.uyarıp ikaz edebilirsinizde şiddet nedir.insanin kınadıgı başına gelmeden ölmezmiş.sizin çocugunuzun ondan daha yaramaz olmayacagınin garantisi varmı?o zaman gelen giden vurduğunda sizde üzülmeyin.
İkaz ettim gayet tatlı tatlı ama yok anlamıyolar. Çocugun yaramaz olması ayrı arsız olması ayrı benim kınadıgım yok çocukları anormal karşılıyorum sadece . Vurmamda içime derd oldu zaten :KK43:

Sürekli gülücük işareti koyduğunuza göre pek de vicdan azabı çekiyor gibi görünmüyorsunuz.. yaptığınız çok yanlış. Yüze vurmak nedir ya, tamam saç çekme bir yere kadar ama bir insanın heleki çocuğun yüzüne vurmak çok kötü bir şey. Hiç hoş olmamış. Neyseki görümceniz gamsızmış yoksa siz de bir tokat yiyebilirdiniz

Yaşınız kaç acaba ? 5 ve 7 yaşındaki çocuklardan pek farklı göremedim sizi kusura bakmayın . Çocuğa vurmak nedir? Siz çocuğunu böyle mi eğiteceksiniz ? yazık.
Birde ben böyle şeylere karşıyım , şımarık çocuklara tahammülüm yok ama o çocuk benim olsaydı ben de size okkalı br tokat atardım yani. Kimsiniz siz yani.şaka gibi

Çocuklar çok yaramaz,anneleride ilgisizmiş amaaa sizde çocukla çocuk olmuşsunuz. Eşinize yapmıslar ne yapmışlarsa ,eşiniz birşey dememiş ama siz tenhada kıstirıp hırpalamışsınız. Bu doğru gelmedi bana. Annelerine söyleyebilirdiniz,çocukları orada uyarabilirdiniz ama gizlice hırpalamak doğru değil.
Tatlı tatlı çok uyardım dinlemediler kendime engel olamadım hırslandım resmen :110:

Kızlar kayınvalimdemlerde kaldık bi kaç gün görümcem ve çocuklarıda ordaydı. Ama çocuk demeye bin şahit lazım inanılmazlar şimdi altı üstü çocuk diceksiniz ama çok fenalar yani. Neyse eşime sürekli vuruyolar çocuk diye eşim bişey demiyo tabi ama ben çok sinir oldum vurdukları yerde 5 parmak izi çıkıyo yani terlik fırlatıyolar tepesine çıkıp saçlarını falan çekiyolar. En son kafasına bardak fırlatıp kaçtılar kafası şişti resmen. Bende peşlerinden gidip birer tokat atıp saçlarını accık çektim şimdi vicdan azabı çekiyorum :KK43: şimdi benmi fenayım veletlermi fena :KK11::KK54:
Evet çocuk olamaz bunlar ama bunları bu hale getiren anaları babaları.
Vurmak, terlik atmayı falan normal sayıp, çocuk nasıl olsa diye geçiştirenler ileride saygısız, hırçın yetişkinler yetiştirmek üzere ziyadesiyle tohumlarını atıyorlar.

İkaz ettim gayet tatlı tatlı ama yok anlamıyolar. Çocugun yaramaz olması ayrı arsız olması ayrı benim kınadıgım yok çocukları anormal karşılıyorum sadece . Vurmamda içime derd oldu zaten :KK43:
sen de vurarak onu yetiştiren yetişkinden bir farkın kalmamış ki.
Yarın kendi çocuğunu da vurarak terbiye edeceksin, daha doğrusu ettiğini sanacaksın.
O da can havliyle sana vuracak.

Yaşınız kaç acaba ? 5 ve 7 yaşındaki çocuklardan pek farklı göremedim sizi kusura bakmayın . Çocuğa vurmak nedir? Siz çocuğunu böyle mi eğiteceksiniz ? yazık.
Birde ben böyle şeylere karşıyım , şımarık çocuklara tahammülüm yok ama o çocuk benim olsaydı ben de size okkalı br tokat atardım yani. Kimsiniz siz yani.şaka gibi
Ay ölemi tatlım . Başına gelsin belki anlarsın. Kimsiniz siz mi pardonda altı üstü fikrini yazıcaksn sinir yapma.

Ay ölemi tatlım . Başına gelsin belki anlarsın. Kimsiniz siz mi pardonda altı üstü fikrini yazıcaksn sinir yapma.

Sinir yaptığımı nerden çıkardınız ? Sadece yaptığınız şeyin yanlış olduğunu söylüyorum ,eşinize vuruyor , sizde çocuğa vuruyorsunuz , çocuk bunu normalmiş gibi algılar.

Gorumcenizin rahatlığı hoş değil ama sizi ilgilendirmez.
Benim çocuğum dayisinin tepesine çıkacak. Dayısı hiç şikayet etmediği halde yenge hanim cocuguma vuracak !!!!!
O kadar ama o kadar hadsizsiniz ki yeterli kelimeyi bulamadım......

Hı hı vurmaniz içinize dert olmuş belli.
Gulucukler eşliğinde konu acmissiniz!!
Fena kelimesi sizin için epey hafif kalıyor..

5-7 yasindaki cocuklara birine vurdu diye vurmak! Hadi onlar cocuk, sizin davranisinizin aciklamasi ne?
Ilerde kendi cocuklarinizi da ayni yontemle terbiye etmeye calisirsaniz size gorumcenizin cocuklarini mumla aratirlar :KK14:

Back
X