• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben fenamıyım acaba ? :)

iyi yapmışsın :)
Dayağa herkes kadar karşıyım ama hakeden çocuğa bi şaplak ya da kulak saç çekme olmalı tepeye çıkarmanın manası yok
Biz de çocuk büyüttük çocuk olduk sınır olmalı öyle saldım çayıra mevlam kayıra yok olmaz

Yaptiklari yanlis. Daha dgrusu gorumcenizin buyutme tarzi yanlis.
Ama sizin yaptiginizda olmamis.
Esiniz ablasina bisey dese ablasi kussede iki gun sonra geri barisir.
Ama siz el kizisiniz. Dikkatli olun.
Bin pisman olursunuz yaptiklariniza.
Dillerden dusmezseniz ' kotu gelin" diye.

Çocuklar terbiyeden yoksun büyüyorlar desene.
O zaman eşinin dayıları olarak artık sesini çıkarması gerekiyor. Ağaç yaşken eğilir.
Oynarken boğuşmak ayrı, kafaya bardak ve terlik fırlatmak apayrı şeyler.

Bazı arkadaşlar abartmış. Ne hakla vuruyorsun gibi. Kadın zaten üzgün ve pişman bilmem farkında mısınız? Iyi yapmışsınız diyemem ama, böyle anneler böyle çocuk Yetiştiriyor (!) işte sonra okuldaki öğretmenler çekiyor bu durumu. Cocuk, cocuk gibi yetiştirilir arkadaslar burda 'siz ne hakla vuruyorsunuz' dan önce irdelenmesi gereken başka bir şey var. Bu cocuklara Yüzsüz olmaları öğretiliyor bu çocuklar yaramaz değil! Şımarık Allah size sabır versin. Görüşmemezlik de yapamazsınız çünkü.

Kırılacak bir durum yok ki ortada.Düzgün bir şekilde söyle çocuklarına dikkat etsin.Bu şekilde şımarık olmaları hiç iyi değil,böyle rahat davranırsa ilerde önünü alamaz o çocukların.Bak telefonumu balkondan atacaktı diyorsun,olacak şey mi bu? Kimse onun çocuklarının şımarıklıklarını çekmek,verdiği hasarların bedelini ödemek zorunda değil.Doğurmayı biliyorsa sahip çıkacak.Şımardıkları zaman uyaracak,yapmaması gereken şeyleri söyleyecek.Senin de vurman yanlış olmuş,bundan sonra öyle yapma ama mutlaka görümcenle konuş yani.Tamam çocuk bunlar mutlaka yaramazlıkları olacak elbet ama insanların saçını başını yolmak,kafalarına bir şeyler fırlatmak,telefonlarını balkondan atmak bu nedir yahu? Her durumda da çocuktur yapar demeyi ben yanlış buluyorum.Ne çocuklar var daha küçücük olup,izin almadan kimsenin eşyasına dokunmayan,büyüklerine saygı gösteren.Madem çocukları zıvanadan çıkmış,onlara terbiye verecek olanda görümcen.
Aynen katılıyorum her söledigine. Konuştum akşam kayınvalidemde destek çıktı bana her lafımı seçe seçe konuşmama ragmen suratı oldu beş karış napim döveyimmi yani iki gün idare ediverin olmadı erken dönerim ben evime falan dedi bi işe yaramadıgı gibi aksine alındı. uff :/ Sagol yorumun için canım.

Dayak taraftarı bi insan değilim hele ki küçük çocuklara yaptığı yaramazliktan dolayi vuran kisilere tepki gösteririm. Ama kardeşim bunlar çocuk değil bildiğin eziyet çok iyi yapmışsın bir değil iki vursaydin ne umursamaz anneleri varmış pess
Şiddet canlısı ilan edildim ama gerçektn tahammül edemedim.

Çocuklar terbiyeden yoksun büyüyorlar desene.
O zaman eşinin dayıları olarak artık sesini çıkarması gerekiyor. Ağaç yaşken eğilir.
Oynarken boğuşmak ayrı, kafaya bardak ve terlik fırlatmak apayrı şeyler.
Aynen öle ama eşimde sık görmediginden müdahale edemiyo malesef :(

Aynen katılıyorum her söledigine. Konuştum akşam kayınvalidemde destek çıktı bana her lafımı seçe seçe konuşmama ragmen suratı oldu beş karış napim döveyimmi yani iki gün idare ediverin olmadı erken dönerim ben evime falan dedi bi işe yaramadıgı gibi aksine alındı. uff :/ Sagol yorumun için canım.
Alınırsa alınsın.Ne yapayım döveyim mi ne demek yahu? Madem eğitim vermeyi bilmiyor doğurmasın o zaman.İyi çocukları herşeyi yapsın o da izin versin böyle şey mi olur? İlerde tepesine çıkacak o çocuklar onun,bak görürsün.Eşiyle konuşsun madem babaları ilgilensin biraz,ceza versinler gerekirse.Bir pedagog ile görüşsünler ne yapmaları gerektiğini öğrensinler.Onu da siz mi düşüneceksiniz.Ne yapacaksa yapsın,idare etmeyi bilmiyorsa sokmasın insan içine o zaman.Çocuk olabilir ama kafa göz dalıyor millete o ne olacak? Yeri geliyor insan kendi çocuğunun şımarıklığına katlanamıyor,sinirleniyor elalemin çocuğuna nasıl katlansın.

Bazı arkadaşlar abartmış. Ne hakla vuruyorsun gibi. Kadın zaten üzgün ve pişman bilmem farkında mısınız? Iyi yapmışsınız diyemem ama, böyle anneler böyle çocuk Yetiştiriyor (!) işte sonra okuldaki öğretmenler çekiyor bu durumu. Cocuk, cocuk gibi yetiştirilir arkadaslar burda 'siz ne hakla vuruyorsunuz' dan önce irdelenmesi gereken başka bir şey var. Bu cocuklara Yüzsüz olmaları öğretiliyor bu çocuklar yaramaz değil! Şımarık Allah size sabır versin. Görüşmemezlik de yapamazsınız çünkü.
Çok sagol canım. Katılıyorum yaramazlık başka arsız yetişmek başka. Normalde uzakta yaşıyoruz zaten o yönden sıkıntım yok ama yılda bi iki kez 1 hafta kadar kvde kalıyoruz.

Alınırsa alınsın.Ne yapayım döveyim mi ne demek yahu? Madem eğitim vermeyi bilmiyor doğurmasın o zaman.İyi çocukları herşeyi yapsın o da izin versin böyle şey mi olur? İlerde tepesine çıkacak o çocuklar onun,bak görürsün.Eşiyle konuşsun madem babaları ilgilensin biraz,ceza versinler gerekirse.Bir pedagog ile görüşsünler ne yapmaları gerektiğini öğrensinler.Onu da siz mi düşüneceksiniz.Ne yapacaksa yapsın,idare etmeyi bilmiyorsa sokmasın insan içine o zaman.Çocuk olabilir ama kafa göz dalıyor millete o ne olacak? Yeri geliyor insan kendi çocuğunun şımarıklığına katlanamıyor,sinirleniyor elalemin çocuğuna nasıl katlansın.
Bende şaşırdım valla utanır sıkılır falan dedim ama yok biz suçlu çıktık kayınvalidemide payladı sağol anne yani falan diye ben üzüldüm . Çocuklar babalarından çekinip sözünü dinliyo ama baba yanlarında yokken görümcemin bi otoritesi yok . Yaramaz çok çocukla ugraştım ama şiddet canlısı olmaları delirtti beni. Dün güni vardı kvdemin milletin üstüne şekerlk fırlattı tutarken kafama tuzlugu yedim gelde sinirlenme :eek:

Çocuklar fena; ama yaptığınız da hiç hoş değil. Ailesi terbiyelerini vermiş olsun ya da olmasın, kimsenin başka birinin çocuğuna şiddet göstermeye hakkı yok. Hangi durumda olursa olsun, kendi çocuğunuzu birinin tokatladiğini düşünün? Ayıp bence..

Yazan oldu mu bilmiyorum. Kimsenin kendi çocuğuna da şiddet uygulamaya hakkı yok. Ne fiziksel ne de psikolojik şiddet. Yaşı kaç olursa olsun kime olursa olsun. İkisi de kanunen yasak.

Kızlar kayınvalimdemlerde kaldık bi kaç gün görümcem ve çocuklarıda ordaydı. Ama çocuk demeye bin şahit lazım inanılmazlar şimdi altı üstü çocuk diceksiniz ama çok fenalar yani. Neyse eşime sürekli vuruyolar çocuk diye eşim bişey demiyo tabi ama ben çok sinir oldum vurdukları yerde 5 parmak izi çıkıyo yani terlik fırlatıyolar tepesine çıkıp saçlarını falan çekiyolar. En son kafasına bardak fırlatıp kaçtılar kafası şişti resmen. Bende peşlerinden gidip birer tokat atıp saçlarını accık çektim şimdi vicdan azabı çekiyorum :KK43: şimdi benmi fenayım veletlermi fena :KK11::KK54:
Keşke tokat atmak yerine bir köşede sıkıştırıp kızsaydın canım. Sen haklısın ama çocuklara tokat atınca haksız duruma düşmüş oluyorsun. Gidip anneleriyle konussaydın daha iyi olurdu. Sonuçta onlar senin çocuğun değil. En fazla kızar, bağırırsın...

Keşke tokat atmak yerine bir köşede sıkıştırıp kızsaydın canım. Sen haklısın ama çocuklara tokat atınca haksız duruma düşmüş oluyorsun. Gidip anneleriyle konussaydın daha iyi olurdu. Sonuçta onlar senin çocuğun değil. En fazla kızar, bağırırsın...
Çok ikaz ettim ama hiç laftan anlamıyolarki canım hırslandım bende ister istemez. Anneleriyle konuştum en son ama surat astı pek oralı olmadı malesef. Sagol yorumun için.

Çok ikaz ettim ama hiç laftan anlamıyolarki canım hırslandım bende ister istemez. Anneleriyle konuştum en son ama surat astı pek oralı olmadı malesef. Sagol yorumun için.
Rica ederim canım. Ben de çok ikaz ettiğim çocukları tenhada kıstırıp korkutuyorum bir daha yaparsan şunu yaparım falan diye, tehdit ediyorum :KK67: Belki işe yarar bundan sonra.

Anlattiginiza gore cocuklar yaramaz ve anneleride gerekli terbiyeyi veremiyor.
Ama her ne olursa olsun, sizin o cocuklara tokat atip, saclarini cekmeye hakkiniz yok!
Annesini uyarirsiniz, baktiniz bir sonuc alamadiniz daha sert uyarirsiniz, ama asla cocuklara zarar vermeyin.
Adi ustunde daha cocuk yahu onlar!!!

İlla tokat atmak istiyorsanız annesine atsaydınız
Böylelerine anne bile demek gelmiyor içimden
Çocuk bu yaramaz olabilir ama anne hiç bişi demiyorsa aklım almıyor
Çocuk dinlemese iplemese bile iki çift laf etmeli

Kabahat o çocuklarda değil o çocukları yetiştirenlerde.
O yaştaki çocukların hiçbir suçu yok..
Keşke o çocuklara vuracağınıza annesiyle konuşsaydınız.
Bişey değişmezdi diyleceksiniz belki ama siz o çocukların canlarını yaktığınızda da bişey değişmedi..
Ayrıca orda müdahale etmesi gereken de siz değildiniz eşinizdi..

Kimse kusura bakmasın annesinin umrumda olmayıp sayıp çıkmadığı çocukları kimse çekmek zorunda değil. Vazo kırıp evde top oynasalar çocuk dersin hayatta vurulmaz. Ama bunlar çocuk gibi degilki başı boş siddet yanlısı çocuklar. Dayaktan anliyolarsa bi tokat atılır çok abartmicak şekilde bende hamileyim çocuğum bunları yapsa dayısı da vurabilir halasida teyzeside. Bizde dayak yedik ölmedik

aynı benim gorumcem gibi rahatmis sizi anlıyorum sinir olurum bende ama kayinvalidenizde rahatmis şahsen benim kayinvalidem oğluna kıyamaz kim olursa olsun ama siz hakkından gelmissiniz ;)

Back
X