ben.. galiba özledim

elfce92

Ol dedi Oluverdi. Elhamdulillah :)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.953
701
163
off kendime itiraf etmesi bile zor. korkuyorum itiraf etmekten ama ben galiba eski çıktığımı özledim.

dün gece rüyamda onu gördüm yanımdaydı. ama sanki rüya değildi de gerçekti. o kadar özlemişim ki onu.

biz onunla facebookta tartışma sayfasında tanıştık.(facebooktan tanışılıp aşık olunur mu demeyin bende inanmazdım görmeden aşık olunur mu diye ama olunuyormuş işte) konuşmaya başladık sonra aşık olduk birbirimize. o hayatımda gördüğüm en düzgün insanlardan bi tanesiydi hala daha da öyledir benim için tam 1.5 yıl çıktık onunlayken her şey o kadar mükemmeldi ki her zaman yanımda olurdu. beni görmeye gelirdi. (bu arada o İstanbul da ben Bursa da oturuyorum) . tartıştığımızda hep ağlardım onu kaybetmekten. telefonda konuşurken saatlerce ağladık onunla. çok seviyorduk birbirimizi çünkü. (hepte barışırdık) ama daha sonradan mesafeler bizi ayırdı. sahi mesafeler aşka engel midir? değildir değil mi.? ama bize engel oldu. aşkımıza engel olamadı ama bizi ayırmaya yetti. (ne kadarda olsa uzak olunca çok ama çok zor oluyo)ondan sonra çok istedim bir başkasıyla çıkayım onu unutayım. ama yapamadım başımı kaldırıpta bir erkeğe bakamıyorum. hala daha ona ihanet ettiğimi düşünüyorum. ama onunla olmamız imkansız. hem ailem istemez hem dönsekte hiçbir şey eskisi gibi olmaz.bi çok kez ayrıldık sonlara doğru ama her ayrılışımızda kavga ederek değilde son cümlemizi seni seviyorum diyerek bitirdik. keşke zamanı geriye alabilsekte ilişkimizi başa döndürsek.. baştan başlasak. ve bu sefer ondan vazgeçmesem..

içimde doldu taştı düşüncelerim ve artık birine anlatmak istedim.:14:

Neden imkansiz diyorsun??? madem pismansin, niye geri dönmüyorsun? ilerde cok pisman olursun, hep aklinda ACABA onunla olsaydim nasil olurdu? diye soracaksin, baskasini sevsen bile, vijdanin rahat etmicek, her tartismada kendin degil baskasi olursun, kendini cezalandirirsin, hani birkere pisman oldunya, ayni hatayi yine yapmak istemediginden, belki sevgini haketmeyen birisine sevgini fazlasiyla vereceksin, ama sonunda üzülen sen olacaksin, araya fazla zaman girmeden, hatalar etmeden bence dene, sonuna kadar git, git ki aklinda soru isaretleri kalmasin, belki zaten onunla mutlu olamicaksin ama yasamadan bilemessin. KESKE dememek icin denemeye deger bence...

Neden imkansiz diyorsun??? madem pismansin, niye geri dönmüyorsun? ilerde cok pisman olursun, hep aklinda ACABA onunla olsaydim nasil olurdu? diye soracaksin, baskasini sevsen bile, vijdanin rahat etmicek, her tartismada kendin degil baskasi olursun, kendini cezalandirirsin, hani birkere pisman oldunya, ayni hatayi yine yapmak istemediginden, belki sevgini haketmeyen birisine sevgini fazlasiyla vereceksin, ama sonunda üzülen sen olacaksin, araya fazla zaman girmeden, hatalar etmeden bence dene, sonuna kadar git, git ki aklinda soru isaretleri kalmasin, belki zaten onunla mutlu olamicaksin ama yasamadan bilemessin. KESKE dememek icin denemeye deger bence...

O Kadar çok istiyorum ki ama korkuyorum dedim ya eskisi gibi olmamasından korkuyorum :14:

Sonra daha kötü ye düsersen, busefer de gelecekten korkarsin...

ozaman ölc bic derim, ASKIN MI YOKSA KORKUNMU daha büyük. eskisi gibi olmasa bile, denemis olmuyormusun? ozaman dersinki : denedik ama yapamadik olmuyor!!!! ama böyle? ben kendimden biliyorum, eger sende benim gibiysen asla unutamassin, sonra geri dönüsü olmayan yollara girersin, ondan sonra yine sen üzülürsün... bir baskasini deli gibi sevsen bile, aklindan cikmicak...

bence dene kaybedecek hic birseyin yok...

bu arada yasin kac?

ne kadar oldu ayrılalı arkadaşım? bence seviyosan hiçbir şey imkansız değildir,hem Bursa İstanbul arası o kadar uzak değil ki..yaparsınız bir şekilde

Sonra daha kötü ye düsersen, busefer de gelecekten korkarsin...

ozaman ölc bic derim, ASKIN MI YOKSA KORKUNMU daha büyük. eskisi gibi olmasa bile, denemis olmuyormusun? ozaman dersinki : denedik ama yapamadik olmuyor!!!! ama böyle? ben kendimden biliyorum, eger sende benim gibiysen asla unutamassin, sonra geri dönüsü olmayan yollara girersin, ondan sonra yine sen üzülürsün... bir baskasini deli gibi sevsen bile, aklindan cikmicak...

bence dene kaybedecek hic birseyin yok...

bu arada yasin kac?

20 Yaşındayım. unutmam imkansız. diyorum ya hala başımı kaldırıpta bi erkeğe bakamıyorum sanki ona ihanet ediyorum. onsuz olmuyorda

20 Yaşındayım. unutmam imkansız. diyorum ya hala başımı kaldırıpta bi erkeğe bakamıyorum sanki ona ihanet ediyorum. onsuz olmuyorda

tamam ozaman ne düsünüyorsun??? bende eski nisanlimla aramizda 800 km vardi, ve nerdeyse 4 sene birlikteydik?! mesafe sorun degildi, tabi ki özlersin canin sikilir yaninda olmasini istersin ama olsun...
herseyin bi güzelligi var bence... pismansan dene derim... tabi baska büyük sorunlar yoksa ortada, ayrilik sebebi neydi bilmiyorum..

tamam ozaman ne düsünüyorsun??? bende eski nisanlimla aramizda 800 km vardi, ve nerdeyse 4 sene birlikteydik?! mesafe sorun degildi, tabi ki özlersin canin sikilir yaninda olmasini istersin ama olsun...
herseyin bi güzelligi var bence... pismansan dene derim... tabi baska büyük sorunlar yoksa ortada, ayrilik sebebi neydi bilmiyorum..

bi sebebi yoktu. kıskanmalar arttı sadece.dayanamadık ve bitti

4 ay oldu ayrılalı:14:

mesela benim de eski sevgilime karşı öyle düşünüyodum bir buçuk yıl boyunca unutamamıştım ve bi gün mesaj attım konuşmaya başladık her şey çok iyi gidiyodu ama sanki o büyü kaybolmuştu,istesem olurdu ama ben erkek arkadaşımla tanıştım sonra :69: yaşım sana göre daha küçük ama ben derim ki şansını dene neden olmasın :61:

Madem özlediniz, seviyorsunuz bir şekilde tekrar konuşmayı deneyin. Ancak eski sevgilinizin başka biriyle olabileceği ihtimalini de gözden çıkarmayın. Erkekler bizim gibi değildir biz sevdiğimizden ayrılğımızda hayata küserken onlar hayatına kaldığı yerden devam edebilirler. Ruhsuzlar biraz :1: Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Sevgilerimle:16::16::16:

okurken şaşırdım...çünkü aynı şeyleri yaşadım...okadar zor ki,anlıyorum..bizi mesafeler uzaklaştırdı...belki çok sevmedi bilmiyorum..ama ben hala umutla bekliyorum

okurken şaşırdım...çünkü aynı şeyleri yaşadım...okadar zor ki,anlıyorum..bizi mesafeler uzaklaştırdı...belki çok sevmedi bilmiyorum..ama ben hala umutla bekliyorum

O beni benim onu sevdiğimden çok sevdi buna adım kadar eminim. ama hala aynı duyguda mı bilmıyorumm :25: :14:

bu kadar büyük bi sevgi eğer karşılıklıysa asla imkansız değil hiç bişey.sonradan pişman olursun canım.bence bir adım at.eğer olumsuz olursa cevabı o zaman vazgeç derim.

cnm madem imkansız unutmayıda kafana koymalısın sen istedikten sonra unutursun yeterki iste karşına mutlaka biri çıkacaktır

ayrılalı 4 ay olmuşsa ve acın hala ilk günki gibiyse gerçekten sevmişsin demektir.
önce kendi kendine sor ona dönsem nasıl olur herşey diye ama enine boyuna düşün herşeye.
eğer varacağın sonuç yine ayrılıksa boşuna ona ulaşmak için çabalama unutmaya çalış.
ama yok barışırsak çok daha mutlu bir şekilde devam ederiz diyorsan o zaman ara ve barışmak istediğini söyle.

ayrılalı 4 ay olmuşsa ve acın hala ilk günki gibiyse gerçekten sevmişsin demektir.
önce kendi kendine sor ona dönsem nasıl olur herşey diye ama enine boyuna düşün herşeye.
eğer varacağın sonuç yine ayrılıksa boşuna ona ulaşmak için çabalama unutmaya çalış.
ama yok barışırsak çok daha mutlu bir şekilde devam ederiz diyorsan o zaman ara ve barışmak istediğini söyle.

arasam mı bugün?

Kızlar o gün onu arayamadım ama benim onun için tuttuğum bir defter vardı. onunla beraberken yaşadıklarımız ayrıyken düşündüklerim fln filan onları göndermek istiyorum düşündüklerimi bilsin. sizce nasıl fikir . yapsam mı ?

Back
X