• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben galiba sevilmeyi haketmiyorum :(

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
Kızlar ben 23 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Yani sevdiklerim oldu ama beni sevmediler, beğenmediler.
KArşıma çıkanlarda ya dış görünüşe baktı yada cinselliğe
artık insanlara güzel ilişkisi olanlara özeniyorum :( ve benimde olacağına hiç ümidim kalmadı :(

Ümitsizliğe kapılma! Her şeyin bir vakti zamanı vardır. Seni de çok çok sevecek birisi çıkacak elbette. :))

diğer konumda siteye giriş yapmadığım için bana fake muamelesi yapmışlae,r. ama ben iş yerindeyken giriş yapmıyorum girdiğimde de 50 kez d,siliyorum k,geçmişi casus programı vardır belkide girerler özelimi görürler diye. şuanda da zaten kuzenimden giriyorum. yani kısacası yine böyle demeyin siteye giriş yapamıyorum çoğu zaman

zamanı gelince olur nasıl olduğunu bile anlamazsın sorunlu bi ilişkidense sorunsuz bi yalnızlık daha iyidir böyle düşünün:1:

yaşın daha çok küçük. hayat da sürprizlerle dolu. hiç beklemediğin bir anda kısmetin karşına çıkıverir. umutsuzluğa kapılmak için sebep yok.önemli olan doğru insanla karşılaşabilmek.:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

arkadaşlara katılıyorum canım. şu yaşıma kadar 3 kişiyle görüştüm ben ama hiç biri çıkmasa da olurmuş. şuanki sevgilimle 25 yaşında tanıştım. bilseydim 25e kadar kimseyle görüşmez onu beklerdim :21: her şey kader kısmet, doğru insanı bekle :34:

Öncelikle kendini "kimse beni begenmiyor" diyerek üzme ve yıpratma. Çünkü öyle bir şey mümkün olamaz. O senin beyninde yarattıgın bir şey. Güzel çirkin herkesin sevgilisi oluyor ayrılıyor çıkıyor aşık oluyor. Olmaz diye bir şey yok hayatta. Ben kendi çevreme baktıgım zaman çok güzel arkadaşlarımın hıc sevgısılı olmadıgını goruyorum. Eğer çok aksi olumsuz ve kendine güvensiz biriysen dünya güzeli olsan da erkek senden kaçar. Bu durum kızlar için geçerli ya. Ne kadar yakışıklı olursa olsun aşırı olumsuz aksi ve negatif elektrik veren kendine güveni olmayan bir erkeği siz de sevemezsiniz. Bu işler beğeni meselesi değil his meselesi. Siz kendinizi değiştirin gerisi gelir zaten umutsuz olmayın. Belki bi gün karşınıza öyle bir insan çıkar ki şu zamana kadar iyiki hayatımda kimse olmamış zaten onu beklemişim dersin.. Umut güzel şey sevgyle kalın...

Neden uzuluyorsun ki?

Ne kadar guzel hic yanlis yapmamissin bu yasina kadar. Senin sevdigini sandigin hoslandigin kisiler sana alaka gosterse iki uc ay ciksanir opusup koklassaniz sonrada ayrilsaydiniz daha mi mutlu olacaktin?

InsaALLAH hayatina tek bir insan girer oda esin olur. ALLAH'tan hep hayirlisi iste.

Sevgilim var demek icin sevgili olunmaz bos ver sen cevrende gorduklerini bildigin dogrulardan sasma.

InsaALLAH kazancli sen cikacaksin.

Butun erkekler evlendigi kadinin Fatih Sultan Mehmedi olmak ister... :34:

ben de 26 yaşındayım ilişkilerim de oldu ama 23 yaşımdan sonra artık aşık olamayacağıma inanmaya başlamıştım. çıta yükslmişti sanki o kişiyi hiç bulamıcamm ya da karşılıklı olmıcak diye korkuyordum, mantıkla kurulan ilişkilerde hiç bana göre değil. ama 26 yaşımda bu yaşıma kadar hiç olmadığım kadar aşık oldum. Biranda oldu tesadüflerle tanıştık.8 aydır birlikteyiz ilk başladığımızda inanamıyordum hala inanamıyorum çok aşığım o da bana aşık darısı herkesin başına :)) umutsuzluğa kapıldığın anda çıkıyor biri karşına. sen hiç kafana takma canım akışına bırak, hayatı güzel yaşamaya bak. o kişi seni bulacaktır er ya da geç :16:

Hayatını devamlı karşıma biri çıksın, aşık olayım o da beni sevsin diye geçiremezsin. Zaten daha 23 yaşındasın. Kendine güven, kendinden emin ol. Tek başına maddi manevi kendine yetebileceğine inan. Bu şekilde hem erkekler senin kendine güveninde de etkilenecektir. Hayatta ne zaman karşına ne çıkacak bilemezsin.

Kızlar ben 23 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Yani sevdiklerim oldu ama beni sevmediler, beğenmediler.
artık insanlara güzel ilişkisi olanlara özeniyorum :( ve benimde olacağına hiç ümidim kalmadı :(

hic bir kadin cirkin degildir hayatim! zadece kalbin guzel olmazsi bile bence yeterlidir!
sen umutla belkle, beyaz atli pirensin seni bir gun gelip alacakdir...:)

bunu soylemek ıcın daha cok genc yastasın .

23 yas nedır kı dur bakalım daha onun de ne seneler

yaslar var,neler cıkar karsına neler gelır gıder

acele etme .ask aradıgın zaman bulunan bırsey degıldır

hıc ummadıgın zaman karsına cıkan askdır

o yuzden acele etme ,zamana bırak .

Neden uzuluyorsun ki?

Ne kadar guzel hic yanlis yapmamissin bu yasina kadar. Senin sevdigini sandigin hoslandigin kisiler sana alaka gosterse iki uc ay ciksanir opusup koklassaniz sonrada ayrilsaydiniz daha mi mutlu olacaktin?

InsaALLAH hayatina tek bir insan girer oda esin olur. ALLAH'tan hep hayirlisi iste.

Sevgilim var demek icin sevgili olunmaz bos ver sen cevrende gorduklerini bildigin dogrulardan sasma.

InsaALLAH kazancli sen cikacaksin.

Butun erkekler evlendigi kadinin Fatih Sultan Mehmedi olmak ister... :34:

muhteşem bir yorum... :31: aşk oyuncak değildir. birçok kişiyle çıksan sonra ayrılsan, acı çeksen duygular iyice laçka olur. önemli olan gerçek olanı beklemek, en az acıyla, dertle yaşamak... :34:

bunu soylemek ıcın daha cok genc yastasın .

23 yas nedır kı dur bakalım daha onun de ne seneler

yaslar var,neler cıkar karsına neler gelır gıder

acele etme .ask aradıgın zaman bulunan bırsey degıldır

hıc ummadıgın zaman karsına cıkan askdır

o yuzden acele etme ,zamana bırak .

:46::46::46:

bence kendine haksızlık ediyorsun
sabır, sadece sabır
herşey zamanında olur, beklemesini bilen için...

Back
X