Siz deden çevrenizdeki insanların böyle yorumlar yapmasına izin veriyorsunuz? Bu hakkı nereden buluyorlar ? Sizde hata , başkalarının fikirlerine ihtiyacınız yok bu konuda , sizin kendi kararlarınız var .Herkese merhaba. Ben 25 yaşında bir genç kızım. Şuana kadar hiç ciddi ilişkim olmadı. Benim hoslandiklarim benden hoşlanmadı. Karşıma çıkanları da ben begenemedim. Kriterlerim aşırı yüksek olmadı asla. Ama karşıma çıkanlara hiç içim ısınmadı. Etrafimdaki insanlar da cok negatif. Mesela zengin birisi görücü geldiğinde annem "Okumuş oğlanı nereden bulacaksın?" diyor. Aynı şekilde anneannem de "Kendi şehrinden birini bulamazsın. Görücü usulü evlen memlekete gel" diyor. Ben kendim gibi üniversite mezunu biriyle evlenmek istiyorum. Yani dengim olmalı.
Kasım ayında biri benimle tanışmak istedi. Kabul ettim, cinsellik teklif etti. Kabul etmeyince de tersleyip ağlattı. Nisan ayının başında biriyle tanıştım. Cinsellik istemediğim için bana "Dışarıda çok fazla teshirci var. Bu kafayla aldatilirsin" dedi. Başlamadan bitirdik. Arkadaşım dediğim bir erkek bana "Sen çok güzelsin. Elini sallasan ellisi" dedi. Birkaç hafta önce işten çıkartıldım. Bu sefer de "Senden ancak manav kasiyer çorbacı olur" diyerek dalga geçti. Üstüne bir de ilişki konusunda "Senin işin çok zor" dedi. Nedenini sorunca da "Çünkü sen basortulusun. Ben ve çevremdeki erkekler tercih etmeyiz" dedi. Sanki ona tercihini soran oldu. Gerçek sevgi dış görünüşe bakar mı hiç? Ne saçma sapan insanlar var etrafımda. Evlenmeden önce cinsellik istemiyorum diye yargilaniyorum. Erkeklere bu konuda hiç güvenmiyorum açıkçası.
Bir iliskimin olmasını çok istiyorum ama imkansız gibi geliyor artık... İnsanlar moralimi çok bozuyorlar![]()
Cinsellik teklifini reddettiğiniz de , sizi ağlatacak kadar ne söyledi , daha doğrusu siz neden bu konuda konuşmasına izin verip , sizi ağlatacak kadar ciddiye aldınız ? Başkalarının düşüncelerine aşırı önem veriyorsunuz , hiç gerek yok. Evlilik öncesi cinsellik yaşamamak sizin kararınız , ben sizinle aynı görüşte değilim bu da benim kararım. Ama hiç bir şekilde birisinin beni bu konuda aşagılamasına izin vermem. Siz önce ipleri elinize alıp bir sağlam durun.