Ben geçmişi unutmak istiyorum yapamıyorum

eşinizin ailesini bi yerde boyları devrilmiş ölmüş diye düşünüp çocuklarınızla hayatın tadını çıkarmayı deneyin. yaşadıklarınız zor olabilir ama ölüm bile unutuluyor yada acısı hafifliyor. sizde lütfen sadece çocuklarınıza tutunup çok mutlu olun.

Ben geçmişi unutum çocuklarim icin yeni bastan baslamak istiyorum ama yapamıyorum silemiyorum her fırsattta aklima geliyor esimin ailesinin yaptiklari çocuklarım icin yapmaliyim nasil yapacağım bunu bana bir yol gosterin

Herşeyden önce şu çocuklarım için düşüncenizden vazgeçin
Bu hayat sizin hayatınız
Önce siz mutlu olacaksınız ki sonra da çocuklarınız mutlu olsun

Sizi aldatan eşi kabul affetmek çocuklarınıza yapacağınız en büyük kötülük.

Boşanın.

Ben geçmişi unutum çocuklarim icin yeni bastan baslamak istiyorum ama yapamıyorum silemiyorum her fırsattta aklima geliyor esimin ailesinin yaptiklari çocuklarım icin yapmaliyim nasil yapacağım bunu bana bir yol gosterin ben tedavide gördüm onlar sadece oteledi bir süre sonra yine ayni ben intihar etmeyide düşündüm denedimde😥 çocuklarim gözünün önünde kac kere sinir krizi geçirdim nasil bir anneyim ben niye böyleyim bilmiyorum ben tek basima bu duruma gelmedim gercekten ya biryerden baslamayalim ya bu evlilikten bu hayattan vazgcemeliyim deniyorum olmuyor
Üzücü cok. Psikolojik destek alin. Cocuklariniza o anlari yasatmayin lutfen..

Herşeyden önce şu çocuklarım için düşüncenizden vazgeçin
Bu hayat sizin hayatınız
Önce siz mutlu olacaksınız ki sonra da çocuklarınız mutlu olsun

Sizi aldatan eşi kabul affetmek çocuklarınıza yapacağınız en büyük kötülük.

Boşanın.
😔😥

eşinizin ailesini bi yerde boyları devrilmiş ölmüş diye düşünüp çocuklarınızla hayatın tadını çıkarmayı deneyin. yaşadıklarınız zor olabilir ama ölüm bile unutuluyor yada acısı hafifliyor. sizde lütfen sadece çocuklarınıza tutunup çok mutlu olun.
Teşekkür ederim😔

Back
X