• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben geldım

evet insallah dedigin gibi olur....benim iki günden beri sanki hep böyle tuvalete gidesim varmis gibi sancimi desem baski mi desem...öyle bisey var....doktor nefes darligin varmi dedi yok dedim...eger öyle olursa beni hastaneye yatircaklarmislar...ben artik bol bol su icmem gerek...yoksa gecmezmis....ilaclarin yan etkisiymis....

evet insallah dedigin gibi olur....benim iki günden beri sanki hep böyle tuvalete gidesim varmis gibi sancimi desem baski mi desem...öyle bisey var....doktor nefes darligin varmi dedi yok dedim...eger öyle olursa beni hastaneye yatircaklarmislar...ben artik bol bol su icmem gerek...yoksa gecmezmis....ilaclarin yan etkisiymis....

geçmiş olsun canım bebişlerin seninle güzel haberler vermen dileğiyle bitanem

hosgeldin canim.güzel haberler getirmissin bize :) devamida gelcek insallah. rabbim yardimcin olsun..

zümminim kız sen salıyı mı bekliycen......hadi azcık kaldı.......beraber güzel haberler verelim inşaallah.......
haaaa bu arada geelsene kız temmuz topigine.......hiç gelmiyon.....

evet canim azcik kaldi....insallah güzel güzel haberler veririz....arada sirada bakiyom ne var ne yok diye...benimde fazla vaktim olmiyor...kizimla ilgilendigim icin

Zümmincim hoş geldin arkadaşım.Allahım hayırlı haberlerini almayı nasip etsin...ınşallah kızına kardeşler gelir...

2 günüm kaldi arkadaslar................heycan basiyor yavas yavas........

Zümmincim benimde 2 günüm kaldı aynı şekilde benimde heyecanım arttı.Mutlu haberleri veririz iNŞallah.Fakat dün sabah akıntımda kan vardı pembemsi.Jeli koyunca geçti bugün sabah yine aynısı oldu jel yine kesti.Çok korkuyorum.Ama hakkımda ne hayırlıysa o olsun.

Zümmincim benimde 2 günüm kaldı aynı şekilde benimde heyecanım arttı.Mutlu haberleri veririz iNŞallah.Fakat dün sabah akıntımda kan vardı pembemsi.Jeli koyunca geçti bugün sabah yine aynısı oldu jel yine kesti.Çok korkuyorum.Ama hakkımda ne hayırlıysa o olsun.

inşallah sonucun pozitif olurda salı günü iki sevinçli haber alırız......:1hug:

Canıııımm inşallah hayırlı olumlu sonuçlarını alırız,seninle sabırsızlıkla bekliyorum canımma.s.

Back
X