• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben geldim.

Kimse istemez ama elimizde olan bişey değil bence. Bende yasıyorum bazen aynısını :31: mesela bazı arkadaslar bi ugras bul dıyor hobi edin diyorlar ben kışın örgü yaptım yine bana mısın demedi aklım hep onda :24::24: beni hobi falanda kesmiyor :51:

Benim son zamanlarda aklımda değildi valla ama o ilçeye gitcek ya geri geldi her şey

Benim son zamanlarda aklımda değildi valla ama o ilçeye gitcek ya geri geldi her şey

Hmmm.. yapacak bişe yok gitme desen olmuyor mu ki ama neyse rahat olmaya çalış bi gitse ne yapacak ki hem ? kuruntu hep paranoya.. kendimizi huzursuz ediyoruz. ilçeyi de merak etmedim değil hani :23:

Kızlar merhaba bayadır yoktum çünkü iyiydim her sey yolundaydı aslında hala yolunda ama şu an içimi kemiren bi şey var size yazmak istedim..beni hatırlayanlar vardır.
Kpss ye girdik ikimiz de, ikimizin puanı da gayet iyi geldi..sevgilim yanıma geldi 3 hafta falan beraberdik her sey cok iyiydi sevgilim eskisi gibi olmuştu.burda iş basvurusu yaptı falan ama bayram girince baska bi şehre gşttiler dedesinin yanıan neyse sorun ne derseniz bi kaç gğn sonra o gecen seneki ilçeye gitcekler ablasını sene içinde görmediği için biraz onla zaman gecirmk istiyordu..az önce konusurken cok istiyosun dimi oraya gitmeyi dedim evet istiyorum arkadaslarım orda evimde rahat rahat oturup kalkmak istiyorum ve ablamla vakit gecirmek istiyorum ben her seyi planladım sonra da yanına gelip orda calıscam dedi fakat ben orda arkadaslarıyla görüşünce cok rahatsız oluyorum.oturdukları ilçeye yskın bi tatil beldesi var oraya giderler falan diye kendi kendimi yedim :(((

Yahu sacmalama gitsin sende git tatil yap eglen kac sene calistin o sinava herseyden mahrum ettiniz kendinizi biraz kafa dagitin
Korkma sevgilini yemezler :) hem yeselerde sende adi olup olmadigi ogrenmis olursun
Kendin icin ve sevgilin icin iyi seyler dusun karamsar olma anin tadini cikar insallah atanirsiniz bu cektigin eziyete strese deger

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hmmm.. yapacak bişe yok gitme desen olmuyor mu ki ama neyse rahat olmaya çalış bi gitse ne yapacak ki hem ? kuruntu hep paranoya.. kendimizi huzursuz ediyoruz. ilçeyi de merak etmedim değil hani :23:

:) küçücük bi yer yaa ben istanbuldayım kıskanıyorum düşünün..bi şey olmuyor,arkadasları da biliyo zaten beni sevgilime de sıkıcı muamelesi yapıolar müzikli yerleri bile sevmiyor diye :)

Yahu sacmalama gitsin sende git tatil yap eglen kac sene calistin o sinava herseyden mahrum ettiniz kendinizi biraz kafa dagitin
Korkma sevgilini yemezler :) hem yeselerde sende adi olup olmadigi ogrenmis olursun
Kendin icin ve sevgilin icin iyi seyler dusun karamsar olma anin tadini cikar insallah atanirsiniz bu cektigin eziyete strese deger

Ayy amin ne güzel yazmışsınız teşekkürler:)
Ya dediğim gibi bi de günübirlik gidiyolar denize..öyle konaklamalı tatil de değil yani :)
ama işte kuruntu yapıyorum..ben de bi yerlere gideyim diyorum

Ayy amin ne güzel yazmışsınız teşekkürler:)
Ya dediğim gibi bi de günübirlik gidiyolar denize..öyle konaklamalı tatil de değil yani :)
ama işte kuruntu yapıyorum..ben de bi yerlere gideyim diyorum

Git guzelim git eglen anin tadini cikarin

:) küçücük bi yer yaa ben istanbuldayım kıskanıyorum düşünün..bi şey olmuyor,arkadasları da biliyo zaten beni sevgilime de sıkıcı muamelesi yapıolar müzikli yerleri bile sevmiyor diye :)

tamamen kuruntu.. :) Benim nişanlım askerde ona ragmen hala kıskandıgım durumlar oluyor :9: biraz rahat olalım daha mutlu oluruz inş. arkadaşım. bu arada kpss puanın iyi gelmiş sevindm inş dilediğin yerlerde olursun :16:

tamamen kuruntu.. :) Benim nişanlım askerde ona ragmen hala kıskandıgım durumlar oluyor :9: biraz rahat olalım daha mutlu oluruz inş. arkadaşım. bu arada kpss puanın iyi gelmiş sevindm inş dilediğin yerlerde olursun :16:

Hahaha askerdeyken bile :) gerci ben de arada kıskanıyodum :p
Cok tesekkür ederim siz de bi an önce kavuşun inşallah

Bununla ilgili psikolog arkadaşımdan yardım aldım aynı durum bende de var ve sonuç içler acısı... :26: ( sonucunda ayrıldık :D ) Şimdi kız kardeşlerim şöyle ki 1) Çooooooook sevdiğimizden, 2) KAYBETME KORKUSUNDAN, 3) KENDİMİZE GÜVENMEMEKTEN, 4) KARIŞMIZDAKİ ADAMIN BİZDEN DAHA İYİLERİNE LAYIK OLDUĞUNU HİSSETMEMİZDEN, 5) BİZDEN İYİLERİNİ GÖRÜNCE BİZİ BIRAKACAKLARINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDEN kaynaklanıyormuş... :18: Evet test edildi onaylandı.:ssz: ilk sevgilimde hiiç takmazdım böyle şeylere, çünkü kaybetme korkum yoktu umrumda değildi. Neyse yani kendimize güvenmemiz gerekiyor öncelikle :( o da öncelikle fiziksel olarak başlıyormuş, sonra içselleştiriyormuşuz. haydi şimdi herkes maske yapmaya,spor yapmaya :40:

Bununla ilgili psikolog arkadaşımdan yardım aldım aynı durum bende de var ve sonuç içler acısı... :26: ( sonucunda ayrıldık :D ) Şimdi kız kardeşlerim şöyle ki 1) Çooooooook sevdiğimizden, 2) KAYBETME KORKUSUNDAN, 3) KENDİMİZE GÜVENMEMEKTEN, 4) KARIŞMIZDAKİ ADAMIN BİZDEN DAHA İYİLERİNE LAYIK OLDUĞUNU HİSSETMEMİZDEN, 5) BİZDEN İYİLERİNİ GÖRÜNCE BİZİ BIRAKACAKLARINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDEN kaynaklanıyormuş... :18: Evet test edildi onaylandı.:ssz: ilk sevgilimde hiiç takmazdım böyle şeylere, çünkü kaybetme korkum yoktu umrumda değildi. Neyse yani kendimize güvenmemiz gerekiyor öncelikle :( o da öncelikle fiziksel olarak başlıyormuş, sonra içselleştiriyormuşuz. haydi şimdi herkes maske yapmaya,spor yapmaya :40:

Ohoooo ne çok şey varmış böyle :(((
Gercekten ayrıldınız mı siz :(?
Bizden iyilerinş gördüklerinde... Kısmı bana uyuyor,sanki benden güzel birini görse hemen Beni bırakıp ona koşacakmış gibi geliyor:(
Neler yapsak ki? Kendimize güvenmek için

Ohoooo ne çok şey varmış böyle :(((
Gercekten ayrıldınız mı siz :(?
Bizden iyilerinş gördüklerinde... Kısmı bana uyuyor,sanki benden güzel birini görse hemen Beni bırakıp ona koşacakmış gib geliyor:(
Neler yapsak ki? Kendimize güvenmek için

Evet yani şu an anlaşamadığımız için konuşmuyoruz tabi bir sürü şey de oldu ama 4 yıllık ilişki bu sebeplerle bitti. Bana da öyle gelirdi canım ahh ahh bizi dövmek istiyorum ya da o çoook çook güzel kızları :52:

Back
X