- Konu Sahibi politician
İlişkini yıpratma böyle lütfen..Rica ederim :)
Hehe peki rahat olmaya çalışcam,benim kadar değilsin tabi ama sen de rahat olmaya çalış :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkini yıpratma böyle lütfen..Rica ederim :)
Hehe peki rahat olmaya çalışcam,benim kadar değilsin tabi ama sen de rahat olmaya çalış :)
Sen benden 1 2 level önde gidiyosunAma cidden yazdıklarını bi oku okurken bunalırsın karşı tarafı düşün bide o bu davranıslara maruz kalıyor :44: dün oturdum düşündüm cidden hem kendm için hem sevdiğim için biraz değişmeliyim dedim
Şimdi arkadasımla konusuyoruz,Allah ....e sabır versin dedi :)
Ben cok dirençli oldugum için değişmeliyim gibi bi düşüncem de olamıyor...
Bakalım o ilçeye gittiğinde nolacak
Amin :)) bunları ona yansıtıyorsan hala seninle birlikteyse demek ki seviyor ama böyle devam edersn uzaklştırırsın kendnden. Tamam gitsin seninle ilgilenmezse olay cıkar yanındayım o zaman :)))
Evet haklısınız ruhum duymaz..
Üzerine düşmekten ziyade konuşmak istemiyorum sıkıntı burda..![]()
Konuş canıım niye konuşmuyorsun ki?Aksine gittiği yerde ona huzur ver ki onun da burnundan gelmesin ona da yazık.Ablasıyla arkadaşlarıyla tabi ki görüşücek sen de sıkıntı yapma boş ver
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haklısınız..
İnşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim ilginiz için :)
zamanla herşey olacak ama beklemen şart![]()
Şu anda teyzesindeler mesela kuzenleriyle oturup konusuyorlar falan hatta kafeye gidiyolar normal olarak,ben de evde keyif yapıyorum arayınca ben evdeyim deyince geriliyorum oyuzden de aramak istemiyorum hem de su an için içim rahat o da rahat rahat takılsın diye aramıyorun o arıyor..
En iyisini yapıyorsun aferin.Nasılsa o seni arıyor bırak onun aklı sende kalsın bu neden aramıyor beni diye :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şimdi aradı yine :) sürekli napıyosun naptın falan filan diye sordu konustuk soğuk da konusmadım şakalaşıyoduk,valla okadar mutluyumki keyfimi bozamazsın dedim heheh:)
Rahatsız ediyorum böyle cevap yazarak ama kusura bakmayın :)