- 26 Ağustos 2012
- 5.069
- 1.440
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon?!İnsanların dua edip Allah'tan istemediğini nereden çıkardınız
Allah CC insanlara derdinin çözümü için vasıtalar gönderir
Burada kendisine ağır gelen şeyleri paylaşıp da faydalı görüşler alan çok insan var
Dertleşmek ayrı şey, gıybet ayrı şey
Kimsenin kimsenin imanını sorgulama hakkı da yok
Size gıybet gibi geliyorsa iştirak etmezsiniz biter
alini yapip bana rest cekip cikistginiz msjimin ustundeki yorumumu da okumanizi oneririm (anlayarak)İnsanların dua edip Allah'tan istemediğini nereden çıkardınız
Allah CC insanlara derdinin çözümü için vasıtalar gönderir
Burada kendisine ağır gelen şeyleri paylaşıp da faydalı görüşler alan çok insan var
Dertleşmek ayrı şey, gıybet ayrı şey
Kimsenin kimsenin imanını sorgulama hakkı da yok
Size gıybet gibi geliyorsa iştirak etmezsiniz biter
alini yapip bana rest cekip cikistginiz msjimin ustundeki yorumumu da okumanizi oneririm (anlayarak)
beyniyle bozmaya calismak?? seviyeniz ortada.. ha bi de beyin demisken alintilari dogru yapsaniz keske buyuk beyninizle :)Sizi konu sahibi ile karıştırarak yazdım o mesajı
O kadarını anlamayacak kadar beyninizle beni bozmaya çalışarak ne yapmaya çalıştığınızı anlayamadım, hırsınız aşikar :):):)
Bir kere yazmışsınız yine hırsınızı alamamışsınız, umarım anlayarak okuyorsunuzdur :):):):):):)
beyniyle bozmaya calismak?? seviyeniz ortada.. ha bi de beyin demisken alintilari dogru yapsaniz keske buyuk beyninizle :)
Bu saldırgan tutumunuzla sizin seviyeniz ortada
Beni bu forumda bilen bilir, tartışmaya gerek yok
Beyninizi de seviyenizi de alıp çıkın lütfen hayatımdan :):):)
msjlari bi bastan sona okuyun, kimin tavri saldirgan, kimin tutumu cirkin, ustun seviye ve zekanizla gorursunuz diye tahmin ediyorum.. iki uc keredir beyin lafini ederek ergen seviyesine cekmeniz de ayri bi acinasi.. beni bilen bilir diyerek kimseyi arkaniza almaniza gerek yok..Bu saldırgan tutumunuzla sizin seviyeniz ortada
Beni bu forumda bilen bilir, tartışmaya gerek yok
Beyninizi de seviyenizi de alıp çıkın lütfen hayatımdan :):):)
İnsanlar kimseye anlatamadıkları sorunlarını bile burda anlatarak rahatlıyor... bunun neresi kötü ki derdini anlatmayan derman bulamaz derler.. hem gerçek hayatta sır verilmemesi açısından da mantıklı.. insanlar danışarak sorunlarını çözüyor.. hataları varsa farkına varıyor çok mantıklı... üzgünüm ama siz evlilikten soğuyorsunuz diye bu topik kapatılmaz.. bunlar hayatın gerçekleri herkesin başına gelecek diye bir şey yok, hakkınızda hayırlısı...ben gerçekten anlamıyorum
insanlar gerçekten bu kadar kötü mü yoksa sizlerin bakış açısı mı onları kötü yapan?
herkes birşeylerden şikayetçi hiç memnun olan yok halinden. kimisi eşiyle kimisi annesiyle kimisi babasıyla kimisi kayınvalidesiyle.. hep bir sorun. ve gelip bunu burda anlatıyosunuz.
evlenmek isteyen biri varsa da soğur yani. hiç sineye çekenini görmedim.
hepimiz bi imtihandayız herkesin sorunları var benim de var.
ama kimseye şu bana böyle yaptı bu bana böyle yaptı diyemiyorum. biraz inanç meselesi galiba. söz taşımak kabir azabını getirir. dedikodu gıybet cabası...
eğer karşımızdaki kişiye karşılık vermeyip burada onu yaptı bunu yaptı diyerek ben zaten sineye çekiyorum diyorsanız yanılıyorsunuz. bir derdiniz varsa, imtihanınız varsa onu Allah'a bile şikayet etmemeliyiz ki imtihanı kazanalım.
ben bunların hep boş kalmaktan kaynaklandığını düşünüyorum. Aramızda başka dinden olan var mı bilmiyorum ama Müslüman olanların daha dikkatli davranmasını isterim.
Kimsenin akıbeti kötü olsun istemem.
burada yazılanları okudukça gerçekten çok üzülüyorum insanlık ne halde diyorum..
ben gerçekten anlamıyorum
insanlar gerçekten bu kadar kötü mü yoksa sizlerin bakış açısı mı onları kötü yapan?
herkes birşeylerden şikayetçi hiç memnun olan yok halinden. kimisi eşiyle kimisi annesiyle kimisi babasıyla kimisi kayınvalidesiyle.. hep bir sorun. ve gelip bunu burda anlatıyosunuz.
evlenmek isteyen biri varsa da soğur yani. hiç sineye çekenini görmedim.
hepimiz bi imtihandayız herkesin sorunları var benim de var.
ama kimseye şu bana böyle yaptı bu bana böyle yaptı diyemiyorum. biraz inanç meselesi galiba. söz taşımak kabir azabını getirir. dedikodu gıybet cabası...
eğer karşımızdaki kişiye karşılık vermeyip burada onu yaptı bunu yaptı diyerek ben zaten sineye çekiyorum diyorsanız yanılıyorsunuz. bir derdiniz varsa, imtihanınız varsa onu Allah'a bile şikayet etmemeliyiz ki imtihanı kazanalım.
ben bunların hep boş kalmaktan kaynaklandığını düşünüyorum. Aramızda başka dinden olan var mı bilmiyorum ama Müslüman olanların daha dikkatli davranmasını isterim.
Kimsenin akıbeti kötü olsun istemem.
burada yazılanları okudukça gerçekten çok üzülüyorum insanlık ne halde diyorum..
bu nedir simdi? :) kimsenin kimseyi alt etmeye calistigi yok, konu sahibine cevaben iki yorum yaptim, arkadas birden alintilarla savunmaya gecip imani sorgulamakla suclamis.. daha sonra yok beyniniz vs diyerek seviyeyi iyice dusurmus.. (ki yanlis alinti yapip yanlis kisiye cevap veren kendisi)Arkadas bide giybetten, günahtan falan bahsediyor, albuki suan hic tanimadigi sizi "beyin" sloganiyla alt etmege ugrasiyor.... Bu ne Perhiz bu ne lahana tursusu demezler mi?...![]()
bu nedir simdi? :) kimsenin kimseyi alt etmeye calistigi yok, konu sahibine cevaben iki yorum yaptim, arkadas birden alintilarla savunmaya gecip imani sorgulamakla suclamis.. daha sonra yok beyniniz vs diyerek seviyeyi iyice dusurmus.. (ki yanlis alinti yapip yanlis kisiye cevap veren kendisi)
sonra olay birden beni biler bilir cumlesiyle mahalle kavgasina donusmus.. sizse (sanmiyorum ki olayi objektif yorumladiniz) beni yargilayip atasozleriyle susluyorsunuz.. pes..
Yoo şahsen beni bağlamaz.bu benim derdim değil, ümmetin derdi.