Yıllardır çalışıyorum. Ama hiçbir zaman yatırım işini beceremedim. Param durduğu yerde sürekli eridi. Bu yıl mart ayı gibi iki yüz bin gibi bir nakit biriktirmiştim. O aralar altın aniden dört bin beş yüz civarına fırladı. Sürekli açıklamalar izledim, bu fiyatlara altın alınmaz düşecek diye. Zaten hep böyle bir ne iş becereceğini bilmezlik var üzerimde bu başka bir tanımla aptallık olabilir. Hani maaşını alınca bir kısmını bir yere yatıran biri olamadım. O para elimde kaldı nakit biriktirmeye devam ettim. Beş bin oldu şişme rakam düşecek dedim zaten yazın işle ilgili sorunlar yaşadım çok kötüydüm altın vs takip edemedim bugün altı bini geçti. Ve benim elimde sadece nakit para var şu an. Altın alırken hep tereddütlü biri olmuşumdur yani bankada makas fazla evde çalınır deprem olur vs. Ama param iki katına çıkabilecekken şimdi durduğu yerde kendi kendine eridi. Annem diyor ki çalışırken canın çıkıyor niye böyle yapıyorsun ama bilmiyorum. Zaten iş yerindeki erkeklerin sürekli uğraştığı farklı yatırım işlerinden anlamıyorum elime yüzüme bulaşır diye korkuyorum. Tek bildiğim baya bir süre nakit biriktirip sonra altın almak. Bu defa onu da beceremedim. Gerçekten kendimi salak gibi hissediyorum. Birikim olsun diye ekstra olan çoğu şeyden vazgeçiyorum para biriktiriyorum ama sonra onu değerlendiremiyorum. Adam akıllı yatırım yapsaydım şimdi araba almış olurdum ev kredisine falan girerdim. Bugün altın uçuyor. Gerçekten bu aptallığıma ne yapmalıyım