• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Gerçekten Bir Aptalım

Hayır bilezikte hepsi aynı alırken satarken ajda adana yok simli diye değil 20 gram diye bozduruyorsun ve bu ikili burma adana değil
Alışveriş yaptığım kuyumcu bunların hiç yatırımlık olmadığını söyledi. Bunları biriktirmek çok eskü üsül dedi. En iyisi kesme yada gram altın.

Adana burma ile birebir aynı bu bilezikler. Bunların gramı biraz düşük

Alışveriş yaptığım kuyumcu bunların hiç yatırımlık olmadığını söyledi. Bunları biriktirmek çok eskü üsül dedi. En iyisi kesme yada gram altın.

Adana burma ile birebir aynı bu bilezikler. Bunların gramı biraz düşük
Adana ve ajda arasında fark yok alım satım tabii ki 24 ayar daha mantıklı ama ben hem takayım hem yatırım olsun diye alıyorum Adana ve ajda arasında herhangi bi fark yok işçilik parası alınmaz elinde 20 gramın varsa para ödemeden 20 gram ajda ya da burma alırsın satarken de 20 gram olarak satarsın ayrıca kesme altın tehlikeli. Burma diye daha ucuza gitmez ajda diye daha karlı da olmaz

COk yuksek (bana gore) ev kredisi oduyorum ay sonu maas yatar kredi karti aidat oderim kendime 2 bin ayiririm hepsini grami ne kadar bilmeden altina atarim takip eden ayin 25 i odemeler gelir bozarim bu sene en kotu 3 bin kar ettim (makasa ragmen). Hala arkadaslarim bu paraya altina girilmez derler girerim zarar etmedim

Diyetisyenim sağlık bakanlığında çalışıyorum 10 gram hepsi zikzak 15 acilde çalışan nöbeti olan arkadaşlarım var onlar alıyor gayet geçen sene 2000 tl falandı gramı şuan ben de alamam tabii bi maaşımla
On gram hemen eğilip bükülüyor diyorlar öyle bir şey var mı acaba
Gramı iki binken kolumu neden doldurmadım gerçekten kendimi çok gerizekalı hissediyorum

Adana ve ajda arasında fark yok alım satım tabii ki 24 ayar daha mantıklı ama ben hem takayım hem yatırım olsun diye alıyorum Adana ve ajda arasında herhangi bi fark yok işçilik parası alınmaz elinde 20 gramın varsa para ödemeden 20 gram ajda ya da burma alırsın satarken de 20 gram olarak satarsın ayrıca kesme altın tehlikeli. Burma diye daha ucuza gitmez ajda diye daha karlı da olmaz
Valla benim yazdığımı sürekli aldığım kuyumcu söylüyor bu bilgiye ordan sahibim. Anneanneme ait Adana burmalarımız çok zarar etti ama bemi Ajdalar o kadar zarar etmedi. Sonuçta bir tanesi dümdüz diğerinde yinede işlem var.
Kesme neden tehlikeli saklama koşullarından dolayı mı?

COk yuksek (bana gore) ev kredisi oduyorum ay sonu maas yatar kredi karti aidat oderim kendime 2 bin ayiririm hepsini grami ne kadar bilmeden altina atarim takip eden ayin 25 i odemeler gelir bozarim bu sene en kotu 3 bin kar ettim (makasa ragmen). Hala arkadaslarim bu paraya altina girilmez derler girerim zarar etmedim
Bu yazılanları gördükçe kendimi daha çok aptal gibi hissediyorum

On gram hemen eğilip bükülüyor diyorlar öyle bir şey var mı acaba
Gramı iki binken kolumu neden doldurmadım gerçekten kendimi çok gerizekalı hissediyorum
O zaman da maaş daha düşüktü ama. Benimki bükülmüyor ama bileğin kalınsa eğer bükülür bükülmesi de sıkıntı değil. Yapacak bir şey yok önüne bak

O zaman da maaş daha düşüktü ama. Benimki bükülmüyor ama bileğin kalınsa eğer bükülür bükülmesi de sıkıntı değil. Yapacak bir şey yok önüne bak
Peki on-on beş grama daha gösterişli bir şey olmaz değil mi benim de iki kibrit çöpü var sadece ama kolumda çok da şık durmuyor yani çalınma riski açısından dikkat çekmemesi daha iyi tabi ama

Valla benim yazdığımı sürekli aldığım kuyumcu söylüyor bu bilgiye ordan sahibim. Anneanneme ait Adana burmalarımız çok zarar etti ama bemi Ajdalar o kadar zarar etmedi. Sonuçta bir tanesi dümdüz diğerinde yinede işlem var.
Kesme neden tehlikeli saklama koşullarından dolayı mı?
Yahu artık yazmıcam bi türlü anlatamadım çünkü. Zarar kar neye göre bozdururken 25 gram burmaydı sana 20 gram parası mı verdiler? ne kadar zor birine laf anlatmak.

Peki on-on beş grama daha gösterişli bir şey olmaz değil mi benim de iki kibrit çöpü var sadece ama kolumda çok da şık durmuyor yani çalınma riski açısından dikkat çekmemesi daha iyi tabi ama
annemin bilezikleri 50 gram ama bakınca 20 gram gibi duruyor seçimine göre 10 gram olup 20 gram gibi görüneni de var 50 gram olup ajda gibi görünen de. Kibrit çöpü de şık duruyor eski bileziklerim o modeldi. Takmam dersen bankada kalsın en azından bozdurma parası ödemezsin. Ben şıngır mıngır takarım valla dikkat çekerse çeksin

Üç yüz bin falan
Hemen 7 adet cumhuriyet Ata lira al kulpsuz yatırım amaçlı, şu an 41 bin küsür civarında. 7 adet alabiliyorsunuz elinizdeki nakitle. Kalanla da çeyrek ya da gram al ve annene ver saklasın canım. Bu kadar🌺

Ocak'ta memlekete gideceğim diye 30 bin falan ayırmıştım kenara, gaza geldim yarın kuyumcudan altın aldıracağım direkt 🤣🤣

çeyren 10.700 mü olmuş,hey maşallah:)
her geçen saniye zararına konu sahibi:)
ben daha yeni sattim 9700e
en iyisi cevreye sormak satan olursa ondan almak.
eskiden biz oyle yapardik işyerinde. ama simdi esimden baska alan yok

ben daha yeni sattim 9700e
en iyisi cevreye sormak satan olursa ondan almak.
eskiden biz oyle yapardik işyerinde. ama simdi esimden baska alan yok
Neden kuyumcuya satmak yerine çevreye satıyorsunuz ki? Merak ettim cidden daha kârlı da olmuyor ama

Yahu artık yazmıcam bi türlü anlatamadım çünkü. Zarar kar neye göre bozdururken 25 gram burmaydı sana 20 gram parası mı verdiler? ne kadar zor birine laf anlatmak.
Yatırım anlamında farklı düşünüyoruz. Bu mesajda yazdığınızı savunduğumu neredenizden çıkardınız?

Tamam kanka sen Adana burması al!

Ocak'ta memlekete gideceğim diye 30 bin falan ayırmıştım kenara, gaza geldim yarın kuyumcudan altın aldıracağım direkt 🤣🤣
Aynen.. 30 bini her türlü ayarlarsınız. Kredi kartından harcanır ama Altın bozdurulmaz.

Back
X