Ben gercekten çok ama çok çaresizim sizlerin yorumlarına ihtiyacım var kizlar

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kizlar ben gerçekten çok ama çok caresizm depresyona girdim zaten anliyorum ruh halimden de bundan bir yil öncesinde biriyle tanistik daha öncede bahsetmiştim.Benle bir süre görüştükten sonra niyetinin ciddi olmadğni sadece vakit geçireceği birini aradiğini söyledi bende kisa sürede ona çok baglandim maalesef ama yinede bitirmek zorunda kaldim tabiki çünkü sonu yok dedi
bana.günler geçtikçe içimdeki hisler yok
olcagina daha da şiddetlendi ve bi hafta
öncesinde bana msj atti uzunca mesajlastik.
bu arada o bir yil içerisinde ara ara
msjlasma olurdu ama hep kacardi
uzatmazdi .ona neden benden kactgni
sordum arti onu sevdiğimi söyledim iy
yaptim veya kötü yaptim ama pişman
değilim söylediğime .oda beni düşündüğü
için kactgni söyledi cnku niyetin ciddi değil
ben evlilik yapamam öyle bi niyetim.yok
onun içinde sana zarar veremem dedi sonuc olarak benle görüşmek istediğini ancak sonunun olmiycagni söylüyor bense napcagmi bilmiiorm kabul ediosan boyle et dedi benim niyetimse onu kazanmak için mücadele etmek çünkü çok seviorm bu arada hala ayni halde arayip sormuyo yine anladgm kadarıyla ondan bise beklemem için yapio daha doğrusu onu sahiplenmemi istemio .sizce kizlar ben bu sure içinde nasil sabretmeliyim

benim bildiğim tek çözüm dua..

Asla görüşme. Böyle adamlar değişmez. Şu an cazip geliyor heyecan duyuyorsun ama sonra zaman geçip daha da bağlandıkça ve adamın ilgisizliği devam ettikçe kendini çok değersiz hissedeceksin. Bir an önce kurtar kendini. Değer veren adam öyle konuşmaz. Kendini ateşe atma.

dipsiz kuyulara ipsiz inilmez . .
sevgi yok adam bugün var yarın yok üzülen sen olacaksın
bugün yaşadığın acının daha beterini yaşamakta var en azından suan bi kaybın yok !
onsuzlukta çok zor ama bi yıldır neden alışamadım peki ben halaa

zaten değersiz hissediorm kendimi resmen pislik gibi hissediorm bunun zaten daha fazlası nasıl olur bilmiyorum ama kurtaramıyorum kendimi

Yapma, kendine yazık edersin.
Belli ki iyice bağlanmışsın.
Yarın adam birini aşık olursa seni yüzüstü bırakır.
Adam sana aşık olsaydı bunları söylemezdi çünkü.
allah korusun inşallah olmazzz olcaksa bana olsun kimsye ciddi bakmıyoki canım aşık olsun

Ben de gerçekten çok çok büyük bişi var sandım. Tabii onla görüşürsen büyük derdin olabilir o ayrı

zaten değersiz hissediorm kendimi resmen pislik gibi hissediorm bunun zaten daha fazlası nasıl olur bilmiyorum ama kurtaramıyorum kendimi

Emin ol o ilişki zannedeceğin şeyi yaşarsan daha da değersiz hissedeceksin. Böyle bir adama selam bile verilmez. Dik dur biraz. Kimse için kendini paspas etme. Bulunmaz Hint kumaşı sanmışsın belliki ama önüne daha ne fırsatlar çıkar. Aklını kullanmaya bak.

Numaranı falan değiştir,kökten sil bu işi.
Yarın bigün biriyle evlenir,sen üzüldüğünle kalırsın.Boş laf bunlar...

Yani ayni yoldan gectim.zor bisey ama geciyor.Kafanda buyutmussun.Kavussan "bunu mu beklemisim" diye kendine bile kizabilirsin
Bu ilgi ve emeginin kiymetini bilecekk birini bulursun insallah.tez zamanda at kafandan
Ayrica basligin hiiic guzel degil.Ne demek caredizim.Guclu ol canim, lutfen.Hayatta ugrasacagin o kadar sorun olacak ki....Bu adam kimseye yar olamaz.Elde etsen bir ugrasma, rlinde tutmaya bin ugrasma lazim.Bu adam aldatir zaten.yolla gitsin

ben de depresyondayım ve işler daha karışık seninkinden. 1 yıl önce durumları arkadasa anlatmaya calısmıstım tam 1 saat konustum ki bu 1 yıllık sürede daha neler ettim bilsen... sadece ilişki durumları da değil, aile, okul, arkadaşlar ve ben de dahil her şey sorunlu. seni çok iyi anlıyorum ama takılmaya değmez böylelerine diye düşünüyorum. başkalarına bi şans ver bence. unutmak kolay olmıycak, uzun zaman çabalaman lazım

Resmen hayatımı anlatmışsın. Ben de bundan 1 sene önce biriyle tanıştım kısa sürede bağlandım. Niyetini sadece gezip dolaşmak değildi ama kendi ilişki kuralları içinde bir şeyler yaşamaktı. Haliyle olmadı ve zamanla mesajlar azaldı. Benimde duygularım içten içe çoğaldı. Seninle tek farkımız ona olan aşırı zaafımı bilmiyordu. Hatta ona karşı bir şey hissetmediğimi sanıyordu. Ki hala da öyle sanıyor. Paranoyaklaşmaya başladım adam bana tek kelime etmese bile kendi kendime dert ediyordum. O yüzden tüm sosyal ağlarımı kapatarak kendimce ondan uzaklaştım. İçim çok rahat. Sadece olmayacağını bildiğim için takıntı yapmıştım. Şuan keşke arasa da konuşsak demiyorum mesela. Bence seninle öyle.

Bu kisi belki de evli. Bu kadar kactigina göre, sadece eglenme pesinde anladigim kadariyla.
Bana nedense evli olabilir gibi geldi. Çünkü bazi karaktersiz erkekler ciddiymis gibi görünüp karsidaki insani kullanirlar. Evlilik vaad edip kizlara her istediklerini yaptirabiliyorlar.
Ama bu kisi basima bela olma dercesine kaciyor, seni hayatina sokmak istemiyor. Bilemiyorum ben de arkadaslara katiliyorum uzak dur biraz takinti haline getirmis gibisin.
Ayrica basligi okuyunca gercekten cok agir bir derdin var sandim. Bak senin icin su an bu cok buyuk bir dert gibi gelir ama ltf pireyi deve yapma büyütme bu kadar. Dünyada ne dertler var kesinlikle caresiz degilsin zaman her seyin ilaci

Bence bu isin sonu yok, hic ama hic baslama. O kendi egolarinin pesinde ve bunu da sana soyluyor zaten. Sen onu sevdigin icin uzak olmak baslarda elbette ki zor olacak ama her gun iliskiniz icin kafa yoracagina unutmaya calis daha iyi. Sonucta tek erkek o kalmadi dunyada. Eminim daha iyisi cikacak karsina ve iyi ki ona evet dememisim diyeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…