benim bildiğim tek çözüm dua..Kizlar ben gerçekten çok ama çok caresizm depresyona girdim zaten anliyorum ruh halimden debundan bir yil öncesinde biriyle tanistik daha öncede bahsetmiştim.Benle bir süre görüştükten sonra niyetinin ciddi olmadğni sadece vakit geçireceği birini aradiğini söyledi bende kisa sürede ona çok baglandim maalesef ama yinede bitirmek zorunda kaldim tabiki çünkü sonu yok dedi
bana.günler geçtikçe içimdeki hisler yok
olcagina daha da şiddetlendi ve bi hafta
öncesinde bana msj atti uzunca mesajlastik.
bu arada o bir yil içerisinde ara ara
msjlasma olurdu ama hep kacardi
uzatmazdi .ona neden benden kactgni
sordum arti onu sevdiğimi söyledim iy
yaptim veya kötü yaptim ama pişman
değilim söylediğime .oda beni düşündüğü
için kactgni söyledi cnku niyetin ciddi değil
ben evlilik yapamam öyle bi niyetim.yok
onun içinde sana zarar veremem dedi sonuc olarak benle görüşmek istediğini ancak sonunun olmiycagni söylüyor bense napcagmi bilmiiorm kabul ediosan boyle et dedi benim niyetimse onu kazanmak için mücadele etmek çünkü çok seviormbu arada hala ayni halde arayip sormuyo yine anladgm kadarıyla ondan bise beklemem için yapio daha doğrusu onu sahiplenmemi istemio .sizce kizlar ben bu sure içinde nasil sabretmeliyim
onsuzlukta çok zor ama bi yıldır neden alışamadım peki ben halaadipsiz kuyulara ipsiz inilmez . .
sevgi yok adam bugün var yarın yok üzülen sen olacaksın
bugün yaşadığın acının daha beterini yaşamakta var en azından suan bi kaybın yok !
zaten değersiz hissediorm kendimi resmen pislik gibi hissediorm bunun zaten daha fazlası nasıl olur bilmiyorum ama kurtaramıyorum kendimiAsla görüşme. Böyle adamlar değişmez. Şu an cazip geliyor heyecan duyuyorsun ama sonra zaman geçip daha da bağlandıkça ve adamın ilgisizliği devam ettikçe kendini çok değersiz hissedeceksin. Bir an önce kurtar kendini. Değer veren adam öyle konuşmaz. Kendini ateşe atma.
allah korusun inşallah olmazzzYapma, kendine yazık edersin.
Belli ki iyice bağlanmışsın.
Yarın adam birini aşık olursa seni yüzüstü bırakır.
Adam sana aşık olsaydı bunları söylemezdi çünkü.
zaten değersiz hissediorm kendimi resmen pislik gibi hissediorm bunun zaten daha fazlası nasıl olur bilmiyorum ama kurtaramıyorum kendimi
Kader diye bir kavram var.allah korusun inşallah olmazzzolcaksa bana olsun kimsye ciddi bakmıyoki canım aşık olsun
Çok doğru.Yapma, kendine yazık edersin.
Belli ki iyice bağlanmışsın.
Yarın adam birini aşık olursa seni yüzüstü bırakır.
Adam sana aşık olsaydı bunları söylemezdi çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?