- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
onsuzlukta çok zor ama bi yıldır neden alışamadım peki ben halaa
ben 27 o 25 yaş benden küçük bu arada :)İmkansız geldiği için unutamamissin. Öğretmen arkadaşlar bilir zeigarnik etkisi vardır, yarım kalan şeyler daha çabuk hatirlanir unutulmaz der bu etki, örnek olarak da hep yarım kalan aşklar verilir.
2. Olarak çocuk durustmus iyi ki. Ikinizin yaşı da kaç canım
evet sizin söyledikleriniz kafama adeta balyoz gibi iniyoAdam senin zayıflığını keşfetmiş hem ciddi düşünmüyorum diye üstüne basıyor, hem de belki aklına girer diye arada bir yokluyor. Ne kadar pis, içten pazarlıklı, uçkuruna düşkün bir adam...!
Depresyondaymışsın canım ağır konuşup seni üzmek istemiyorum ama adam seni yedek parça olarak almak istiyor. Ve sen bu adama hala açık açık duygularından bahsediyorsun..
Çaresizlik, imkansızlık insana genç yaşlarda aşk gibi gelir ama inan uzaktan yakından alakası yok bu duygularının aşk ile inan bana. Bir an önce bu hastalıktan kurtulmaya çalış.
Umarım çabuk toparlarsın. Bol şans
o pisliğe zaten bişe olduğu yok malesef ben bu durumu haketcek naaptım ve o benim sevgimi haketcek naaptı bunu merak ediyorumcanım aslında sana iyilik yapmış niyetini söyleyerek. uzak dur bence. daha fazla kendini kaptırıp üzülen sen olma. çünkü eminim ona hiçbir şey olmayacaktır..
evet sizin söyledikleriniz kafama adeta balyoz gibi iniyosize kızmıyorum iyliğim için söylüyosunuz biliyorum tabiriniz çok doğru bi nevi hastalık gibi .ama yinede inanki duygularmı açıkldğm için pişman deilim ben .ben yine aslına bakarsan onu unutma çabalarna başlamıştım tam umudu ondan tamamen kestikten sonra yine çıktı sanki etrafında kız yok neden ben neden beni kullanıyo anlamıyorum ya
keşke dediğin gibi olsa canm ama şu saatten snra bişe olcağnı sanmıyorum hayatımda benim sevebilceğim birinin çıkcağna inanmıyorum yani malesefÇünkü senin onu reddetmeyeceğini karşılık vereceğini biliyor canım. Keşke erkek olarak sendeki kadar bile mertlik dürüstlük gösterseydi ama değil malesef. Biz bunlara erkek bile demiyoruz. Allah bir an önce seni hayırlı biriyle karşılaştırsın inşallah. Eğer kısmet olur da doğru insanı bulursan zaten bu zaafını hatırlayıp kendinle dalga geçeceksin.
keşke dediğin gibi olsa canm ama şu saatten snra bişe olcağnı sanmıyorum hayatımda benim sevebilceğim birinin çıkcağna inanmıyorum yani malesef
evet canm malesef öyleyim bugün doktora gittim pskiyatriye düzelmek istiyorum artık bende başarabilirmiyim bilmiyorum ama yaşadığım yerde köy gibi yer oldğu için sosyalleşemiyrmdaÇok karamsarsın. Bu hayatta asla kimse anlatmadığım çok zor günler ve uykusuz geceler geçirmiş biri olarak söylüyorum asla hayata küsmedim. Hep inancımı korudum. Şu an bir kitap yazıyorum. Kendim bile yazdıklarımı okuduğumda bunların hepsi bir kişinin başına gelemeyecek kadar çok, kitap inandırıcı olmaz diyorum. Ama malesef olan oluyor.
Hayatı kendine zindan etmeyi bırakmalısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?