Ben gercekten çok ama çok çaresizim sizlerin yorumlarına ihtiyacım var kizlar

Yaa bu çok zor bir durum.
Ama o kişiyi hayatına hiç sokmamak en güzeli.
Üzülüyosun ama geçiyo merak etme, öyle arada mesajlaşma falan da olmasın. O zaman geçirir sen üzülürsün. Hiç görüşme.

Geçeceksin o kimseye bağlanamıyor aşık olamıyor mavallarını.
Gün gelir başkasına bir güzel gider sen bir umut beni sever diye beklediğin emek verdiğin yıllarınla kalırsın net.
Çevremdekiler de ben de vaktinde yedim bu yalanları. Bekledim gün gelecek bana aşık olacak diye, gün oldu rest çektim gittim bir sürü taktik. Sonuç hep hüsran oldu.
Sevgi de aşk da taktik de zaman da işe yaramıyor. Ya vardır ya yoktur.
Burada adam da aşk sevgi yok.
Sana ne diyor farkında mısın?
Bağlanacağım bir ilişkim olana kadar takılmak istiyorum, senin de zaaflarının farkındayım. Benden hoşlandığını bilyorum ve bu süre zarfında bunu kullanacağım. Sen bir umut diye devam ederken ben keyif süreceğim. Bu ve bu kadar....
Aklını başına topla hemen.
Bir sene unutamadım falan deme. Bu sadece ilgi görmediğin için yaptığın bir hırs, takıntı.
Karşılıklı dahi olmayan bir şey için kendini daha fazla üzme. Daha da fazla üzüleceksin çünkü.

Hepinize ayri ayri çok tesekkur ediorm ama iste öyle bi cikmazmiski bu bi yandan bu kadar sevmem unutamicami sanmam kahedio iste beni inş iy olur benim için

gercekten değer veren biri sizinle gelecek güzel günlerin planını kurar böyle önceden ben ciddi değilim triplerine girmez..
benimde başımdan benzer bir durum geçti, fazla ciddiydi ilk aydan evlilik muhabbettine girdi üstüme çok düştü sonra ne dedi biliyor musun daha ciddi bi evlilik için 5 yıla yakın bir süre var ben senden başka bir şeye odaklanamıyorum dersim işim var seni de üzüyorum dedi ve defoldu gitti.. bıraksaydı zaman karar verseydi, bu erkeklerin nasıl bir kafa yapısı var cidden bilmiyorum

onsuzlukta çok zor ama bi yıldır neden alışamadım peki ben halaa

İmkansız geldiği için unutamamissin. Öğretmen arkadaşlar bilir zeigarnik etkisi vardır, yarım kalan şeyler daha çabuk hatirlanir unutulmaz der bu etki, örnek olarak da hep yarım kalan aşklar verilir.
2. Olarak çocuk durustmus iyi ki. Ikinizin yaşı da kaç canım

böyle seylere ben üniversitedeyken F*** buddy denirdi. bilmiyorum ben mi art niyetliyim adam resmen arada sırada takılmak icin kız arıyormus, kendi agzıyla söylemis

O öyle der belki evlenirsiniz kim bilir bunu ama genede siz bağlanmayın tabiki

Senle gorusuyoken baskasiyla da gorusur cunku ciddi dusunmuyomus onun icin iliskiler basit seylerdir bence. Biri gider biri gelir eglencesine bakar. Bence gorusme. Daha cok baglanir daha cok mutsuz olursun. Sen kac o kovalasin. Cunku evlenmiycegimi bile bile gorusuyo bu basit bi kiz bunlardan cok var der

Güçlü olabilirsen ona sttr git o zaman yaz bak nasıl bocaliyor.

bence "onu sahiplenmemen icin" yapmiyor. aramak isteyen, birseyler hisseden, konusmak isteyen adam herrrr turlu arar. arada keyfine gore yaziyor gibi. yani hicbi insan evladi sevdigi birsey hissettigi birine o tarz bir hareket yapmaz, bir yazayim bir yazmiyim diye

Uzak durun.. Kimseyle mi dusunmuyor.Ben inanmiyorum açıkçası böyle seylere. Kısacası zor olacak ama üzülmek istemiyorsaniz uzak durun . Bol dua ve zaman herşeyin ilacı.

Bırak ve kaç kardeşim olan sana olacak birgün başını taşlara vurmadan kaç uzaklaş uza bi de bak hayatına o sana yazınca yazma cevap verme dua et sadece bu senin iyiliğin için uygulayıp uygulamamak senin elinde ama geçmişe takılıp kalma geleceğe bak o geçmişti de ve geç bence

Tum irtibati kes ve uzak dur. Kendini mesgul etmeye calis. Adam kac defa ayni seyi soylemis, senden ayri kalinca seni ozlememis daha ne yapsin. Ilerde daha cok uzulursun. Zamanla erkek milletini saglam sebepler olmadan ciddiye almamayi ogrenirsin. Kendini de tanimayla alakali biraz. Insan bazen asil duyguyu yanlis tanimlayabiliyor. Seninki kacan kovalanir durumu olabilir mesela. Dunyada 7 milyar insan var bosveeeer daha iyisini bulursun.

Bir erkek evlenmek istemiyorsa zaten ilişki bir terden sonra sarpa sarar ayrılık olur. Ciddi konuşmalar geçmez yüzeysel takılır biter gider. Ama böyle bastıra bastıra istemiyorum demesi tuhaf. Yani bir insan bunu söylüYorsa niyeti ya aynı anda bir kaç kadınla sevişebilmektir yada zaten evlidir bence. Yoksa her ilişkinin sonu evlilik olmak zorunda değil zaten böyle bastıra bastıra söylemeye ne gerek var. sana zarar vermemek için kaçıyorum demiş bir de şövalye ruhlu erkek(!) kendine kahraman havası veriyor bir de. Bunun yalnız adam triplerinde olmayanından yok muydu?

Bence hic bosa ugrasmayin.
Asik olsa, sevseydi bunca zaman olurdu ki bir iliskide yasamissiniz.
Boylesi iliskiler baska birini bulana kadar devam eder malesef.
Yol yakinken kacin.

Size yazması kolay tabi diyeceksiniz belki ama...Tamam çok seviyorsunuz;siz seviyorsunuz yalnız lütfen buna dikkat edin.Sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla karşınızdaki kişide sevginin varlığından bahsetmek biraz zor.Şimdiden bağlandığınızı ifade ediyorsunuz,herşeye rağmen onu kaybetmemek adına ilişkinizin devam ettiğini düşünelim.1 sene,3 sene daha...Açıkça asla ciddiyet düşünmediğini söyleyen birinin ne kadar daha yanınızda olacağını ya da ne derece size sadık olacağını Allah bilir.Burada mutlu hissedebilmek adına, sizin bir ilişkiye dair beklentileriniz çok önemli.Bana içten,derin,samimi bir sevgi duymasa da;benim manevi anlamdaki beklentilerimi tatmin etmese de,geleceğe yönelik planlarında olmasam da yeter ki onunla olayım birşekilde diyorsanız,tüm bunları geçen zaman içerisinde kaldırabilecekseniz birşey diyemem,elbette sizin seçiminiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…