- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
Uzun birlikteliklerin bitişinden sonra çevredeki tanıdık tanımadık erkek güruhu sizden faydalanmaya çalışabilir.Bir anda çevrenizde oluşan ilgi çemberi size "vavvvv ben neymişim be" etkisi yaratmasın.Bu etkiye kapılırsanız yanlış yapma potansiyeliniz artar.
Uzun, zor ve mutsuz bir evlilik tecrübesinden sonra tekrar flört etmek, farklı heyecanlar yaşamak, egosal mutluluklar başınızı döndürür ama bu risk almanıza da sebep olacaktır.Nasıl yapacaksınız bilmiyorum ama dostlarınızla daha fazla vakit geçirmeye çalışın.Olmazsa profesyonel bir yardım alın.Belki bu yalnızlık ve ilgi ihtiyacınızı psikologa aktarırsınız sizin için daha güvenli olur.Platonik düşünceler içine girmeye müsaitsiniz sanırım şu dönemde.Hiç değilse güvenli birine karşı platonikleşirsiniz.
Ne naif bir hanımsınız öncelikle teşekkür ediyorum size , psikolojik terapi ihtiyacım var askında ama işnyerinden izin almak çok zor yine de imkanları sonuna kadar zorlayacağım bir an mesela oğlumu da alıp Bodrum’da bana gelen bir iş teklifi vardı otelde oraya gitmeliyim dedim sonra korkuyorum da bakınca ama oradaki imkanlar daha iyi olacak gibi de öyle bir buhranlı dönemdeyim siz düşünün
Yoksa biz ne yaparız?