Ben gibi olan varmı?

Valla kisilik meselesi bu konular . kimi kadın vardi= mesela cilve duzeui 0.1 le baslar adamdan ilgi gordukce 7.9 siddetine kadar gider yani . Bu güzel bir sey ama sonradan boyle olmaninin nedeni bence dış güdüm baskısıyla ic güdümdeki artis :)

Ayyy ne guzel. Cevremde, internette vs gordugum tum evlilikler heyecansiz ve sikici bende o yuzden evliligin aski oldurcegini dusunurdum ama sizin durumunuz biraz farkli yani evli olmayi gectim bikac aylik sevgililer bile bu kadar heyecanlanmiyolarken siz 7 yillik evliliginizde bunlari yasiyosunuz. Cok guzel

Valla canım aşkın ömrü 3 yılmış bende öyle biliyodum.2 çocukla yorulmazsam güzel::))

Bende senin gibiydim o kadar sorun yaşadık ki şimdi yanlız kalmaya ihtiyacım var kendimi sıfırlamak icin. Ve biz daha 3 yılımızı geride bıraktık

Aynende böyleyim ev topuzu ve dizleri çıkmış pijamayla duruyorum hamileligmin başından beri kaşlarımı bile almadım okadar yani
Hamileliğimde bile böyleydim canım.rahat edebiliyosan ne güzel işte.ama ben rahat edemşyorum işte.bide öyle kaşım bıyığım çıksa eşim şaka yollu söyler hemen.

Bence çevrendeki çiftlerin içi geçmiş kasım da beşinci yılımıza giricez ama ilk gün ki gibi aşk ve muhabbet var eşimle aramızda tabi bu çiftlerin karşılıklı çabasıyla oluyor

ay ne güzel işte. duyguların coşmuş, heyecan gelmiş. Valla bundan mutlu olman lazım, millet bu hisleri yeniden duymak için terapist terapist ne paralar ödüyor.

ay ne güzel işte. duyguların coşmuş, heyecan gelmiş. Valla bundan mutlu olman lazım, millet bu hisleri yeniden duymak için terapist terapist ne paralar ödüyor.
Burada ki güzel yorumları okuduktan sonra konu sahibini tutabilene aşk olsun coşkusunu onlar çarpar artık

Hamileliğimde bile böyleydim canım.rahat edebiliyosan ne güzel işte.ama ben rahat edemşyorum işte.bide öyle kaşım bıyığım çıksa eşim şaka yollu söyler hemen.
Ben çalışan bayanım normalde hamileligim çok sıkıntılı geçtigi için evde raporluyum zaten canım burnumda birde makyajla süsle ugraşıcak halim yok ama sizi tebrik ederim hiç çevremde bile duymadım sizin gbi istikrarla hergün evde bakımlı olanını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…