- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Saol canım.Aaaaa ne guzel Allah bagislasin
O halde sende bir gariplik yok aynen devam :)
Valla canım aşkın ömrü 3 yılmış bende öyle biliyodum.2 çocukla yorulmazsam güzel::))Ayyy ne guzel. Cevremde, internette vs gordugum tum evlilikler heyecansiz ve sikici bende o yuzden evliligin aski oldurcegini dusunurdum ama sizin durumunuz biraz farkli yani evli olmayi gectim bikac aylik sevgililer bile bu kadar heyecanlanmiyolarken siz 7 yillik evliliginizde bunlari yasiyosunuz. Cok guzel
Şimdi merak ettim eşinin işini? Bu detaydan ötürüEvet eşim işi gereği bakımlıdır.
Özelden yazıyım kesin deşifre olurum yoksa:)Şimdi merak ettim eşinin işini? Bu detaydan ötürü
TmmÖzelden yazıyım kesin deşifre olurum yoksa:)
Aynende böyleyim ev topuzu ve dizleri çıkmış pijamayla duruyorum hamileligmin başından beri kaşlarımı bile almadım okadar yaniTabiki de hepimiz böyleyiz, ya ne olacaktı?
İzli pijamalarla, ev topuzuyla, makyajsız karsılayacak halimiz yok herhalde kocamızı.
Hamileliğimde bile böyleydim canım.rahat edebiliyosan ne güzel işte.ama ben rahat edemşyorum işte.bide öyle kaşım bıyığım çıksa eşim şaka yollu söyler hemen.Aynende böyleyim ev topuzu ve dizleri çıkmış pijamayla duruyorum hamileligmin başından beri kaşlarımı bile almadım okadar yani
Bence çevrendeki çiftlerin içi geçmiş kasım da beşinci yılımıza giricez ama ilk gün ki gibi aşk ve muhabbet var eşimle aramızdaAyyy ne guzel. Cevremde, internette vs gordugum tum evlilikler heyecansiz ve sikici bende o yuzden evliligin aski oldurcegini dusunurdum ama sizin durumunuz biraz farkli yani evli olmayi gectim bikac aylik sevgililer bile bu kadar heyecanlanmiyolarken siz 7 yillik evliliginizde bunlari yasiyosunuz. Cok guzel
Bence çevrendeki çiftlerin içi geçmiş kasım da beşinci yılımıza giricez ama ilk gün ki gibi aşk ve muhabbet var eşimle aramızdatabi bu çiftlerin karşılıklı çabasıyla oluyor
Ay bu ara bi coşukluk var farkındayım canımay ne güzel işte. duyguların coşmuş, heyecan gelmiş. Valla bundan mutlu olman lazım, millet bu hisleri yeniden duymak için terapist terapist ne paralar ödüyor.
Burada ki güzel yorumları okuduktan sonra konu sahibini tutabilene aşk olsunay ne güzel işte. duyguların coşmuş, heyecan gelmiş. Valla bundan mutlu olman lazım, millet bu hisleri yeniden duymak için terapist terapist ne paralar ödüyor.
Ben çalışan bayanım normalde hamileligim çok sıkıntılı geçtigi için evde raporluyum zaten canım burnumda birde makyajla süsle ugraşıcak halim yok ama sizi tebrik ederim hiç çevremde bile duymadım sizin gbi istikrarla hergün evde bakımlı olanınıHamileliğimde bile böyleydim canım.rahat edebiliyosan ne güzel işte.ama ben rahat edemşyorum işte.bide öyle kaşım bıyığım çıksa eşim şaka yollu söyler hemen.
Tabi canım oğluşum bile var ayy yirim onuAaa sen evli miydin kizzzz?
Tabi canım oğluşum bile var ayy yirim onu
Allah seniiiiAllah bagislasin canim da keske en basindan soyleseydin yardim isterdim senden erkeklerle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?