Ben gidemem o gelsin ?

Korona ya inanmıyor bahane olarak görüyorsa hiç görüşmeyin Allah akıl fikir versin.

beni üzüyor böyle şeyler
ama yaş daha 21miş
şimdikiler geç olgunlaşıyor
ben 21de kafası basmayanı direkt elerdim
şimdikiler 30larda farkediyor anca
Yok yok bizim zamanımızda da vardı bunlardan. Bazı insanlar zekasız seviyor cidden parmağında oynatmak istiyor. Ya da zeka seviyeleri eşit oluyor. Bi arkadaşımın kocası var mesela ben adama 2 saat katlanamıyorum kadın onunla 10 senedir evli

Görüştüğüm cocuk araya birsü

Çok garibime gitti bir de araya vasıta sokarak dernek gruplarına aldırmış beni
Sanki beyaz saraya aldırmış ne var ki bunda derneğe aldırmış alt tarafı. Flört ettiğiniz için jest olarak görmüştür bunu.
Virüse inanmıyor çünkü
E bu ölen insanlar federallerin oyuncuları mıydı nesine inanmıyormuş? Ben şahsen virüse inanmıyorum diyen birine "aşı olmak konusunda çekincelerim var desen anlarım da virüse inanmıyorum demen dünyaya bambaşka pencerelerden baktığımızı anlamamı sağladı" derim ve gruptan da çıkarım

+1

Virüse inanmayan bir insanla değil özel ilişki kurmak, yolda görsem selam vermem. Akli melekeleri çalışmıyor demektir. Ayrıca yarın öbür gün size, anne babanıza hastalık bulaştırabilir kendi inanmadığı ve dikkatli olmadığı için

Dün çok güzel bir olay yaşadım demişsiniz tam olarak ne o ?

Sizin o cahil-i cûhela sevgiliniz kovide inanmiyormus dünyaca o kadar insan ölmedi zaten bayıldı hepsi .
Aslında bu nasıl bir kafa onun anatomisine inmek lazım Yada zaman kaybı vazgeçtim.

Evet virüs yok, bunca insan da durup dururken boğularak ölüyorlar nedense! Ha üstelik vefat edenlerin arasında bir sürü sağlık çalışanı, bilim insanı, akademik kariyerli kişi de var üstelik. Hiçbiri akıl edemiyor virüs yok ben başka bir şeyden ölüyorum demeyi! Peki bilim insanı olanlarımız, mikroskopta virüsü inceleyip bizzat gözlerimizle görenlerimiz, sürüntülerden kültür hazırlayıp slaytlara çekenlerimiz filan?? Hepimiz yalancı,hepimiz aptal, bir avuç "virüs yok'çu" doğrucu, süper zeka. Vs vs öyle mi! Hayat boyu bir sürü virütik hastalığa yakalanıp duran insanların bu virüse gelince bilimden habersiz bir avuç hayalperest komplo teorisyeninin sözüne inanmasına da ben inanamıyorum gerçekten

Konu sahibi ben bu kafada biriyle arkadaş bile olmam bunu belirteyim.

Ayrıca yok derneğe üye yaptım yok gelmeyeceğini biliyordum tripleri tuhaf gelmiyor mu hiç? Kulağını öyle teee arkadan dolaşıp düğüm olarak göstermeye ne gerek var ki? Güzelce tedbirlerini alır, inanmıyorumları bırakır, bilime ve yaşamak korunmak isteyen insanlara saygını ve maskeni güzelce takınır çıkar gelir görüşürsün

Bence de elbette gitmeyin. Hatta gelmemesini de siz ve aileniz hakkında daha hayırlı gördüm doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…