- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
-
Kızın adamın zeka seviyesiyle ilgili bi derdi yok yav. Bazı insanlar zekasız sever
Korona ya inanmıyor bahane olarak görüyorsa hiç görüşmeyin Allah akıl fikir versin.Kızlar selam. Dun cok guzel bir olay yasadim şükür. Görüştüğüm cocuk araya birsürü vasıta koyarak beni derneklerinin gezisine çağırdı. Bana 5 saat yakınlıkta olan bir şehir. Ama annem babam kronik. Ve ben de tem başıma şehir değiştiremem açıkçası buna cekiniyorum. Zaten gelmezsin diye düşündüm yazdı. Bem de bu ara gelemem yazdim. Galiba bu sebeplerini bahane olarak görüyor. Virüse inanmıyor çünkü.
Ben de ek olarak çok gelmek isterdim ama gelemedim falan yazmadım hiç. Bu kendini düşürmek olurdu. Sizce ne yapsam ?
Çok garibime gitti bir de araya vasıta sokarak dernek gruplarına aldırmış beniniye böyle birşey yaptı mantık ne anlamadım?
Yok yok bizim zamanımızda da vardı bunlardan. Bazı insanlar zekasız seviyor cidden parmağında oynatmak istiyor. Ya da zeka seviyeleri eşit oluyor. Bi arkadaşımın kocası var mesela ben adama 2 saat katlanamıyorum kadın onunla 10 senedir evlibeni üzüyor böyle şeyler
ama yaş daha 21miş
şimdikiler geç olgunlaşıyor
ben 21de kafası basmayanı direkt elerdim
şimdikiler 30larda farkediyor anca
Görüştüğüm cocuk araya birsü
Sanki beyaz saraya aldırmışÇok garibime gitti bir de araya vasıta sokarak dernek gruplarına aldırmış beni
E bu ölen insanlar federallerin oyuncuları mıydı nesine inanmıyormuş? Ben şahsen virüse inanmıyorum diyen birine "aşı olmak konusunda çekincelerim var desen anlarım da virüse inanmıyorum demen dünyaya bambaşka pencerelerden baktığımızı anlamamı sağladı" derim ve gruptan da çıkarımVirüse inanmıyor çünkü
+1Konunun diğer kısmını okumadım
Sadece “virüse inanmıyor” kısmında takıldım
Bu benim için cahillik,akılsızlık göstergesidir eğer evleneceksem ve çocuk yapacaksam şu mantıktaki birini seçemem
bir şey yapmanıza gerek yok bence virüs var ve aileniz kronik hasta bu yeterli kendisinin bunu anlaması lazım
Dernek etkinliklerine kolay katılın diye aldırmıştır neden olacak
Zeka benim sevgili seçiminde en önemli kriterimdi. İsterse dünyanın en çirkin adamı olsun zeki olacak arkadaşBen de cirkin severim mesela.
Ya zekasizi da idare ederim belki de cahile katlanamam
Yok yok bizim zamanımızda da vardı bunlardan. Bazı insanlar zekasız seviyor cidden parmağında oynatmak istiyor. Ya da zeka seviyeleri eşit oluyor. Bi arkadaşımın kocası var mesela ben adama 2 saat katlanamıyorum kadın onunla 10 senedir evli
Virüse inanmayan bir insanla değil özel ilişki kurmak, yolda görsem selam vermem. Akli melekeleri çalışmıyor demektir. Ayrıca yarın öbür gün size, anne babanıza hastalık bulaştırabilir kendi inanmadığı ve dikkatli olmadığı içinKızlar selam. Dun cok guzel bir olay yasadim şükür. Görüştüğüm cocuk araya birsürü vasıta koyarak beni derneklerinin gezisine çağırdı. Bana 5 saat yakınlıkta olan bir şehir. Ama annem babam kronik. Ve ben de tem başıma şehir değiştiremem açıkçası buna cekiniyorum. Zaten gelmezsin diye düşündüm yazdı. Bem de bu ara gelemem yazdim. Galiba bu sebeplerini bahane olarak görüyor. Virüse inanmıyor çünkü.
Ben de ek olarak çok gelmek isterdim ama gelemedim falan yazmadım hiç. Bu kendini düşürmek olurdu. Sizce ne yapsam ?
Çok garibime gitti bir de araya vasıta sokarak dernek gruplarına aldırmış beniniye böyle birşey yaptı mantık ne anlamadım?
diğerlerini anladım da ishale inanmamak zor değil mi
dgldgd
Eee normal tabi, kim moka inanir?
Düz dünya derneği olabilir
Çok zekisiniz hanfendi, arkadaş olabiler miyizDüz dünya derneği olabilir
Uu kknın en vahşi kadını bana ne dediÇok zekisiniz hanfendi, arkadaş olabiler miyiz
Uu kknın en vahşi kadını bana ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?