- 10 Ekim 2014
- 32.574
- 146.421
- 798
- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
-
Çay demeyeydin iyiydidavranışlarının hepsi saçma sapan zaten de şu virüsü iman meselesi yapmak nedir ya? virüse inanmıyorum ne? ben de çaya inanmıyorum
aslında çay içesim geldi ama almaya üşendim, cümle içinde geçireyim dedimÇay demeyeydin iyiydi
Uyuyakaldimm :))@Elifsude07 konuyu açtıktan sonra kafanıza odunla vurup bayılttılar sanırım sizi
Yok o soylemedi. Dermek başkanı kadınla konuşmuş kadın dediVasıta derken? Ne vasıtası onu anlayamadım bu derneğe girmek çok mu zor?
Size direkt söylemiştir herhalde
Ha ben bir de şuna gıcık olurdum bana sormadan ne derneğe aldırması yahu
Sanki kendimiz buluşamıyoruz
KafkasNe dernegiymis bu ?
Bana da supriz oldu. Hatta dedim de ben size ayak uyduramam derneginize aldınız ama orfunuzu adetinizi bilmem garip olur dedim. Kadın usrar etti çıkarsan da alırım diyeBu ne ya işi gucu dernek ve araya araci sokmak. Geziye cagiriyor araci koyuyor, dernege sokuyor araci koyuyor.
Dogru durust tek basina hareket edemiyor mu? Bana cok ters boyle insanlar, herseyin bir yeri var. Girmek istediginizi soylediniz mi ki sizi sokuyor dernege durduk yere.
Benim isim olmazdi dogrusu.
Bi de elif abla yazdı galiba sana dedi haberi yok gibi. Evet dedim. Ben gelmezsin diye düşündüm zaten dediBu ne ya işi gucu dernek ve araya araci sokmak. Geziye cagiriyor araci koyuyor, dernege sokuyor araci koyuyor.
Dogru durust tek basina hareket edemiyor mu? Bana cok ters boyle insanlar, herseyin bir yeri var. Girmek istediginizi soylediniz mi ki sizi sokuyor dernege durduk yere.
Benim isim olmazdi dogrusu.
Dun gece sok oldum abla düşün ben seni fiilen tanımıyorum sosyal medyaya yeni ekledim . Ama sana o kadar ısrar ediyorum ki gel diye derneğe ve geziye. Çıkarsan alırım geri diyorum. Çok garibime gitti. Bir de şimdi umursamaz adam gibi takiliyor. Kendi gelsin bura 5 saat mesela. Çok karışık ya abla. Niyet ne anlayamadımElif sana tavsiyem tamam aşırı zeki olmasın ama normal zekadaki insanlarla takılman tek tavsiyem bu
Kendisini mikroskop zannediyor yetmiyor hahah buluşmak için dernek faaliyetlerini bekliyor fikrini de sormuyor
Bu ıq kaç sence? Bu ölçülemez
Bir de asi da oldu. Inanıyorum Ama diyeSanki virüs bir din, bu da inanmıyor. Bu kafada biriyle nasıl konuşabiliyorsunuz yahu, ben adam yerine bile koymam.
Bana da supriz oldu. Hatta dedim de ben size ayak uyduramam derneginize aldınız ama orfunuzu adetinizi bilmem garip olur dedim. Kadın usrar etti çıkarsan da alırım diye
Yok yaşadığım olay farklı bişeydiNe suprizi yahu bu supriz mi? Emrivaki. Hicbiseyini bilmediginiz, alakaniz olmayan ve girmeyi talep etmediginiz dernege uyelik suprizi...
İlgilendiginiz, bildiginiz ve girmek istediginiz bir sey olsa o zaman supriz olurdu. Bu emrivaki ve israr...
Biraz dikkat edin.
Derneg başganıElif ablanın kim olduğunu bilmeyen tek benim galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?