Ben gidemem o gelsin ?

Kendisi, virusun yasamda tutunmaya calismasina inanmadigi icin hic 1 kurala uymuyordur diye dusunursek size bulastirma olasiligi da yuxek cikar. Ilisigi acilen kesilecek insan cinsidir bence.

Yok o soylemedi. Dermek başkanı kadınla konuşmuş kadın dedi

Bana da supriz oldu. Hatta dedim de ben size ayak uyduramam derneginize aldınız ama orfunuzu adetinizi bilmem garip olur dedim. Kadın usrar etti çıkarsan da alırım diye

Bi de elif abla yazdı galiba sana dedi haberi yok gibi. Evet dedim. Ben gelmezsin diye düşündüm zaten dedi

Dun gece sok oldum abla düşün ben seni fiilen tanımıyorum sosyal medyaya yeni ekledim . Ama sana o kadar ısrar ediyorum ki gel diye derneğe ve geziye. Çıkarsan alırım geri diyorum. Çok garibime gitti. Bir de şimdi umursamaz adam gibi takiliyor. Kendi gelsin bura 5 saat mesela. Çok karışık ya abla. Niyet ne anlayamadım

Bana da supriz oldu. Hatta dedim de ben size ayak uyduramam derneginize aldınız ama orfunuzu adetinizi bilmem garip olur dedim. Kadın usrar etti çıkarsan da alırım diye

Ne suprizi yahu bu supriz mi? Emrivaki. Hicbiseyini bilmediginiz, alakaniz olmayan ve girmeyi talep etmediginiz dernege uyelik suprizi...
İlgilendiginiz, bildiginiz ve girmek istediginiz bir sey olsa o zaman supriz olurdu. Bu emrivaki ve israr...

Biraz dikkat edin.

Yok yaşadığım olay farklı bişeydi onu belirtemedim. Dun yaşadığım bu olay alanen şok geçirtti beni. Düşünsenize ben sizi Yüz yüze hic görmedim sosyal medyaya yeni ekledim. Size o kadar ısrar ediyorum ki gel geziye diye. Hem de çıkarsan gruptan ben eklerim seni geri diyorum. Bunda mantık ne yani hangi düşünce sebep? Sordum beyefendiye elif abla eklemiş seni galiba bilmiyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…