- 13 Nisan 2007
- 33.571
- 102.184
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
-
Bir sorum daha olabilir mi sayın algı açık hanımefendi?Derneg başganı
Bu aralar algım açık resmen her şeyi anlıyorum
Virüsün müridleri çoğunlukla kendine inanmayanlar aşı olmayanlar sosyal mesafeye uymayanlar.Sanki virüs bir din, bu da inanmıyor. Bu kafada biriyle nasıl konuşabiliyorsunuz yahu, ben adam yerine bile koymam.
Vip bir kadınmış ben anladımElif ablanın kim olduğunu bilmeyen tek benim galiba...
Orası örf adet derneği değil de çöpçatan derneği olmasın? Neden ısrar ediyorlar üyeliğe ürkütücüBana da supriz oldu. Hatta dedim de ben size ayak uyduramam derneginize aldınız ama orfunuzu adetinizi bilmem garip olur dedim. Kadın usrar etti çıkarsan da alırım diye
Okulla ilgiliydi. Onu niye yazdim bilmiyirumBir sorum daha olabilir mi sayın algı açık hanımefendi?
Konunun başındaki şükredilen çok güzel olay nedir?
Onu anlatmadığını söylemiş konu sahibi arkadaş ama bence yan çiziyor. Bana kalırsa şükredilen güzel olay adamın araya birilerini sokarak dahi olsa iletişime geçmiş olması.Bir sorum daha olabilir mi sayın algı açık hanımefendi?
Konunun başındaki şükredilen çok güzel olay nedir?
Heh konu sahibesi de gelmiş.Okulla ilgiliydi. Onu niye yazdim bilmiyirum
Yok o değil cidden hangi kafayla onu yazdim bilmiyorumOnu anlatmadığını söylemiş konu sahibi arkadaş ama bence yan çiziyor. Bana kalırsa şükredilen güzel olay adamın araya birilerini sokarak dahi olsa iletişime geçmiş olması.
Kadın çıkarsan ben seni alırım falan dedi. Niye diyorum sizden degilim olsun diyoeOrası örf adet derneği değil de çöpçatan derneği olmasın? Neden ısrar ediyorlar üyeliğe ürkütücü
Evet. Elif abla dedi galiba sana geziyi dedi. Ben gelmezsin diye düşündüm dedieee yani geziye davet edildiğinizden sevgilinizin haberi yok muymuş, yani geziye sizi o değil de elif abla mı çağırdı?
Yok öyle değil kendi kültür derneklerinin antalya gezisiderneklerinin gezisi derken sosyal medyada gördüğüm plandemi buluşmasına mı çağırdı sizi.
hmm bi an ben de şok geçiriyordumYok öyle değil kendi kültür derneklerinin antalya gezisi
+ kendi de çağırmadı. Dermek başkanı abla soyledi ısrarla gel sana bura,yakin 5 saat diye. Gelemem dedim 5 saatten ne var ki dedi. Gruptan çıkarsan alırım yine seni dedi. Ama ben sizin orfunuzu adetinizi bilmem dedim olsun dedi.derneklerinin gezisi derken sosyal medyada gördüğüm plandemi buluşmasına mı çağırdı sizi.
Ben dünden beri mantık arıyorum. Örflerini bilmem adetlerini bilmem yani. Benimki bilmiyormuş güya beni dernek başkanı ablnin cagirdigini. Abla da bende yeni ekli. Bu kadar israrihmm bi an ben de şok geçiriyordum
Işte ben de dünden beri buna mantıklı cevap arıyorum. Kadın yeni ekli bende . Sen gruptan çıkarsan yine eklerim falan diyor bir deOrası örf adet derneği değil de çöpçatan derneği olmasın? Neden ısrar ediyorlar üyeliğe ürkütücü
örfünü adetini öğren diye eğitecekler mi yoksa seniBen dünden beri mantık arıyorum. Örflerini bilmem adetlerini bilmem yani. Benimki bilmiyormuş güya beni dernek başkanı ablnin cagirdigini. Abla da bende yeni ekli. Bu kadar israri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?