Ben gidemem o gelsin ?

Bana da supriz oldu. Hatta dedim de ben size ayak uyduramam derneginize aldınız ama orfunuzu adetinizi bilmem garip olur dedim. Kadın usrar etti çıkarsan da alırım diye
Orası örf adet derneği değil de çöpçatan derneği olmasın? Neden ısrar ediyorlar üyeliğe ürkütücü

Bir sorum daha olabilir mi sayın algı açık hanımefendi?
Konunun başındaki şükredilen çok güzel olay nedir?
Onu anlatmadığını söylemiş konu sahibi arkadaş ama bence yan çiziyor. Bana kalırsa şükredilen güzel olay adamın araya birilerini sokarak dahi olsa iletişime geçmiş olması.

Onu anlatmadığını söylemiş konu sahibi arkadaş ama bence yan çiziyor. Bana kalırsa şükredilen güzel olay adamın araya birilerini sokarak dahi olsa iletişime geçmiş olması.
Yok o değil cidden hangi kafayla onu yazdim bilmiyorum dun cidden şok geçirdim. Emrivaki oldu resmen.

derneklerinin gezisi derken sosyal medyada gördüğüm plandemi buluşmasına mı çağırdı sizi.
+ kendi de çağırmadı. Dermek başkanı abla soyledi ısrarla gel sana bura,yakin 5 saat diye. Gelemem dedim 5 saatten ne var ki dedi. Gruptan çıkarsan alırım yine seni dedi. Ama ben sizin orfunuzu adetinizi bilmem dedim olsun dedi.

Ben dünden beri mantık arıyorum. Örflerini bilmem adetlerini bilmem yani. Benimki bilmiyormuş güya beni dernek başkanı ablnin cagirdigini. Abla da bende yeni ekli. Bu kadar israri
örfünü adetini öğren diye eğitecekler mi yoksa seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…