Ben gidiyorum ama içim acıyor

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
Eşimin tayini çıktı memelekete gidiyoruz yani taşınıyoruz herkez orada ben burada yalnız yaşamaya alıştım herkes orada sürekli gidip geliriz herhalde kaldırabilirmiyim hayatıma müdahale edilirmi bir sürğü soru işareti

Hayırlı olsun..Nereye kadar yalnız kalacaktın ki canım yalnızlık Allah'a mahsustur :6: Sen oraya da alışırsınn :nazar:

Tabi ki o tür beklentiler olacaktır ama sen mesafeni korursan sık sık gelmezler diye düşünüyorum.

Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun..Nereye kadar yalnız kalacaktın ki canım yalnızlık Allah'a mahsustur :6: Sen oraya da alışırsınn :nazar:

içim daralıyor ne yapacağımı bilmeyorum dertleşcek kimsem yok sürekli oğluma bağırıyorum ona zarar verdiğimi düşünüyorum:5:

Eşimin tayini çıktı memelekete gidiyoruz yani taşınıyoruz herkez orada ben burada yalnız yaşamaya alıştım herkes orada sürekli gidip geliriz herhalde kaldırabilirmiyim hayatıma müdahale edilirmi bir sürğü soru işareti

belkide beklediğin gibi olmıcak belki daha canlı eğlenceli kalablk bi hayatın olucak :) neden hep kötü düşünüyorsun ki. ama elbette sorunların olucaktır. tekken eşine sözün geçer ama ailesi olunca tartışmalarınız olabilir tabi

KK'da böyle bir konuyu göreceğim aklıma bile gelmezdi..

Genelde farklı bir ilden,hiç tanıdığı ve çevresi olmayan başka bir ile taşındıklarından ; alışabilir miyim ne yapacağım yalnız kalmaya alışkın değilim tarzında konular olurdu..

Şimdi ise yalnızlığa alıştım konusu , şaşırdım doğrusu :)

Mesafeni koruduktan sonra,gel - gitler sıklaşmaz... :)

şu durumda seni en iyi ben anlarım bizim de tayinimiz kendi memleketimize çıktı ve taşınma hazırlığındayız aynı sorular bir kaç gün ben de de oldu.en azından iyi yanını da düşünürsek ailemizin yanında olacaz. onlarla beraber vakit geçirecez aramızda gurbet kavramı kalkacak.sadece hayata diğer evli arkadaşlara göre yeni başlamış olacaz:34:

Back
X