ben gidiyorum gitme veya git diyen var mı?

Giderseniz eğer, karşı taraf bu duygu dolu satırlara kayıtsız kalamaz elbette ama bunun tam tersinin olabileceğini de düşünmelisiniz. Bence eşinizi karşınıza alarak duygularınızı paylaşın, gözler asla yalan söylemez. Siz duygu ve düşünelerinizi anlatırken eşinizin tavır ve davranışlarınıçok daha kolay anlayabilirsiniz. Oysa onu bırakıp gittiğinizde sürekli bekleme modunda olacaksınız. Acaba ne düşünüyor, ne zaman arayacak, ya aramazsa, ya evliliğimize son veriese ben evden ayrıldım diye, kime ve nereye gittiğimi sorgularsa ve daha bunun gibi birçok soruları kendi kendinize sorup cevap aramaktansa bence yüzyüze konuşmanızı öneririm. En etkili ietişim yüz yüze olan iletişimdir sakı unutmayın.

Belki o da yorulmustur, belki o da kafa dinlemek istiyordur , evden cikip gidiyor mu ben kafami dinlemek istiyorum diyerek? Her ne olursa olsun evinden cikmiyor, geceleri seni yalniz birakmiyor. Cocuk var mi sormustum ama cevap vermemisin...

çok bunaldı tabi oda tatsızlıkları benle yaşıyor o beni anlamıyorsa hiç demekki bende onu anlamıyorum. ama ben onun yaptıgı gibi yapmıyorum o evden giderek değil beni umursamayarak tersleyerek zaten bnden uzaklaştıgını gösteriyor....... sadece beden olarak uzaklaşmıyor...
severek uzak bi kaç gun mü gecirmek daha düzgun bişey
yoksa sevdiğinin kalbini bile bile kırarark birde yaşamak mı?

cocugumuz yok

herşeyin en dogru kararını verebilecek yaştasnz
fakar bir evden çıkınca heleki böyle bir mektup yazp gidersen
eşin in düşüncesi keyfin bilir gidersen git seçim senin diyecek egerki blörf yiyen biri değilse
şunu da bl eger gdersen arayıp sormazsa babanıın evinden çktın, artıık ayrı bir evin vardı
herşeyin eskisi gibi olacagnı düşünme,baban evide farklıı oluyor o zaman....
herneyse benim tavsiyem hayat tecrübem kardeş eşinle konuş,gzel bir yemek hazırla herşeyi ilesofra kur
egrisini dogrusunu konuşun illaki konuşacaktr insn gibi oturulup konuşşulunca düzeleceğine inanıyorum
ayrıca hepimiz ilk yılları falso ile geçti hr gür hıır gür
inanki bebeğim herşey düzeliyor..karar senn fikrimi beyan ettim

hakkıında hayrlsı olsun

aynı sey benmde ilk ewlendigim zamanlar oldu.o her erkegn genelnde wardır muhakkak işine gelirse böyle yoksa yok.sen sadece sabret bence gidip geri gelmek bişileri deiştirmiyor.öyle olacagını sanıorsun ama olmuyor.yasadıgım kötü tecrübe itibariyle söyluorum gercekten ewliligin ilk zamanları tahammülü zorlayan cok sey oluyor seni anlayabiliyorum ama bence bekle sabret

tecrübelere inanırım allah sabretme gücü versin mektubu bugun yazdım çarşamba günü antebe amcama giderim diye düşüdüm uzun zamandır istiyolardı zaten o zamana kadar sizinle dogru bir karar veriririz inş.

tecrübelere inanırım allah sabretme gücü versin mektubu bugun yazdım çarşamba günü antebe amcama giderim diye düşüdüm uzun zamandır istiyolardı zaten o zamana kadar sizinle dogru bir karar veriririz inş.

ii 2gün daa war saglıklı oturup düşün karar wer bencede esin iştenn gelmeden bugn weya yarın güsel bi sofra hazrla süslen püslen güsel bi yemek aradaki buzları eritir inş :)

özür dileyerek yazıyorum ama okuduğum en saçma mektup, bence sorunlarınızı konuşsarak çözmeyi deneyin. iki sevgili değil iki arkadaş gibi. ona hislerininzi duygu ve düşüncelerinizi anlatın ve beraber bir çözüm yolu bulun. şuan siz gitmek istiyorsunuz peki ya o gittmek istese tepkiniz ne olurdu?

ii 2gün daa war saglıklı oturup düşün karar wer bencede esin iştenn gelmeden bugn weya yarın güsel bi sofra hazrla süslen püslen güsel bi yemek aradaki buzları eritir inş :)

Kesinlikle katiliyorum cnm.
Evden gitmen birsey degistirmeyecektir bence.
Konusarak yada farkli birseyler yaparak ortaminizi degistirmeye calisin.
En azindan deneyebilirsin bunu.
Disari cikin esinle, film izleyin beraber, eglenebileceginiz birseyler yapin.
Sorun yokmus gb, denemeye deger:))

Asude_bahar a katılıyorum, eşin bu mektupdan evi terkettiğin anlamını çıkarıp restine rest çekebilir. İlla bir şey söylemen gerekiyorsa, bir müddet ayrı kalalım kendimizi dinleyelim, ikimizde bunaldık vs. türü bir şey söylersin. Ona anlatmadan içindekileri kağıda döküp gitmen evi terkettiğin izlenimini verir.

Sadece kafa dinlemek maksadıyla gittiğini düşünmedim, mektubunu okuyup duygulanıp sana gitme demesini bekliyorsun gibi geldi bana. Yanılıyor muyum?

daha önce denedim ama hayır bensiz bir yere gidemezsin diyor sevgiyle söylüyor ama düzelmiyorda daha kötüye gidiyor...

yanlış anlama keşke o kadar cahil olsaydım bişeyler karalayınca bana ilgi gösterecek diye düşünseydim...
ama ben son cagre olarak yazdım.... anlamıyor beniiiiiiiiiiii anlaıyorrrr kumrular gibi oldugum el bebek gul bebek yapan sevdiğim eşim artık beni ayakalrının altında eziyorrrrrr dayanamıyorum... hani cocugun gözünün önünde erir ya o duygudayım cagre arıyorum iyileştirmeye öldürmeye değill

ben biraz kokoşumdur evde tüğlü terlikler hafif elbiselerle gezerim:)
soframı her gun gözüne hitap edecek şekilde hazırlarım biraz tartışınca biraz daha romantik sofra hazırlar yuşatırım öncedende yapardım şimdide devam ederim önceden herşyi unutturuyodu..... şimdi ise sadece yediklerimizi sindirene kadar unutuyoruz...

Bende 6aylik evliyim cnm.
Bizde sorunlar yasiyoruz, en onemlisi de esim konusmuyor:))
Hemde hicbir konuda konusmaz.
Bunu bende cok sorun ediyorum, cozebildik mi hala hayir tabiki.
Daha baska sorunlarda var tabi, bende cok diyorum esime, al biletimi donecegim evime diye:))
Sanki burasi benim evim degilmis gb.
Aslaaaa demesi bile yetiyor yeri geldiginde.
Bensiz bir yere gidemezsin demesi, o anlik iyi geliyor.

.... anlamıyor beniiiiiiiiiiii anlaıyorrrr kumrular gibi oldugum el bebek gul bebek yapan sevdiğim eşim artık beni ayakalrının altında eziyorrrrrr dayanamıyorum... hani cocugun gözünün önünde erir ya o duygudayım cagre arıyorum iyileştirmeye öldürmeye değill

Bir de onun yerine koy kendini, belki o da senin icin anlamiyor beni diyordur. Cagreyi gitmekte bulmuyor demek, evine geliyorsa zorla gelmiyor, istedigi icin geliyor. Istemese kalicak yer bulamaz mi zanediiyorsun. Kizlar cok guzel tavsiyelerde bulunmuslar, katiliyorum hepsine. Yine de sen bilirsin. Sorunlarinizi acmamisn, bu kadar bilgiye, bence cok guzel fikirler sunulmus. En kisa zamanda anlasmanizi ve mutlu olmanizi diliyorum.

Kesinlikle katiliyorum cnm.
Evden gitmen birsey degistirmeyecektir bence.
Konusarak yada farkli birseyler yaparak ortaminizi degistirmeye calisin.
En azindan deneyebilirsin bunu.
Disari cikin esinle, film izleyin beraber, eglenebileceginiz birseyler yapin.
Sorun yokmus gb, denemeye deger:))

ben sonuna kadar savaşırım dayanırım elimden gelenin fazlasını yapmaya calışırım umarım carşamba gunune kadar bir çöüzüm buluruz...

birgün iyi geçyor günümüz 4 gün kötü ... ii günlerde yapıyoruz dediklerini hatta o film izleyelim diyo izliyoruz dışarı cıkıyoruz şakalaşıyoruz.... kalplerimizi kırdıgımızda görmezden gelmeye calışıyoruz daha kötüye gitmeyelim biraz anlayış diyoruz ama .......... nefes almaya bile fırsat bulamadan başka bişey cıkıyor o zaman ona sabır etme anlayış gösterme güzümüz kalmıyor.

ben biraz kokoşumdur evde tüğlü terlikler hafif elbiselerle gezerim:)
soframı her gun gözüne hitap edecek şekilde hazırlarım biraz tartışınca biraz daha romantik sofra hazırlar yuşatırım öncedende yapardım şimdide devam ederim önceden herşyi unutturuyodu..... şimdi ise sadece yediklerimizi sindirene kadar unutuyoruz...

bugnlk ne kadr ters seler sölerse sölesn hep alttan al söledklernden bişi cıkarma ılımlı olumlu ol bak gör güsel seler gecireceksiniz bu ewliligin ilk zamanları sabır sabr sabır baska hiçbişi yok :) demin düğün fotolarınıza baktım masallah cok yakıssmıssınız bence kaldır onları size göz falan deiodur :D :P:P saka bi yana Rabbim bi kalıba sokar merak etme

Bir de onun yerine koy kendini, belki o da senin icin anlamiyor beni diyordur. Cagreyi gitmekte bulmuyor demek, evine geliyorsa zorla gelmiyor, istedigi icin geliyor. Istemese kalicak yer bulamaz mi zanediiyorsun. Kizlar cok guzel tavsiyelerde bulunmuslar, katiliyorum hepsine. Yine de sen bilirsin. Sorunlarinizi acmamisn, bu kadar bilgiye, bence cok guzel fikirler sunulmus. En kisa zamanda anlasmanizi ve mutlu olmanizi diliyorum.

evet dedim ya o beni anlamıyorsa dogal olarakda bende onu anlamıyorumdur ondan zıt düşüp dayanılmaz noktalara gidiyor.. ama ben giderli konuşup bilerek onu üzmüyorum....

sağolun yorumlarınız rahatlatıyor yukumu hafifletiyor sanki ..... bu şehirde yanlızım kimse yok eşimden başka konuşup anlaşacagım onlada bu durumlara geldikce kimsesiz hissediyorum kendimi ... sizler bana yanlızlıgımı unutturuyorsunuz.

bugnlk ne kadr ters seler sölerse sölesn hep alttan al söledklernden bişi cıkarma ılımlı olumlu ol bak gör güsel seler gecireceksiniz bu ewliligin ilk zamanları sabır sabr sabır baska hiçbişi yok :) demin düğün fotolarınıza baktım masallah cok yakıssmıssınız bence kaldır onları size göz falan deiodur :D :P:P saka bi yana Rabbim bi kalıba sokar merak etme

tamamm ne kadar haklı oldugumu ne kadar kırıldıgımı unutucam ve 2 gun hep ılımlı olucam... bütün yoruumlarda bunu gösteriyor.
fotolar içindeki düşüncelerin için teşekkür edrim kalıdrım bakalım.. eşim 10 dk. sonra gelir ben cıkıyorum gercekten ama gercekten tşk. ederim hepinize tekrar girmeye calışıcam eger ortamını bulursam
ii akşamlar.

evet dedim ya o beni anlamıyorsa dogal olarakda bende onu anlamıyorumdur ondan zıt düşüp dayanılmaz noktalara gidiyor.. ama ben giderli konuşup bilerek onu üzmüyorum....

sağolun yorumlarınız rahatlatıyor yukumu hafifletiyor sanki ..... bu şehirde yanlızım kimse yok eşimden başka konuşup anlaşacagım onlada bu durumlara geldikce kimsesiz hissediyorum kendimi ... sizler bana yanlızlıgımı unutturuyorsunuz.

Ayni ben:))) Ben baska bir sehirde degil, baska bir ulkedeyim ustelik.
Ki Ki,,, turkce konusan birilerine hasret yasiyorum.
Ayni seyleri bende hissediyorum cnm.
Heleki aramiz kotu ise, daha bi hersey uzerime geliyor sanki.
Boguluyormusum gb geliyor.

Ayni ben:))) Ben baska bir sehirde degil, baska bir ulkedeyim ustelik.
Ki Ki,,, turkce konusan birilerine hasret yasiyorum.
Ayni seyleri bende hissediyorum cnm.
Heleki aramiz kotu ise, daha bi hersey uzerime geliyor sanki.
Boguluyormusum gb geliyor.

Bende baska bir ulkedeyim :) Zaten yurtisidna da buyudum, okudum.
Bizim aramizda alaha sukur kavga dir dir yok taaaa , yilda bir kac oluyor, ortaligi yikiyoruz kendi aramizda, dunyanin sonu gelmis gibi.
Kizlar ben cagreyi kitaplarda, sporda, rejim,bakim,alisveris yaparak buluyorum. Kendimi gelistirecek kurslara gidiyorum, kaptiriyorum kendimi bir seye. Eskileri unutamiyorum ama aklimda tutuyorum, ona hatirlatmiyorum. O da bana oyle, unutmus gibi davraniyoruz ,bakiyoruz keyfimize bakabildigimiz kadar.

bencede mektubu eşinize bırakıp gitmeyin. zaten problem yaşıyoruz diyorsunuz problemlerin üzerine böyle bir mektup ve karısı evi bırakıp gitmiş. evi terk etti der ve önüne bakar..... çok mektup yazmak istiyorsanız eşinizle problemlerinizi, onunla tartışırken hissettiklerinizi, onu çok sevdiğinizi vs vs yazın. kafanızı dinlemek istiyorsanızda arkadaşların da dediği gibi ailenize gidin. evliliğin ilk yılı alışma zorluğu çekebiliyor çiftler. bizde tartışırdık. ama Allaha çok şükür şuan (2.5 yıllık evliyim) hiç tartışmayız. çünkü artık ben onun huyunu biliyorum o benim huyumu biliyor. ona göre davranıyoruz.

dosta düşmana güdürecek hiç bir halimi yansıtmam bilmekte zorunda değiller zaten bu durumu... içimizde yaşarız ....
mektubu bırakıp gitmicem habersizce olurmu hiç

antebe gitmek istediğimi kafamı dinlemek istediğimi söylücem ikna ediicem veya edemicem ama gitmem gerektiğini anlatıcam otobüse binmeden mektubu vericem. sonra o nezaman isterse okur artık...

Bu daha ilk yılınız ne çabuk birbirinizden sıkıldınız? hayat bu kadar kolay mı? Birbirinizi severek evlenmişsiniz belli.Peki neden hemen sırt dönmek yerine birbirinizi anlamaya çalışmıyorsunuz? yazık sonra çok üzülürsünüz hem de ikiniz.Evlilik kolay değil ama sabır özveri işidir.Sakın fevri davranma derim açık açık konuş eşinle.Biz türklerin eksiği ne biliyormusun konuşamamak.Lütfen duygularını iyi bir dille anlat bakalım ne olacak iyi haberlerini bekliyorum

Back
X