*ben çalışmıyorum( buraları bilmiyorum eşimde calışmamı istiyor gibi görünüp istemiyor göze batan biri oldugumu düşünüyor)
*ben tek bir allahın kuluyla 9 aydır oturup iki çif laf etmiyorum( arkadaşım komşum , dertleşecegim bir yakınım yok)
*ben sadece agda ve kuaför için tek evimden cıktım..... beraberde;kayınvaldemlere gidiyoruz. burda bi çarşı bide sahil var ara sıra oraya gidiyoruz ayda 2 3 defa ''kadıköy bile büyük burdan''
*onunla sıkıntılarımın çok oldugunu biliyor
*kendi sorunlarımda ve onunla ilgili sorunlarımda beni anlayamadını biliyor. bunun üzüntüsü içerisinde( çünkü o beni anlamazsa bir 2. kimse yok konuşucam hayatımda)
* kendide sıkıttı cekiyo sorunlarla boguşan benden...... sinirleniyo bazen ve eminim istemeyerek beni darma dagın edecek kelimeler söylüyo sonra özür dilemeler yetmiyo onlarda birikti.
ve ben sabır sabır sabır sabır sabır ettim ediyorum halada....
bu sıkıntıları anlatırken yazarken ne kadar kolay ama içindeyim onları ben yaşadım yaşıyorum
istanbuldan iskenderuna gelen bir insan için ne anlama geliyo 9 aylık bu yaşam tarzı sizce ? ailem yok arkadaşlarım yok çalıştıgım bi yer yok
bunları bildiği için bu mola verme ona ucuza maal oldugunu düşünecek
neden yüz yüze değilde mektup yazdım onuda biliyor benle yaşıyor herşeyi( mektupdada yazmışım zaten sebebini)
Kendi basina kuafore gidiyormussun, bu bile bana ne buyuk bir nimet gb geliyor:))
Beni esim goturuyor ayda 1 pers gunu. Kuafor hintli, ing de bilmiyor.
El isaretleriyle anlatiyorum ne istedigimi.
Esim asiri kiskanc oldugundan ve etrafimda gitmek istesem de gidebilecegim bir yer olmadigindan 6aydir onsuz bir adim atmadim.
Telefon gorusmeleri 1dk = 1,5 tl oldugundan ailemle 6aydir nasilsin iyimisin bende iyiyim hadi grs den baska konusma yapamadim.
Marketlerde bizim damak tadimiza uygun birseyler bulmakta cok ama cokkkk zorlaniyoruz.
Artik alistigiklarimizi alip yiyoruz.
6aydir ekmek yemedim ve nasil ozlem duyuyorum bilemezsiniz:))
Bu arada ikimizde ailelerden 4400 km uzaktayiz ama yinede burnunu sokan ciktigindan dolayi, cok buyuk kavgalar ettik.
Bunlari da kendi basima atlatmaya calistim.
Son 1aydir, hem alt komsum, hemde ev sahibim olan komsuma gidip geliyorum.
O da nereye giderse gitsin beni de goturuyor:))
Bende hic itiraz etmiyorum.
Ve bu komsum sdc arapca konusuyor, gittigimiz yerlerde oyle.
Ama sohbetlerimiz girgir samata oluyor:)
Bizim en buyuk sikintimizda esimin konusmamasi. Bana yardimci olmamasiydi.
Baktimki ben bu deveyi gudecegim, bir sekilde ona ayak uydurmaya basladim.
Mesela 2kez mektup yazdim bende esime.
Icerikleri ise ondan beklentilerimin neler oldugu ve nelerden rahatsizlik duydugumdu.
Bu mektuplar cok ise yaradi.
Hala esim cok konusmuyor ama biz bir sekilde ayak uydurmaya basladik birbirimize.
O mesela surekli disari cikmaz istemez, evde daha mutlu.
Benim gonlum olsun diye pers aksamlari sinemaya, cuma gunleri de ben nereye istiyorsam oraya goturur.
Bende onunla oturur bjk maclarini izleriz.
Tv konusunda bile birbirimize uyuyoruz, yemekte de, uyku da....
Esim hala konusmuyor ama beni memnun edebilecek seyler yapmaya calisiyor.
En basidi balik sevmedigi halde, 2haftada 1 balik aliyor:))
O bana boyle yaklastigi icin belkide, eskisi kadar gozume batmiyor konusmamasi, beni anlamamasi.
Mesela konusmadigi gb dinlemezdi de:)) Onu da yavas yavas asiyoruz ins.
Mektubunun icerigini degistirmeye ne dersin:))