Ben haklı çıktım kızlar!!!

kendiside beni sıkıyodu ama ben gidip aldatmadım

Evet ben zaten ikinize de demiştim çok abartıyorsunuz diye
Aldatmayı da hiç bişey haklı kılmaz
Ama açıkçası ayrılık mevzusu beni şaşırtmadı

Hakkında hayırlısı olsun, bu sana kötü de olsa bi tecrübe olsun bundan sonra ders almak için hatırla sadece

arama kısmına adını yazdım ama yine aynı yazışmalar çıktı midem bulandı twettr adından bile midem bulandı
peki arkadaş listesini nereden görebiliyoruz kzlar

arama kısmına adını yazdım ama yine aynı yazışmalar çıktı midem bulandı twettr adından bile midem bulandı
peki arkadaş listesini nereden görebiliyoruz kzlar

Takip edilen ve takipçi diye bölüm var canım oraya bak hemen görünür yerde:26:

onlara baktım cnm takip ettklerine hepsi kız takipçilerininde çoğu kız

Tamam işte burda öyle facebookta olduğu gibi başka arkadaş listesi yok takip edenler ve takip edilenler var sadece:44:

Tamam işte burda öyle facebookta olduğu gibi başka arkadaş listesi yok takip edenler ve takip edilenler var sadece:44:

anladım cnm bana ilk şifresini verdiğinde arkadaş listesini göstermişti o yüzden değşmiş demekki bir yıldır girmedim
çıkıyorm ben gelince yazarım gelişmeleri

canım yaa kıyamam cok uzuldum :( zaten bır kadın aldatıldıgını hıssedıyor ise

mutlaka onun kokusu cıkıyor ortaya .kımse durduk yere bırden huzursuzluga

kapılmaz .rabbım kalbı temız olanlara bu hıssı verır ve karsısına onu cıkarır :(

Bu erkek mılletındende ıyıce tıksındım ben yaa .

bu ac gozluluklerı doyumsuzlukları ınsanı resmen cıleden cıkarıyor .

gerek cevremden gerek ıse burada okudugum aldatılma konularından sonra

erkeklere karsı ıyıce güvensiz oldum .eskıden mutlu evlılıklere ınanırdım

sımdı kesınlıkle ınanmıyorum ,mutlu evlılık olayı masal gıbı gelıyor bana.
bu aldatan erkekler yuzunden ınsan evlılıkten bıle soguyor resmen :22::57::113::113::113:

Son düzenleme:
bu gozu doymayan erkeklerin gozunu KARA TOPRAK doyursun. ahirette HESAP veremezsiniz insallah.

gittim odasına,noldu dedi direk anladı bşy olduğunu
çekil dedim bilgisayarın başına geçtim açtım gösterdim bunlar ne dedim gayet sakin bi şekilde sordum
aynen şöyle söyledi:yemin ederim benim haberim yok ben yazmadım bu mesajları ben göndermedim bu kişileri tanımıyorum..yapsam yaptım derim dedi.
bende inanmıyorum ben seni hiç tanıyamamışım dedim şerefsizlik bu yaptığın dedim çantamdan çıkardım yüzükleri attım masasına
beni salak yerine koyma dedim çileden çıktım artık sen yazmadın da kendi kendinemi yazıldı dedim aptal resminide koymuşsun oraya dedim
dediki biliyorum kimin yaptığını şifrem kuzenimde var dedi,o kesin girmiştir dedi..güya kuzenin o tip yerlere girmesini babası istemiyomuş oda bunun adresinden giriyomuş..yazdı senaryosunu yanii(kuzenide askerde bi kaç hafta önce gitti)
çıkıyodum tuttu dedki haftasonları arıyo kuzenim arasın yanımda ol duy sende dedi,kanıtlayamazsam o zaman ayrılırsın benden dedi..
bana inanmıyosun bana güvenmiyosun v.s dedi
iyice sinirlendimm masanın üzerinde kağıtlar vardı saldırdım atım dedim ki adam gibi itiraf ett..hala dvm ediyo saçmalamaya vurdum kapıyı çıktım,arkadan geliyodu hocalar da karşıdan geliyodu gördüya takıldı onlara geldim bende eve aradı açmadım açmazsan evi ararım dedi aradı annem aldı kapattı.bende telin fişini çektim msj atıp duruyo kanıtlıycam diye cevap filan vermiyorum
öyle midem bulandı ki yemin ederim,şu konuyu kk ya açtımya sanki kk kirlendi gibi hissediyorum,gözümün önünden gitmiyo,ben bu rezilliği nasıl unutucam bilmiyorum

çekil dedim bilgisayarın başına geçtim açtım gösterdim bunlar ne dedim gayet sakin bi şekilde sordum
aynen şöyle söyledi:yemin ederim benim haberim yok ben yazmadım bu mesajları ben göndermedim bu kişileri tanımıyorum..yapsam yaptım derim dedi.
bende inanmıyorum ben seni hiç tanıyamamışım dedim şerefsizlik bu yaptığın dedim çantamdan çıkardım yüzükleri attım masasına
beni salak yerine koyma dedim çileden çıktım artık sen yazmadın da kendi kendinemi yazıldı dedim aptal resminide koymuşsun oraya dedim
dediki biliyorum kimin yaptığını şifrem kuzenimde var dedi,o kesin girmiştir dedi..güya kuzenin o tip yerlere girmesini babası istemiyomuş oda bunun adresinden giriyomuş..yazdı senaryosunu yanii(kuzenide askerde bi kaç hafta önce gitti)
çıkıyodum tuttu dedki haftasonları arıyo kuzenim arasın yanımda ol duy sende dedi,kanıtlayamazsam o zaman ayrılırsın benden dedi..
iyice sinirlendimm masanın üzerinde kağıtlar vardı saldırdım atım dedim ki adam gibi itiraf ett..hala dvm ediyo saçmalamaya vurdum kapıyı çıktım,arkadan geliyodu hocalar da karşıdan geliyodu gördüya takıldı onlara geldim bende eve aradı açmadım açmazsan evi ararım dedi aradı annem aldı kapattı.bende telin fişini çektim msj atıp duruyo kanıtlıycam diye cevap filan vermiyorum
öyle midem bulandı ki yemin ederim,şu konuyu kk ya açtımya sanki kk kirlendi gibi hissediyorum,gözümün önünden gitmiyo,ben bu rezilliği nasıl unutucam bilmiyorum
neyi kanıtlıyacakmış ,kuzenıne alo deyıp "lyd herseyı ogrendı

bana yardım et o adres bana ait de " diyerek mi kanıtlayacak .

kuzenı ne diyecek ; "hayır asla boyle bır seyı kabul etmem lyd

tum gercegı bılmelı mı "dıyecek .tabıkı de hayır !kuzenı tabıkıde

benım adresım dıyecek .

hayır yanı adam gıbı ıtıraf etse bır yerde en azından ıtıraf ettı dersın .

ama boyle yalan soylemeye devam ettıkce ıyıce sınırlerın bozulmustur .

bu erkekler bızı saf mı sanıyor anlamıyorum kı ,boyle bır yalana gercekten

ınanan kızlar var mı sanıyorlarda hala degıstırmedıler su taktıklerını :41:

Son düzenleme:
Ben senin önceki konularına da baktım üstünkörü. Sana hep kıskançsın, amma da abartıyorsun, şöylesin böylesin demişler ama tahmin ediyorum ki senin sevgilin senden daha kıskanç, senden daha beter... Başta seni kısıtlayan o olmuştur, zamanla senin aynı şeyleri beklemen ona dert olmuştur. Erkekler ilişkinin miadını doldurmasını istiyorlarsa direkt bu bahaneye sığınırlar.

Kendi eski erkek arkadaşımdan biliyorum gayet. Daha sevgili değiliz bir şey değiliz, ne işin var kız arkadaşında, ne diye onun yanında benimle soğuk konuşuyorsun vs diye bir yığın trip atmıştı. Halbuki gittiğim insan da bildiğin komşumdu ve yani kızın yanında iki saat konuşamazdım üstelik sevgilim bile değildi. Zamanla annemle alışverişe gitmem bile dert olmaya başladı, bu saatte alışverişe mi gidilir bilmem ne bir yığın yaygara çıkarmaya başladı kendisi arkadaşının evinde ps 3 oynarken üstelik... Bunlar hep bile bile yapılan şeyler. Zamanla kendileri bunalıyorlar sanki kuralları onlar koymamış gibi... O yüzden kendini hiç suçlu hissetme, şu yaptığından sonra da onu hiçbir şekilde affetme güzelim...

Son düzenleme:

Ya canım günahını almak istemem ama bu kadar klasik bir söz ki ben yazmadım kuzenim yazmış falan birde daha önce kuzeni ile anlaşmayacağı ne malum hiç inandırıcı değil senin resminle ne hakla yazıyor ki ve babası twitrda onumu takip edecekmiş illa kendi adı ile açmasıda gerekmiyor ayrıca. Ve sana şunu söyliyim ben annesinin üzerine yalan yere yemin edenide gördüm gözlerimle gördüğüm şeyi inkar edip yemin edeni. Yemin erkeklerin en büyük silahı ya hani kadınların gözyaşı derler ya erkeklerinde yemini kadınlar duygusal olduğu için inanıyor o yeminlere. Benim fikrim bu seni etkilemek istemem ama söylediği sözler çok ucuz yalanlar gibi geliyor bana.

kuzeninin kendi hesabından girmesine kızlarla bu sekilde yazısmasına ustelik resmi olan bir profilden nasıl izin verir zaten baslı basına bu yanlıs..kuzeni arkadası bu insanlardan duydugu seye insanın inanması mumkun degil tabiki onu savuncak onun dedigini soylicek size

Allahım okuyunca çıldırıyorum vallahisenin kadar çime sinir sıkıntı bastıııı aaaaaayyyyyyyyy:84::84:

Ya vallahi şu aptallar beyinliler kendilerini ne sanıyorlarsa hemen sanalda totoyu başı dağıtıyorlar :47:

Ya bırak çağır yanına açtır twitr orda bak yanında hemde s***ç ağzına :47::47::47:

Vallahi çıldırmamak içten dğeil ebnde nefrete diyorum böyle sanala takılınca.. Vallaha ben msn prograına kayıt programını yükledim geçmişi sürekli bakıyorum anam erkekeğe %100 güvenilmez karşınızda ki erkek yanii kafası boş olanlardan :47:

Ne olursa olsun bi insanın gözük doymadıysa gönlüde doymaz . Ay arkadaşım okadar sinir bastıki şuan bana vallahi billahi en yisi susuyaım yoksa saydırcam zaten bende sinirliyim :47::47::84::84::84::84::84:

Valllaha ben inanmama hayattttttttttttttttaaa aklımda bin tilkiyle yemiş gibi yaparım yada kestirip atarım :31:

zaten başları sıkıştımı hemen bana güvenmiyorsun dur bi kızım saçmalama hey allahım :31:

Son düzenleme:
Ya canım günahını almak istemem ama bu kadar klasik bir söz ki ben yazmadım kuzenim yazmış falan birde daha önce kuzeni ile anlaşmayacağı ne malum hiç inandırıcı değil senin resminle ne hakla yazıyor ki ve babası twitrda onumu takip edecekmiş illa kendi adı ile açmasıda gerekmiyor ayrıca. Ve sana şunu söyliyim ben annesinin üzerine yalan yere yemin edenide gördüm gözlerimle gördüğüm şeyi inkar edip yemin edeni. Yemin erkeklerin en büyük silahı ya hani kadınların gözyaşı derler ya erkeklerinde yemini kadınlar duygusal olduğu için inanıyor o yeminlere. Benim fikrim bu seni etkilemek istemem ama söylediği sözler çok ucuz yalanlar gibi geliyor bana.

bu erkekler arasında bir trend olmuş, almış başını gidiyor. adresime arkadaşım girdi, yok kuzenim girdi, yok abim girdi, eee sana da dünya alem girsin....

sakına sakın inanma....kocaman bir yalandır bu. benim kuzenim benim resmimle sanallarda fink atacak yahu demez miyim kuzenime erkek arkadaşım görür laf olur nasıl açıklarım diye..YALANNNN

not : bu erkekler o kadar zekidir ki kendilerini kadınlardan daha zeki sanırlar...
not 2: burdaki zeki lise yıllarında dilbilgisi dersinde gördüğümüz kinayenin orjinal halidir. erkeklerin orjinal hali ise bu olayda gördüğünüz asıl erkektir. erkek midir bu erkeklik değildir. düpedÜz KAHPELİKTİR.

Son düzenleme:
Sanalda karı kız peşine koşacaklarına azıcık şu kurtulma yalanlarına çalışsalar, ne biliyim böyle değişik bişey duymak istiyor insan...

Back
X