Ben haklı çıktım kızlar!!!

naptın cnm merak ettim..dil kısmını türkçeye çevirebilirsin..
ben olsam bende öfkelenirdim haklısın..şuan araştırma yapmıyorum..haa çok güvendiğimden değil..
bi halt işliyosa önüme gelir zaten..sende üzülme.

Yukarda arama motoru varya oraya sevgilinin nickini yaz. "@Raiinbow" vs.şeklinde...

Ona kim yazmışsa pat pat çıkıyor o cevap vermemiş olsa bile:26:
Özel mesaj yerini genelde kimse kullanmıyor ulu orta yazılıyo her şey:44:
Önceki konularında sen çok üstüne gidiyorsun diyordum ama şimdi bi'durdum, inşallah anladığın gibi değildir:50:

Lyd senin daha önce bir ilişkin oldu mu ? galiba daha önceden bir kalp kırıklığın, güven problemin var ve bu yüzden bu ilişkinde çok temkinli yaklaşıyorsun.

Ben senin yerinde olsam, ki öyleyim, güven problemim var benim de, edineceğim sevgiliye çok dikkat ederim. Benim içime kurt düşürecek biri ile asla bi ilişkiye başlamam. Eğer bi ilişkim olursa da o zaman ben onun benim arkamdan ne haltlar karıştırdığına değil benim için neler yaptığına bakarım. İyi bir sevgili mi ? Destek oluyor mu ? Değer veriyor mu ? Ben onu ne kadar seviyorum ?

Bu arada bu olayda da sevgilin haklı çıkacak gibi bi his var içimde. Ne bileyim onun bir arkadaşı falan kullanıyordur hesabı. Çünkü seni önceki konularından tanıyorum, bu çocuk sana değer veriyor, senden ayrılma yanlısı biri değil. Üstelik güvenilmeyecek biri gibi gelmedi bana. Bence biraz daha mantıklı düşün, düzgünce bak o hesaba. Emin misin onun hesabı olduguna ? Üstelik şimdiki erkekler sevgililerine bile canımlı cicimli konuşmazken elin kızına neden öyle konuşsun ? Yani varsa öyle erkek bana yollayın, gerçekten ilgiye ihtiyacım var şu an :) (yanlış anlaşılmasın, sahipli erkek değil)

hepiniz sağolun kızlar teker teker de cvp yazamadım kusuruma bakmayın

naptın cnm merak ettim..dil kısmını türkçeye çevirebilirsin..
ben olsam bende öfkelenirdim haklısın..şuan araştırma yapmıyorum..haa çok güvendiğimden değil..
bi halt işliyosa önüme gelir zaten..sende üzülme.

cnm türkçe yaptım tmm dedim ama değişmedi hala ing görünüyo ama telefonumdan girince türkçe anlamadım niye öyle

Yukarda arama motoru varya oraya sevgilinin nickini yaz. "@Raiinbow" vs.şeklinde...

Ona kim yazmışsa pat pat çıkıyor o cevap vermemiş olsa bile:26:
Özel mesaj yerini genelde kimse kullanmıyor ulu orta yazılıyo her şey:44:
Önceki konularında sen çok üstüne gidiyorsun diyordum ama şimdi bi'durdum, inşallah anladığın gibi değildir:50:

cnm o dediğini nereye yazcam arama işareti olan yere mi

Lyd senin daha önce bir ilişkin oldu mu ? galiba daha önceden bir kalp kırıklığın, güven problemin var ve bu yüzden bu ilişkinde çok temkinli yaklaşıyorsun.

Ben senin yerinde olsam, ki öyleyim, güven problemim var benim de, edineceğim sevgiliye çok dikkat ederim. Benim içime kurt düşürecek biri ile asla bi ilişkiye başlamam. Eğer bi ilişkim olursa da o zaman ben onun benim arkamdan ne haltlar karıştırdığına değil benim için neler yaptığına bakarım. İyi bir sevgili mi ? Destek oluyor mu ? Değer veriyor mu ? Ben onu ne kadar seviyorum ?

Bu arada bu olayda da sevgilin haklı çıkacak gibi bi his var içimde. Ne bileyim onun bir arkadaşı falan kullanıyordur hesabı. Çünkü seni önceki konularından tanıyorum, bu çocuk sana değer veriyor, senden ayrılma yanlısı biri değil. Üstelik güvenilmeyecek biri gibi gelmedi bana. Bence biraz daha mantıklı düşün, düzgünce bak o hesaba. Emin misin onun hesabı olduguna ? Üstelik şimdiki erkekler sevgililerine bile canımlı cicimli konuşmazken elin kızına neden öyle konuşsun ? Yani varsa öyle erkek bana yollayın, gerçekten ilgiye ihtiyacım var şu an :) (yanlış anlaşılmasın, sahipli erkek değil)

hayır cnm eskiden öyle kötü bi tecrübede yaşamadım ama herşeye temkinli yaklaştım evt,evt bana değer veriyodu hemde çok gösterdi bunu hep ama niye ozaman böyle bişey yaptı.
ben eminim çnkü eskiden bakmıştım ozaman resmi bile yoktu twıtrda şimdi profil resmi koymuş resimler eklemiş
takip ettiklerine girdim hep kız!konuşmaları bi görsen zaten..

öğleden sonra okula gidicem kızlar
sabah msj attı hiçbşy yokmuş gibi davrandım cvp verdim
şimdi gidip hazırlancam
bana aldığı herseyi aldım fırlatıcam suratına,ayrılıp gelicem
gece hiç uyumadım neredeyse gözümü kırptım gördüklerim geldi gözümün önüne 3 saat filan uyudum odada hep kabus gördüm ben nasıl atlatıcam bunu birsürü işim var sınavlarm var ben nasıl gelicem kendime

kuzum bitti diye konu açmıştınya sen, ayrılmamışmıydınız o zaman, ben mi yanlış anladım acaba, siz ayrılmadan öncemi yazmış bu abuklukları

kuzum bitti diye konu açmıştınya sen, ayrılmamışmıydınız o zaman, ben mi yanlış anladım acaba, siz ayrılmadan öncemi yazmış bu abuklukları

ayrılmamıştık cnm ama aramız bozuktu baya
bunları 4 ay önce yapmış ozaman aramız gayette iyiydi,ve hep geceleri yazışmışlar

vay sinsi vay
bu ilişki çok yıprattı seni be canım
artık bi nihayete erdirmen senin için çok hayırlı olacak

aynen öyle cnm,benim anlamadığım şey şifresini de kendi vermişti bana hiç ısrar etmemiştim almak için görebileceğimi nasıl düşünmedi acaba..bi kişiylede aldatmamış ya 4-5 tane kızla yazışmış kız bişey demiş hemen atlamış
ben bi sapıkla berabermişim,Allah kahretsin onu onun kahrolduğunu görürüm inş

Ben şaşırmadım
Sizin bu ilişki dediğiniz şey er ya da geç bitecekti
Sadece uzatmaları oynuyordunuz
O kadar sıkmaya kimse gelemez

öğleden sonra okula gidicem kızlar
sabah msj attı hiçbşy yokmuş gibi davrandım cvp verdim
şimdi gidip hazırlancam
bana aldığı herseyi aldım fırlatıcam suratına,ayrılıp gelicem
gece hiç uyumadım neredeyse gözümü kırptım gördüklerim geldi gözümün önüne 3 saat filan uyudum odada hep kabus gördüm ben nasıl atlatıcam bunu birsürü işim var sınavlarm var ben nasıl gelicem kendime

Lyd! Derin bi'nefes al fevri davranma:40:
Fevri davranırsan sonuç alamazsın. Git düzgünce ses tonunu bozmadan "bu ne?" de.
Emin ol bağırırsan "aman her zamanki hali" diyecek, çünkü anlattığın kadarıyla didişmeli bir ilişkiniz var. Oyüzden bırak şaşırıp, tedirgin olsun.

O dediğim şeyi evet arama yazan bölüme başına @koyarak yazıyorsun canım. Bence kızları takip etme olayına takılma. Ben de bi'dünya erkek kullanıcıyı takip ediyorum fenomenler vs. Facebook gibi değil o site, güzel yazanı hoop follow diyorum.

He yok cıvık bir samimiyet varsa tabii ki "hop n'oluyo" de (bence).
:44:

kendiside beni sıkıyodu ama ben gidip aldatmadım

evet sizinki karşılıklı bişeydi
hatta ben senin el sıkışma içerikli konunda sana verdim veriştirdim ama sonradan gördüm ki sizin tarzınız bu, ama bu yanlış canım, herkesin mahrem alanları olmalı, senin de onun da, bu ilişkinin selası verildide bundan sonrakilerde özgüvenini yüksek tut ve kendinden ödün verme, ne kadar sıkarsan sık yapmak isteyen yapar

Lyd! Derin bi'nefes al fevri davranma:40:
Fevri davranırsan sonuç alamazsın. Git düzgünce ses tonunu bozmadan "bu ne?" de.
Emin ol bağırırsan "aman her zamanki hali" diyecek, çünkü anlattığın kadarıyla didişmeli bir ilişkiniz var. Oyüzden bırak şaşırıp, tedirgin olsun.

O dediğim şeyi evet arama yazan bölüme başına @koyarak yazıyorsun canım. Bence kızları takip etme olayına takılma. Ben de bi'dünya erkek kullanıcıyı takip ediyorum fenomenler vs. Facebook gibi değil o site, güzel yazanı hoop follow diyorum.

He yok cıvık bir samimiyet varsa tabii ki "hop n'oluyo" de (bence).
:44:

evt sakin sakin konuşcam zaten çünkü bir gün sabredebildim yani.tmam cnm çok saol şimdi deniycem inş becerebilirim.
evt cıvık konuşmalar var..

Back
X