Ben haksizsam söyleyin hic ugrasmayayim.

herseyduzelirmi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
3.356
2.255
173
Ankara
internetten alisveris yaptim. gelen ceketi beğenmedim ve geri gondermek istiyorum. Ancak iade hakkinda birşey demediler ve değişim yapabilecegimi bunun icide kargo ücretini benim ödemem gerektiğini soylediler. Ancak yaptıgim araştırmalara kargo ucretini saticinin odemesi gerektigi gördüm ve simdiye kadar yaptigim alisverislerde hep boyle oldu. şimdi de kargodan aradilar ve firma karşı ödemeliyi kabul etmiyormus. ne yapayim ben simdi haksiz miyim?

internetten alisveris yaptim. gelen ceketi beğenmedim ve geri gondermek istiyorum. Ancak iade hakkinda birşey demediler ve değişim yapabilecegimi bunun icide kargo ücretini benim ödemem gerektiğini soylediler. Ancak yaptıgim araştırmalara kargo ucretini saticinin odemesi gerektigi gördüm ve simdiye kadar yaptigim alisverislerde hep boyle oldu. şimdi de kargodan aradilar ve firma karşı ödemeliyi kabul etmiyormus. ne yapayim ben simdi haksiz miyim?

Hayır hayır bu konuya hakimim. Kargo bedeli kesinlikle satıcıya ait iadelerde.

Valla şimdiye kadar iade ettiğim hiç bir kargonun ücretini ben ödemedim. Satıcı malı satarken iade koşullarını da göze almalıdır.
Hatta ürünü alırken onaylamadan önceki şartlarda uyarı olarak yazmalı. Faturada falan da yazmalı. Elinizde fatura yok mu?

Gönderirken kargoyu siz odediyseniz, iade bedeli satıcıya aittir.
Yine de sözleşme koşullarını okuyun.

Back
X