- 15 Şubat 2015
- 13.363
- 47.177
- 798
- Konu Sahibi herseyduzelirmi
Bircok siteden urun aldim. Urunu satin alirken alici odemeli kargo bile olsa, iade de odedigin kargo parasina kadar geri aliyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorum ama karşı tarafa ispatlayamiyorum. sagolsun arkadaslar yanlis olmadigimi gosterdi. artik kesin eminimTabiki bu benim kendi yorumum.
Madem haklarinizi biliyorsunuz buraya konu acmasaydiniz keske.
ayni butigin instagram butigi de var ancak ben internet sitelerinden almıştım
deniz butikHangi siteden satin aldiniz urunu?
İade yapmadım ki kazıklanayım. Ben alışveriş yaptığım sitelerde gördüğümü yazdım
koydugum yonetmelik maddesini okuyabilir misin rica etsem? sinirli oldugum icin yanlis yorumlamak istemiyorumO zaman tecrübeniz yokken yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen.
Instagram gibi bir site olsa neyse de ticari kaygı güden hiç bir alışveriş sitesi böyle bir şart sunmaz.
koydugum yonetmelik maddesini okuyabilir misin rica etsem? sinirli oldugum icin yanlis yorumlamak istemiyorum
evet bendwn tahsil ettiler. ama 3 ürün aldigim icin onu alamam. e devleti soyledigin cok iyi oldu. yarin hemen halledecegim.Okumuştum. O yönetmelik tamamen tüketiciden yana zaten.
Eğer kargoyu da sen ödediysen -ki ücretsiz kargo yazmadıysa hep tüketiciden tahsil edilir zaten- toplam ücretinle birlikte geri iade yapmak zorundalar.
Bunu da kabul etmezlerse e-devlete girip tüketici portalından şikayet dilekçesi doldurup hakem heyetine teslim et.
peki sikayeti onlara mi iletiyorlar bu durumda?Okumuştum. O yönetmelik tamamen tüketiciden yana zaten.
Eğer kargoyu da sen ödediysen -ki ücretsiz kargo yazmadıysa hep tüketiciden tahsil edilir zaten- toplam ücretinle birlikte geri iade yapmak zorundalar.
Bunu da kabul etmezlerse e-devlete girip tüketici portalından şikayet dilekçesi doldurup hakem heyetine teslim et.
peki sikayeti onlara mi iletiyorlar bu durumda?
Gittigidiyor gibi sitelerde var. Aldığı ürünü onaylamışsa iade ve değişimde kargo ücreti alıcıya aittir.O zaman tecrübeniz yokken yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen.
Instagram gibi bir site olsa neyse de ticari kaygı güden hiç bir alışveriş sitesi böyle bir şart sunmaz.
Merhaba iade ve değişimlerde kargonun kime ait olduğu satış sozlesmesinde yazar. Ben çokça alışveriş yaptım internetten.Artık önce iadede kargo kime aittir,ona bakıyorum. Defacto,sefamerve,tozlu vb. sitelerde iade işleminde kargo onlara ait oluyor.Üründe sıkıntı olmasına gerek yok,begenmemeniz yeterli. Fakat evidea'dan alışveriş yapmistim bir kere. Ürünün rengi o kadar farklı gelmişti ki bana gondermek istedim geri.Ücret bana aitmis. Kargoya gittim ücreti sordum,kargo parası da bayagi fazlaydı. Oyle 10 20 lira falan değildi. Neredeyse aldığım ürünle aynı fiyqtti. Bir daha o siteden alışveriş yapmadım.internetten alisveris yaptim. gelen ceketi beğenmedim ve geri gondermek istiyorum. Ancak iade hakkinda birşey demediler ve değişim yapabilecegimi bunun icide kargo ücretini benim ödemem gerektiğini soylediler. Ancak yaptıgim araştırmalara kargo ucretini saticinin odemesi gerektigi gördüm ve simdiye kadar yaptigim alisverislerde hep boyle oldu. şimdi de kargodan aradilar ve firma karşı ödemeliyi kabul etmiyormus. ne yapayim ben simdi haksiz miyim?
Aslında ucret size ait degildi. ustelik sizin gorselden farkliymis kesinlikle size ait degildi.Merhaba iade ve değişimlerde kargonun kime ait olduğu satış sozlesmesinde yazar. Ben çokça alışveriş yaptım internetten.Artık önce iadede kargo kime aittir,ona bakıyorum. Defacto,sefamerve,tozlu vb. sitelerde iade işleminde kargo onlara ait oluyor.Üründe sıkıntı olmasına gerek yok,begenmemeniz yeterli. Fakat evidea'dan alışveriş yapmistim bir kere. Ürünün rengi o kadar farklı gelmişti ki bana gondermek istedim geri.Ücret bana aitmis. Kargoya gittim ücreti sordum,kargo parası da bayagi fazlaydı. Oyle 10 20 lira falan değildi. Neredeyse aldığım ürünle aynı fiyqtti. Bir daha o siteden alışveriş yapmadım.
eminim artik iyice eminim. instagram haric butun sitelerde saticiya ait olmak zorunda.Saticidan saticiya fark edebiliyor.
Bunu onceden arastirsaydiniz keske.
Ona gore emin olup alirdiniz.
yok o oyle degil. tuketici haklari oyle demiyoriadenın sartları var
sızın bahsettıgınız konu ıcın sızın odemenız gerekıyor kargoyu