Ben hala anlamadım ne istediğini

sorcia8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
628
169
83
Kizlar merhaba onceki konularimdan igrenc bi sekilde aldatildigimi bilen arkadaslarim vardir bilmeyenler icin; http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-konulmak-mi-daha-agir-aptal-olmak-mi.752720/
Simdi kizlar soyle basliyim bu ayriliktan sonra ben bu cocugu her yerden sildim. Bi sure sonra farkli numaralardan mesaj atmaya basladi oda yetmedi aramaya basladi mail hesabimla ugrasti naparsa yapsin orali olmadim. 'beni affet cok buyuk serefsizlik yaptim' gibi seyler soyledi. Ama icim o kadar sogumus ki ona zavalli konumuna bile koyamadim. Neyse. Sonra kizlar su hani metrobuste tanistigim bi cocuk vardi ya o bana sik sik yazmaya baslayinca aramizda bisey olamayacagini soyleyip numarami silmesini rica ettim. Bu sirada beni surekli farkli numaralar ariyo once bu cocuktan suphelendim ama isin rengi farkliymis meger benim bu eski sevgilim ariyomus beni. Neyse bi sure daha aradi mesaj atti cevap vermedikce daha da yazdi en son eger bi kez daha ararsan seni savciliga veririm dedim. Korkmadi tabi bende gittim hattimi degistirdim. Hatta oyle ki hattimi farkli birinin ustunden aldim. İsmimden bulamasin diye ama nasil bulduysa bilmiyorum numarami yine bulmus zaten ailem suphelendi neden degistiriyosun diyip durdu. Surekli 'beni affet cok buyuk aptallik serefsizlik yaptim ben seni cok ozledim kimse senin gibi degil' gibisinden seyler yaziyo tabi bana bunlari yazarken hala sevgilisinin olmasi da ayri celiski. Seni sevgiline soylerim konusmalari kopyaladim diyorum yok adam bana misin demiyo. Kizi da hic bi yerden bulamiyorum zaten. Kizlar bi kez daha hattimi degistiremem ailemin dikkatini cok ceker. Bu konuyu ailemle konusmakta istemiyorum. İs sanirim erkek kuzenlerimde bitcek ben anlamadim bu isin sonunda ne olcak.. Paylasmak istedim tesekkurler..

Demekki telefon numaranı öürenebileceği bir köstebek var. Ortak arkadaşlarınıza dikkat edin

numaranı birileri vermiş ..

Numaranın son hanesini değiştir istersen . Yeni numaranıda sadece ailen bilsin çok gerek kalmadıkça kimseye verme bence

Bu adam ailenizin içine girdi mi ? Yani bir kuzen bir akraba ile tanıştırmışlığınız var mı ?
Varsa belki en yakınınızdakilerden almış olabilir..

Düşmanı bazen uzakta aramamak gerekiyor..

Bu adam ailenizin içine girdi mi ? Yani bir kuzen bir akraba ile tanıştırmışlığınız var mı ?
Varsa belki en yakınınızdakilerden almış olabilir..

Düşmanı bazen uzakta aramamak gerekiyor..
Hayir hic sanmiyorum kimse yok bulabilcegi.

ailen duysa ne olacak ki karşılarmı erkek arkadaş konularına ?
ben olsam babama da söylerdim anlatırdım herşeyi sahipsiz sanmasın diye.
bi süre sonra vazgeçer eminim. ama korkuyorsan kuzenlerinden destek alabilirsin

Babama asla anlatamam mecbur erkek kuzenlerim ama onlardan da korkuyorum baslarinin belaya girmesinden cunku ikiside birbirinden manyak yani sadece goz korkutmakla kalmazlar.

Hayir sadece bi tane ortak arkadasimiz vardi yeni numaram onda da yok

CIA tarzı programlar kullanıyor musunuz? Yeni aldığınız hattı öğrenebilmesi şaşırtıcı sadece, soyadının aynı olması (eski hattın sahibiyle - yeni hattın) falan akla geliyor

Nasil yapti nasil etti ben anlamadim.
CIA tarzı programlar kullanıyor musunuz? Yeni aldığınız hattı öğrenebilmesi şaşırtıcı sadece, soyadının aynı olması (eski hattın sahibiyle - yeni hattın) falan akla geliyor

Yani bilmiyorum yapabilir bu manyak takip falan ettiyse
Olabilir .. İkna etmiştir, tanıdığı vardır falan..
Tl attırmak için numaranızı verdiğiniz yerlerede dikkat edin ..
Aslında sizi tanıyorsa öğrenebileceği çok yer var..
Nerden almış olabilir acaba..

İgrenc herif ya tamam hadi aldattin bari arkasinda dur ne gurusuzluk yapiyosun beyinsiz bana hayatinda kimse olamaz diyo ama kendisinin suan sevgilisi var boyle bi kafa olabilir mi ya

Babama asla anlatamam mecbur erkek kuzenlerim ama onlardan da korkuyorum baslarinin belaya girmesinden cunku ikiside birbirinden manyak yani sadece goz korkutmakla kalmazlar.

hmm anladım.. inşallah kurtulursun baş belasından.
olmadı polise filan şikayet et sana gönderdiği fotoları mesajları gösterki gerisini o düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…