:-] BEN HAMİLEYİM :-] İÇİMDE AŞK VAR :-]

kralice40

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
145
30
118
Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım test yapmıştım olumlu çıktı 10 ğün daha bekleyip tekrar test yaptım yine olumlu çıktı en son da eşime söyleyip perşembe günü özel hastaneye gidip kan testi yaptırdım. betahcg 750.31 çıktı 3 haftalık hamileyim yarında hastaneye gidecez. içimde bir aşk`ın olması, mutluluğun, umudun olması çok güzel bir duyğu ikizlerimin olmasını çok istiyorum. inşallah da olur. duygularımı, sevincimi anlatamam çok güzel bir şey bu ama burda bu komuyu açarak mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim sizce değerler nasıl normalmi

allahım tamamına erdırsın..bende 10 gün gectı adetım beklıyorum test yapmaya korkuyorumallahım sanada banada ikiz nasıp etsın inş..dua et bana canım test yapcam yarın...

allahım tamamına erdırsın..bende 10 gün gectı adetım beklıyorum test yapmaya korkuyorumallahım sanada banada ikiz nasıp etsın inş..dua et bana canım test yapcam yarın...

amin inşallah. ben adetime 3 gün geçti yapmıştım ikinci çizği silikti 10 günün geçmesini bekledim ve tekrar yaptım ikinci çizği biraz daha belirğindi. ben de korkmuştum ama sonra o korku güzel bir duygu olmaya başlıyor. amin inşallah sanada banada ikiz istiyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah amin amin amin. inşallah hamilesindir. allah gönlüne göre versin inşallah

allah razı olsun canım bu gün yaptım negatıf

Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin :)

kızlar benimde adetim geçti 50.62 çıktı kan sonucum ama doktor tutunabilir de düşebilir de dedi ne olur dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…