Ben hamileyim ve şoktayım....

ALLAH kucağınada almayı nasip etsin canım ne güzel bebeğin seni çok bekletmemiş hemen gelmiş darısı bizimde başımıza inşallah bizede dua et lütfen:nazar:
ALLAHIM inşallah bende böyle bir şok yaşarım:nazar:

Hayırlı olsun :) inşallah sağlıklı hayırlı çocukt nasip etsin ALLAH BIZIM GIBI OLMAYANLARA DA VERSIN BENIM DE 9 AYDIR OLMUYO :( ALLAH IM KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMASIN ÇOK ZOR ANNE OLMAK ISTIYORUM:(

ben gibi beklemeden hamilelige sok olan baskalarıda varmıs:) insan karmakarısık oluyo tıpkı dün yasadıgım gibi :( hayırlı olsun seninde benimde:)

masallah darısı ınsallah basımıza:1:

Amin canım.en yakın zamanda inşallah :71:

ALLAH kucağınada almayı nasip etsin canım ne güzel bebeğin seni çok bekletmemiş hemen gelmiş darısı bizimde başımıza inşallah bizede dua et lütfen:nazar:
ALLAHIM inşallah bende böyle bir şok yaşarım:nazar:

Amin canımm,çok teşekkür ederim.Allah en yakın zamanda sizlere de nasip etsin,dua edeceğim..:71:

Hayırlı olsun :) inşallah sağlıklı hayırlı çocukt nasip etsin ALLAH BIZIM GIBI OLMAYANLARA DA VERSIN BENIM DE 9 AYDIR OLMUYO :( ALLAH IM KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMASIN ÇOK ZOR ANNE OLMAK ISTIYORUM:(
Çok teşekkürler amin,hiç kafanıza takmayın,inanın aklınızda fikrinizde yokken bi anda geliveriyor.En yakın zamanda Allah size de nasip etsin inşallah :71:

ben gibi beklemeden hamilelige sok olan baskalarıda varmıs:) insan karmakarısık oluyo tıpkı dün yasadıgım gibi :( hayırlı olsun seninde benimde:)

Teşekkür ederim sağol.Aynen öyle hiç beklemiyordum en az 1 sene vermiştim kendime çünkü...
Dün çok şükür kalp atışlarını da gördük.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Hayırlı olsun seninki de...:71:

Back
X