Evlenme niyetin yoksa, neden gebe kaldın. Kolay mı geldi keyfe gebe kalıp ilaç içip düşürmekEvlenmek niyetinde olan biri olsaydım vallahi söyler bebeğe de zarar vermezdim.
Evlenmek niyetinde olan biri olsaydım vallahi söyler bebeğe de zarar vermezdim.Ayrıl geç ya ne hamilelikten bahset ne bişeyden.Bilse napacak ah canım kıyamam diyip nikahı mı basacak.Bence bilemesi daha hayırlı herşeyi unut bu yaşananı da unut onu da unut derim ben.Bununla da bence tabi asla tekrarın olmasın,ucuz kurtulmuşsun bence.
Evlenme niyetin yoksa, neden gebe kaldın. Kolay mı geldi keyfe gebe kalıp ilaç içip düşürmekEvlenmek niyetinde olan biri olsaydım vallahi söyler bebeğe de zarar vermezdim.
Erkek arkadaşlarım söyle deyip duruyor kafamı çok karıştırıyorlar ayrılalı bir hafta olduBebeği dusurmussunuz zaten ne söyleyeceksiniz ki
Hap kullanıyordum kalmam sanmıştımEvlenme niyetin yoksa, neden gebe kaldın. Kolay mı geldi keyfe gebe kalıp ilaç içip düşürmek
Seviyordum çok fazla evlenmek istese dünden de razıydım ama beni aldattınca her şey değiştiHap kullanıyordum kalmam sanmıştım
Keşke kendim karar verebilseydim.Zor bir durum. Bence bilmeye hakkı filan yok da. Sizin bütün iletişimi kesmeniz sizin daha fazla hayrınıza olacak gibi. Ama söyleyince rahatlayacaksanız söyleyin. Kısacası sizin kararınız.
Ya o 21 tane hapi gebelik oncesi icmeliydinizSevgilim ben hamileyken tatile gitti iki kız iki erkek olarak hamile olduğumu söyleyemedim barışmaya gittiğim gün gelmedi bende söyleyemedim. Sonra ondan yardım isteyemezdim başka kadınla motor tepesinde videolarını gördüm fotoğraflarını görünce bir şey demek aptallık gibi geldi beni aldattığı çok açıktı bende (sağlığınız için ne kullandığımı bilmeseniz daha iyi) çocuğu düşürdüm çok kötü bir süreçten geçtim ama herkes hamile olduğunu söyle dedi sizce bilmek hakkı mı yoksa bunu kendime mi saklamalıyım ( asla söylememeye karar verdim)
Kullanıyordum o hapları onun doğum gününde ufak tefek aksaklıklar yaşadım 4 gün kullanırken bir şey olmaz deyip bir iki gün alkol kullanıyorum diye içmedim ilk gün de içtiğim günde kusmuştum... Bilseydim bu kadar hasta olucam zayıflıcam kullanmazdım Allah gani gani belamı verdiYa o 21 tane hapi gebelik oncesi icmeliydiniz
Allah ıslah etsin.Sevgilim ben hamileyken tatile gitti iki kız iki erkek olarak hamile olduğumu söyleyemedim barışmaya gittiğim gün gelmedi bende söyleyemedim. Sonra ondan yardım isteyemezdim başka kadınla motor tepesinde videolarını gördüm fotoğraflarını görünce bir şey demek aptallık gibi geldi beni aldattığı çok açıktı bende 21 tane doğum kontrol hapı içtim ve 3 tane ertesi gün hapı içerek çocuğu düşürdüm çok kötü bir süreçten geçtim ama herkes hamile olduğunu söyle dedi sizce bilmek hakkı mı yoksa bunu kendime mi saklamalıyım
Yazık bebeğe de sana da . Bence o adamla bir daha muhatap olma . Ne bebeği bilsin ne de seni görsün bir daha . Şükret ki sana bir şey olmamış . Bebek yok artık önce bunu iyice kafanıza yazın . Hiç yok yani . Söyleseniz ne değişecek ? Sen benden habersiz nasıl yaparsın dese suçlu siz olursunuz . Arkanıza bakmadan yolunuza devam edinSevgilim ben hamileyken tatile gitti iki kız iki erkek olarak hamile olduğumu söyleyemedim barışmaya gittiğim gün gelmedi bende söyleyemedim. Sonra ondan yardım isteyemezdim başka kadınla motor tepesinde videolarını gördüm fotoğraflarını görünce bir şey demek aptallık gibi geldi beni aldattığı çok açıktı bende 21 tane doğum kontrol hapı içtim ve 3 tane ertesi gün hapı içerek çocuğu düşürdüm çok kötü bir süreçten geçtim ama herkes hamile olduğunu söyle dedi sizce bilmek hakkı mı yoksa bunu kendime mi saklamalıyım
herkes hamile olduğunu söyle dedi sizce bilmek hakkı mı yoksa bunu kendime mi saklamalıyım
Keşke kendim karar verebilseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?