BEN HAMİLEYKEN SEVGİLİM TATİLE GİTTİ

tugce94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
47
-17
1
Sevgilim ben hamileyken tatile gitti iki kız iki erkek olarak hamile olduğumu söyleyemedim barışmaya gittiğim gün gelmedi bende söyleyemedim. Sonra ondan yardım isteyemezdim başka kadınla motor tepesinde videolarını gördüm fotoğraflarını görünce bir şey demek aptallık gibi geldi beni aldattığı çok açıktı bende (sağlığınız için ne kullandığımı bilmeseniz daha iyi) çocuğu düşürdüm çok kötü bir süreçten geçtim ama herkes hamile olduğunu söyle dedi sizce bilmek hakkı mı yoksa bunu kendime mi saklamalıyım ( asla söylememeye karar verdim)

Son düzenleme:
Kimin eli kimin cebinde belli olmayan hayatlar yaşayıp bebeklere kıyıyorsunz. ne olurdu evlenseydin Kadirli kıymetli bebek yapıp dogursaydin ama özgürlük olmazdı bu deyilmi... Senin söyleyip söylememek hususunu bırakıp, pişmanlikla artık yeni temiz bir sayfa açman gerekir. Kendini harcama

Sevgilim ben hamileyken tatile gitti iki kız iki erkek olarak hamile olduğumu söyleyemedim barışmaya gittiğim gün gelmedi bende söyleyemedim. Sonra ondan yardım isteyemezdim başka kadınla motor tepesinde videolarını gördüm fotoğraflarını görünce bir şey demek aptallık gibi geldi beni aldattığı çok açıktı bende (sağlığınız için ne kullandığımı bilmeseniz daha iyi) çocuğu düşürdüm çok kötü bir süreçten geçtim ama herkes hamile olduğunu söyle dedi sizce bilmek hakkı mı yoksa bunu kendime mi saklamalıyım ( asla söylememeye karar verdim)
Bende aynı durumdayim nasıl düşük yaptınız lütfen yardımcı olun

Şaka mı bu ya sen o pislik adamın cezasını nasıl bebegine kesersin katillik bu resmen vicdanin rahat mi cok merak ediyorum

Kendini bu durumlara sokarsan sonuç böyle olur
Senle ilişki yaşıyor
Başkasıyla tatile gidiyor çocuğa acıdım sadece yazık günah

Ağır bişey yaşamışsın bence kendi sorumluluğda olduğu için bilmeli

Bende onu düşünüyorum da parçaların resmini çekmiştim gebelik testim falan duruyor ben kazayla söylesem ve inanmasa ağzına sokardım onları Vala... Ama söylemicem daha çok acı çekmeyi göze alamıyorum ve oraya gittiğimde bir an o bebeği çok istemiştim
O an düşündüğün şeye bak 🤬🤬

Aldatılıyorsun , ama hamilesin. Motor tepesinde gezerken gördün. Söylemedin. Tatile gitti. Cocugu düsürdün ve kapanış. Tebrikler hanfendi büyük iş becermişsiniz. Korunmayı bilmiyorsanız girişmeyin şu işlere.

Hah işte tamamen ondan dolayı yanlış anlamışım. Bir kaç defa da okudum, yorumlara baktım. Kafam çok mu dolu bugün acaba ben mi yanlış anlıyorum ya da okuyorum dedim ama tamam şimdi çözdüm olayı.. 😃
Cinsiyeti belli olacak kadar büyük bebekleri nasıl düşürebilir acaba doktorlar bile doğurarak alır anca 4 5 aylık bebegi

Back
X