Ben hanım, sen adam !

Makuselamul falan ne diyon bre

aga cocugumuz var desenize yani babisim diyen dil falan noluyor cidden

bu arada siz ayrilinca o hala cocugunuzun babasi olacak, istedigi gibi babisim diyebilir. surekli dayak yiyen annisini gormesinden iyidir cocuk icin.
Öyle sairane bi anlatim olmuyo, adam okuz gibi geldi agzimi yuzumu kirdi, dese hoş mu simdi,

Makuselamul falan ne diyon bre
Horoza sormuşlar "tavuk mu yumurtadan,yumurta mı tavuktan çıkar"diye bacım...
Horoz demiş ki "valla beni ilgilendirmez ben öper geçerim"...
O hesap ben yazar geçerim

Horoza sormuşlar "tavuk mu yumurtadan,yumurta mı tavuktan çıkar"diye bacım...
Horoz demiş ki "valla beni ilgilendirmez" demiş "ben öper geçerim"...
O hesap ben yazar geçerim
Yazar okur için mi yazar kendi için mi? Anlaşılmak isteği yoksa neden yazar? Yazar yazdıklarıyla bir merak uyandırmak, bir araştırma-öğrenme hevesine kıvılcım olmak mı istemektedir?
Ben oldum bence. Gidip uyuyayım.

Artemissisipi çevirisinden sonra anladım ama “Beni hanım, seni Adam bilsinler” kısmını çözemedim. Hanım ve Adam olmakta neden yetersiz kaldınız? Karı-koca mı olamadık demek istediniz?
keşke lirik şiir yerine nesir yazsaydınız biz de konuya daha vakıf olabilseydik.

Tebrikler Artemissisipi
Bu gece verdiğiniz emekten dolayı aylık maaşa bağlandınız..

Şöyle söyliim;
Konu sahibi, bu adamla evlenmek için okulu bırakmış. 2 çocuk yapmış..Bu yüzden artık ayrılamam diyor..Herkes bunların evliliği iyi sanıyormuş...Öyle işte

Böyle güzel kadınlara böyle hayal kırıklıkları yaşatan adamlara da yazıklar olsun

Daldan indim at besledim kafeste :) yanlış başlığa konu açmışsın ban yiyeceksin reis değer mi ?

Anneliğinizi insanlığınızın önüne geçirdiğiniz için tüm bunlar. Çaresiz gibi hissetmeniz 'babişim' mevzusunda. Siz en başta insansiniz bu muameleyi hakediyor musunuz?
Biz en başta insan, kadın ve anneyiz. Anneliğin kutsallığını herşeyin her sıfatın önüne konulmasına inanılmaz irrite oluyorum. Kocam bana şiddet yanlısı olarak dokunacak,insanlığıma onuruma şerefime vuracak ben anneliğime sığınacağım. Böyle birşey yok hanımefendi. Sıfatlarımızı karıştırmayalım. İster 5 tane babişim diyen dil olsun bu yaşadıklarınız doğru mu? Dik durun yahu. Anne olmak da dik durmaktır . Her saçmalığı kabul etmek değildir.

Ne din gız seeen...

hay ağzına sağlık ya.
konu sahibinin tuna kiremitçi&iclal aydın aşkıvari konulu konu içeriği beni benden aldı.. bayılazaaamm sandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…