- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi lemurtemur
-
Doktoramı da bu alanda vermiştim.Bdv profisi işte
Makuselamul falan ne diyon breBabam müteessir oldu, benim gönlümü almaya çalıştı.
Hassasiyeti etrafta hiçbir aksülamel uyandırmazdı.
Onlar dahi kudret mefhumunu yanlış anladıkları müddetçe şekil ve isimleri ne olursa olsun, çöküp gitmeye mahkûmdur.
Maziden ders almayanların akibeti budur…
Öyle sairane bi anlatim olmuyo, adam okuz gibi geldi agzimi yuzumu kirdi, dese hoş mu simdi,aga cocugumuz var desenize yani babisim diyen dil falan noluyor cidden
bu arada siz ayrilinca o hala cocugunuzun babasi olacak, istedigi gibi babisim diyebilir. surekli dayak yiyen annisini gormesinden iyidir cocuk icin.
Horoza sormuşlar "tavuk mu yumurtadan,yumurta mı tavuktan çıkar"diye bacım...Makuselamul falan ne diyon bre
Yazar okur için mi yazar kendi için mi? Anlaşılmak isteği yoksa neden yazar? Yazar yazdıklarıyla bir merak uyandırmak, bir araştırma-öğrenme hevesine kıvılcım olmak mı istemektedir?Horoza sormuşlar "tavuk mu yumurtadan,yumurta mı tavuktan çıkar"diye bacım...
Horoz demiş ki "valla beni ilgilendirmez" demiş "ben öper geçerim"...
O hesap ben yazar geçerim
TebriklerYazar okur için mi yazar kendi için mi? Anlaşılmak isteği yoksa neden yazar? Yazar yazdıklarıyla bir merak uyandırmak, bir araştırma-öğrenme hevesine kıvılcım olmak mı istemektedir?
Ben oldum bence. Gidip uyuyayım.
Böyle güzel kadınlara böyle hayal kırıklıkları yaşatan adamlara da yazıklar olsunOldu, bitti..Kimse duymadı, kimse görmedi. Beni hanım, seni adam bildiler. Çocuklar duymadı, duyan bir şey anlamadı.
Yüzüme değil, kalbime dokundu ellerin. Oraya indi yumruğun, ağzımı burnumu değil, onu kapattın ellerinle. Ah o eller.. çok severdim..çok terlerdi.. hiç bırakmazdık..Ah o günler.. çok uzaktalar..
Bugünler çok yakıcı, çok acı. Hayal kırıklığı.. Tanıdık yalnızlık. Tanıdık değersizlik. Tanıdık görmemezlik. Tanıdık acımasızlık. Tanıdık konuşamamazlık. Tanıdık haksızlık.
Ben eski tanıdıklarımı sevmem. Ben ailemi de sevmem, onlar da beni sevmez. Çok yaktılar.. çok yıktılar.. Gençliğimi aldılar.. Yaşlılığıma göz dikiyorlar. Ama olmaz.Bu kez olmaz. Bu kez 2 yavrum var. Üstelik terkedebileceğim bir okulum da yok artık. Bu kez pes etmeyeceğim. Kaçmayacağım kendimden.
Varsın görme.. Varsın duyma.. Varsın dokunma..Sadece susalım. Duymasınlar, görmesinler. Beni hanım, seni adam sansınlar. Çok mutlu bilsinler, göğsümüzün şişi, burnumuzun diki inmesin. Bencilliğimiz, saygısızlığımız baki, hayal kırıklığımız daim olsun. Varlığın varlığıma armağan olsunBu da burda dursun, rezilliğimiz dillere destan olsun Başkalarının mutsuzlukları üzerine geçtiğin dalgalar, dönsün şimdi bize kapak olsun. Aslanım, yiğidim sana helal olsun
Ne din gız seeen...Oldu, bitti..Kimse duymadı, kimse görmedi. Beni hanım, seni adam bildiler. Çocuklar duymadı, duyan bir şey anlamadı.
Yüzüme değil, kalbime dokundu ellerin. Oraya indi yumruğun, ağzımı burnumu değil, onu kapattın ellerinle. Ah o eller.. çok severdim..çok terlerdi.. hiç bırakmazdık..Ah o günler.. çok uzaktalar..
Bugünler çok yakıcı, çok acı. Hayal kırıklığı.. Tanıdık yalnızlık. Tanıdık değersizlik. Tanıdık görmemezlik. Tanıdık acımasızlık. Tanıdık konuşamamazlık. Tanıdık haksızlık.
Ben eski tanıdıklarımı sevmem. Ben ailemi de sevmem, onlar da beni sevmez. Çok yaktılar.. çok yıktılar.. Gençliğimi aldılar.. Yaşlılığıma göz dikiyorlar. Ama olmaz.Bu kez olmaz. Bu kez 2 yavrum var. Üstelik terkedebileceğim bir okulum da yok artık. Bu kez pes etmeyeceğim. Kaçmayacağım kendimden.
Varsın görme.. Varsın duyma.. Varsın dokunma..Sadece susalım. Duymasınlar, görmesinler. Beni hanım, seni adam sansınlar. Çok mutlu bilsinler, göğsümüzün şişi, burnumuzun diki inmesin. Bencilliğimiz, saygısızlığımız baki, hayal kırıklığımız daim olsun. Varlığın varlığıma armağan olsunBu da burda dursun, rezilliğimiz dillere destan olsun Başkalarının mutsuzlukları üzerine geçtiğin dalgalar, dönsün şimdi bize kapak olsun. Aslanım, yiğidim sana helal olsun
Yazar burada diyor ki ailemle problemlerim vardı. Eşim çıktı karşıma. Çok sevdim, o da beni. Evlendik. Dillere destan evliligimiz vardi. Mutluyduk.
Eşim sürekli mutsuz olan insanların mutsuzluklariyla dalga geçerdi. Gülme komşuna gelir başına oldu ve o mutsuzluk bizi de buldu.
Kapalı kapılar ardında dayak yedim. Kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedim. Bir zamanlar saçlarımı okşayan eller ağzımı yüzümü dağıttı, ağzımı yüzümü kapattı (Allah affetsin tecavüz de olabilir).
Ama ben vazgeçmem yıkmam bu evliliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?