Ben hanım, sen adam !

bacım yaşadıkların dramatize kitap cümleleri gibi yazılınca gerçeklikleri daha az acıtmıyor. acılara güzelleme yapılmaz. sorunlar çözülmek içindir güzelleme yapmak için değil..

Şiddet var ya evde. O yüzden kocası adam değil aslında, kendisi de artık hanım hissetmiyor. Ama işte boşanmayacağım, dışarıya karşı yine oynarız evcilik oyununuz, beni hanım seni adam bilirler diyor.
Eşine de hakaret etmeye çalışıyor şiirle, içini soğutmak için güya.
Konu bana sinir yapıyor günden güne. Boşamam da boşamam deyip çektikleri için dert yanmamalı insan.

Artemissisipi gerçekten seni tebrik ediyorum Artemis. Okuduğumuz şey Türkçe ama senin dışındakiler çözmekte zorlandık. Evet haklısın. O yüzden demiş seni adam, beni hanım bildiler diye. Dışarıya rol yapmışlar.

Yıkardım, Allah şahidim olsun. Ama "babişim" diyen küçük bir dile mahkumum. (Tecavüz dışında, yazdığınız her şey yerini buldu)

Dayak yediğin adamdan 6 kere hamile kalmışsın. Dayakçı adamı baba yapmak için uğraşıp durmuşsun.
Babişim diyormuş..
Şimdi de kendi ısrarını bahane ediyorsun.
Komikli komikli yazınca gerçekler değişmiyor.

yalnız değilsiniz,

enerjinizi bu şekilde atıp rahatlıyorsanız siz bilirsiniz. ama anlaşılan o ki problemleriniz çok büyük ve çözülmeleri gerekiyor.
bu şekilde yazmak hiçbir sorununuzu çözmez, aksine günden güne kelimelerin arkasına saklanan bir gölge olarak kalmaya devam eder, en sonunda da yok olursunuz.
onlar için gitmediğiniz çocuklarınız da sizin güçsüzlüğünüzü eleştirir durur, daha çok kanarsınız.

bakın; Nilgün Marmara intihar ettikten sonra eşi; “şiir yazdığını bile bilmezdim, bir kenara pıtır pıtır bir şeyler yazardı.” demiş.
tabi siz kalkıp kendinize zarar verirsiniz demiyorum. ama acıları sadece böyle edebi cümlelerle hafifletmeye çalışmak da bir nevi intihar olur bir noktadan sonra.

silkelenip gerçekleri kabullenip aksiyon almazsanız siz yazar durursunuz, eşiniz ve çocuklarınız hayatlarını yaşamaya devam ederler.

iş sadece sizde bitiyor. kedim bile istemedigi zaman sırtını okşatmıyor. bu kadınlar neden böyle kırılmaya dökülmeye bu kadar müsait

Ben de adam esine ben hanim oldum sen adam diyo falan sandim kavga sirasinda
Yok ironi yapıyor işte. Adamın kavga esnasında mantıklı, kurallı cümle kurabildigini sanmıyorum çünkü kavga da değil bu, adam baya dayak atıyor öyle bir tokalık bir kavga değil bu. Bir tokattan ne olur demek istemiyorum tabi burada ama her ne yapıyorsa kadın bağırmasın, sesi duyulmasın diye ağzını kapatıyor.

Ben konuya yeni aydim.
Kadin hasta ozaman.
Tedavi olmasi lazim.
Cocuklar icin bile olsa gidecek yerin bile olmasa sana dayak atip sonra afedersin koynuna alan yuzune bakan yaratikla ayni evde soluk almak aptalliktir net.
Yok babişim diyormus cocuk falan, o cocuk buyuyunce ona yaptiklarini gorunce nefret edecek babişinden ama??
Bu daha buyuk bir tramva degil de nedir?
Nefret ediyorum su tarz insanlardan ya, cocuklari bahane edip her turlu rezilligi cekerler .
Gerekirse sokakta kal devlete sigin ama bu adami cekme!!

Abla nesin sen sherlock mu

Anlamıyorum gerçekten hiç anlamayacağım da. Sanıyor ki boşansa gidebileceği tek yer ailesinin evi. Orada da çocukluğu ve gençliği mahvedilmis ve yasliligimi da mahvetmelerine izin vermeyeceğim diyor. Ama farkında değil ki o adamın yanında kalarak kendisi mahvediyor yasliligini. Bir de daha çok genç üstelik.
Çocuklara üzülüyorum ben de. Yazık onların da psikolojileri mahvolacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…