- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi magic girl
kizlar hemen konuya gireyim esim cok iyi bir insan belki hayalimdeki adam cocuklarina cooookkk cooookk iyi bir baba degil dayak sesini bile yukselmez cocuklarina karsi gel gelelim hic hoslanmadigim bir huyu var simdi bu benim kociskom herseyin sifirini ilk o kullanma sorunumuz var benim sinirlerimi tepeme getiriyor gecenlerde evdeki yastiklari degistirme karari aldim iyisi olsun her ay bir tane alayim dedim gittim evimizin erkegi cok calisiyor fln diye ilk ona aldim ikinci ay kizima ne yapti ne etti kizima aldigim yastikda bir gece yatti ikinci minik papatyama aldim cok ugraslar Verdi minicik cocukla bir oldu cocuk yastiginin kilifindan taniyip ciglik atiyor artik aralarinda kaldim yastik kilifini bebegim gormeden degistirdim is tatliya baglandi
3.ay kendime aldim kirk takla atti yok cok yuksek basin agrir bir suru sey neyse gece rahatsiz oldum verdim ona psikolojikmidir nedir ciddi ciddi basim agridi en son ogluma aldim cocuk anlamis
vermem diye evde ufak capli kriz cikdi neyse yattik gece bir bakdim yatakda yok kalkdim resmen cocugun basinin altindan cekip almaya ugrasiyor
neyse oglum ondan uyanik cikdi yastiga sImsIki sarilmis birakmadi
adam resmen kIl oldu cocuga Sabah Sabah firca atmalar simdi baska konu yeni araba aldik sifir benimde ehliyetim oldugu halde ilk gun kendi turladi geldi neymis ilk o kullancakmis evden tasinacagiz sifir bina yapildi hemen tutalim dedi tuttuk sen git temizlik malzemesi al gel dedi bide ev sifir temizlikde yapilmis nasil dustuysem bu tongaya geri geldim adam yok balkona cikdim balkondaki ciceklerde yok
adam cokdan gitmis cicekleri yerlestirmis yetmemis pizza kola partisi vermis kendine
diger konu ise yazin turkiyeye tatile gittik annem yeni evini gostermeye gittik ustalar ugrasiyor tuvalette sorun varmis annemde dedi ayyy cok SIkistim dur ustaya sorayim ne zaman biter esim dedi siz gidin bahceye bakin 10 dk bitcekmis ben haber veriririm gittik geri geldik annem tuvalete girmesiyle cikmasi bir oldu kizzzz bu tuvaletin bekaretini biri bozmus ortalik pooookkkk kokuyor dedi tabiki anladim esim oldugunu tip tip bakdim ne var diyor isaretle tonuma mi yapsaydim dedi
deluuu yaaa daha neler kizlar bir turlu birakmiyor bu huyunu iyiki diyorum benim esyalarim kiz icin bide erkek kadin ayni olsaydi kiyafet yandiydik bi onda rahatim simdi soruyorum varmi benim esimin benzeri

Son düzenleme: