Ben harbi salağım ...

esim devlet memuru ve bos gunlerinde ozel korumalik yapiyor bende suanda ogrenciyim insallah ogretmen olacam canim benim bu olayi kizkardesimde cok istedi ne dualar yapip yatti ama olmadi cok zor birsey zaten belkide rabbim beni korudu yoksa ateist biriyle evlenecekdim sonradan ogrendim gercekden ateistmis aslinda cok basit diyorum kardesimde abla biri var cok iyi anlasiyoruz ama ofkesinin kontrolu yok dedi yakinda evlenecegiz birak ablacim ask mesk deme ileride ablami dinlemis olsaydim diyeceksin dedim ve o haftasi kardesime el kaldirmis ve o an birakmis sonra esini tanidi mukemmel bir esi var cok sukur kardesim ol benim icin dese olur o derece bir dedigini iki etmez cok iyi bir cocuk bize karsida saygida eksik etmez onada dedim sana deger verecek sozunu soz bilecek sana kendini degerli hissettircek biri oldumu gozun kapali evlen yinede diyorum bazilari boyle sonradan acayip degisiyor annemin sozu gelir aklima evlilik kumar gibi ya kazanirsin ya kaybedersin cok hakli

acaba eşiniz de kendinden şikayetçi mi eğer öyleyse bir uzmanla görüşmeye ikna olur bence. ama hayatınızı çok etkileyen bir durum değilse sizi de gerçekten çok fazla üzmüyorsa katlanılabilir bir durum gibi gözüküyor ama tabi yaşamadığım için bana kolay geliyor da olabilir. onunkine benzer bir tavır oluştursanız ama ciddiyetle yapsanız bunu belki sizden rahatsız olup kendi hareketlerinin farkına varır ve biraz törpüler ilk avcılığını :)

tatlim bende alisdim artik her guzel seyin bir huyu olur diyorum evine bana cocuklarimiza cok duskun bak ben mesgulum diye gitmis ramazan boyunca allah ondan razi olsun bir firmayla anlasmis yemek ayagima geliyor hic yemek yapmiyorum sirf beni yorulmasin bunalmasin diye ustelik gunde kac kez arar isden cikacagi zaman arar birsey istiyormusun birseye ihtiyaciniz varmi diye bu 13 yildir ayni sekilde sirf sigara hem zararli hem bosa giden para diye niyet etti allahim yardim et birakmama birakirsam haftada birgun o parayla ailecek yemege gidecem dedi ve birakdi 5 yildir yemege cikiyoruz haftada 1 guneksra sinemayada gidiyoruz oda ben icmedigim icin benim mukafatimmis oyle diyor

maşallah Allah nazardan korusun koyabilsem koycm nazar boncuğu siz varmış gibi görün artık :)

bakin bir tane daha anlatayim simdi yazin ablamlar kombi almis gazli bir arkadasi geldi takmaya bir firmada calisiyormus neyse biz yattik odamiza gittik esimde sesler kesilince kombi yeni ya banyo icin kalkmis soyunmus girmis banyoya telefonum caliyor bende uyuyordum bakdim esim ariyor hey allahim bu hangi ara disari cikdi dedim actim yavrum kalk su ablana sor sicak su niye yok konuyuda anlayamadim uyku sersemine guya halbusem annemlerde dusunu almisdi ilk o deneyecek ya sonra askim anlamiyorum ne diyorsun basdan al yavrum banyoda mahsur kaldim sicak su yokgittim ablama sordum gece gece ayyyy dedi ablamda tuhhh gelen cocukda bir malzeme yokmus yarin getircek ablacim ben unuttum bizim evde iki cilginin yasadigini tuhhh ketilda isitalim bari o kadarda su nasil isincaksa neyse abdest alir cikarsiniz dedi kopurtmeye gerek yok bide adami rezil etme derdi yokmu bunun ilk esya denemesinden bir rezil olmadigimiz kalmisdi oda oldu

kizlar okuyun diye yaziyorum gecenlerde buyuklerden konu geldi bende dedimki babaannemin evinde daha torunlarinin kocasi kalmamis evlendikden sonra torunlar babaannem evinde istemiyor gerci biz cocukkende istemezdi dedemin zoruyla kalirdik simdi bahanesi daha net oldu yer yok ciftleri yatirmaya diyormus bugun annemle konusdum kardesimle esi gitmis misafir ederdim ama yer yok demis geri cevirmis dedim ayyyy nerden dedim benim okul bitince gitmeyi dusunuyoruz askim unutturma ben zoraki yapip kaliriz onun evinde bir guzel cocuklarida osurtturuz yatana yorganina bari hayatinda misafir gormus olur olmeden diyor takti ona plan yapiyoruz simdiden onun plani 1 hafta annemlerde kalip koye babaannemin evine gidip yatiya kalmak nerden dedim aslinda babaannemede hakdir kizlarinin cocuklari olmuyor ogullarinin cocuklarinida o istemiyor ayyyy bu arada cocuklara okuldan bit bulasmasin diye bit sprey aldim dun aksam yanima oturdu askim birsey kokuyor dedim oda arandi hatta sonra onun sacindan geldigini fark ettim niye kullaniyorsun sendemi okula gidiyorsun deyince net bir cvp ilkin ben kullandim ya cocuklari zehirlese ben isimi garantiye alayim

Çok güldüm yazdıklarınıza Şaka gibi bir eşiniz var. Evinizden neşe hiç eksik olmasın inşallah.

Hiç üşenmeden baştan sona okudum yazdıklarınızı,çok hoşsunuz
Eşiniz desem,ayrı tartışılır ama eğlenceli kesinlikle....

Yanı kınamıyorumda ne numune tıpler varya kusura bakmada .ama bız bu kk da yataga bıberonla gıren adamları bıle okuduk senınkı bısey degıl merak etme

Yanı kınamıyorumda ne numune tıpler varya kusura bakmada .ama bız bu kk da yataga bıberonla gıren adamları bıle okuduk senınkı bısey degıl merak etme

evet ya bide o var allah korusun biberon fln bana gore degil yani hic degil

kizlar esimin son vukuatida ne zamandir begendigim bir yemek takimi seti vardi ama burda 16 tane oluyor aynisindan sordum bayan numarami almisti gelmis gecen hafta gittim aldim askim bunlar kutusunda dursun ramazanda yemege gelenler icin ozel dedim desem ne fayda sali gunu yemege yetisemeyecegim askim sen hallet dedim zaten yemek hazir geliyor evde onca yemek takimi dururken arkadis usenmezde bu adam gitmis kiler onlari cikarip bir guzel makineye atip yikamis yetmemis bana sofra hazirlamis hemde yine misafir icin masa ortusu takimiyla tabiki gorunce bir fena oldum onlar misafir icin neden kullandin deyince misafirin bizden ustunlugu ne anlamadim dedi iki dunyaymis ya biz kullanmadan olursek neyimizee lazimmis kullanalim gitsin dedi pilastikmismide kullanmuyormusuz iki dk bide hakladi kendini

hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum ilginçmişdaha neler okuyacaz bakalım burada.benim kocamda yeni aldığı bir kıyafeti yada ayakkabıyı hemen giymeli asla bekletmez yarına bile bırakmaz ya ölürsem hemen giymeliyim derama sadece kendi kıyafetlerine böyle diğer konularda ilk ben kullanmalıyım diye bir takıntısı yok Alllahtan

Oğluna bravo vallahi, kaptırmamış yastığını.

heeee valla bide o cikdi basima o bile anlamis yavrum SImsiki sarilmis yastiga esim ara ara cekiyor o gozunu acip baba uyumadim ben diyor belki rahat 3 saat ugrasti sonunda pes etti esim oglumda boyle olursa bu kk daha cok seyler okur benim gelinde acar buralara boyle konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…