- 14 Eylül 2009
- 2.344
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi magic girl
-
ben 21 yaşındayım bekarım evlilik bana çok kutsal ve özel geliyor dini mahiyetini de düşününce evleneceğim insanı rüyam da görebilmek için ne çabalıyorum anlatamam çok merak ediyorum yani görücü filan olyo teklif eden oluyo ama ben de senin gibi bilmek istiyorum işte bu yaşlanacağım adam Allahın benim için yazdığı adam diye bu yüzden yanılıp kötü ve heyecanla karar vermekten çok korkuyorum bana akıl ver bu konularda peki sen ne iş yapıyorsun eşin ne iş yapıyor?
evet tatlim annesi zaten bana oncelik oglusumun olcak dedi ben ozaman anlamadim 2 kizdan sonra sonra olunca evinde tek oglu simarik birseydi zaten evlendigimde cok seyleri degistirdim aslinda degistirme degil benimkisi kendisine ilettim oda senin icin cig tavuk yerim hesabi ben nasil istersem oyle oldu ama bu huyunu birakamadi gitti ve kizdigimida biliyor ne olur tatlim anlayisli ol elimde degil eger yapmazsam kendimi tuhaf hissediyorum diyor haaaa unutmusum bide yataginda kimse yatmayacak bekarlik genc odasi duruyordu kv hala gelmis orda kalacak anne simdi kirar mirar yatagimi dedi dort dondu yatmasin diye hatta halacim gel bizde kal dedi en son kv onun odasini birine Verdi kadincagiz kurtuldu simdi misafir kalabiliyor o odada
acaba eşiniz de kendinden şikayetçi mi eğer öyleyse bir uzmanla görüşmeye ikna olur bence. ama hayatınızı çok etkileyen bir durum değilse sizi de gerçekten çok fazla üzmüyorsa katlanılabilir bir durum gibi gözüküyor ama tabi yaşamadığım için bana kolay geliyor da olabilir. onunkine benzer bir tavır oluştursanız ama ciddiyetle yapsanız bunu belki sizden rahatsız olup kendi hareketlerinin farkına varır ve biraz törpüler ilk avcılığını :)
tatlim bende alisdim artik her guzel seyin bir huyu olur diyorum evine bana cocuklarimiza cok duskun bak ben mesgulum diye gitmis ramazan boyunca allah ondan razi olsun bir firmayla anlasmis yemek ayagima geliyor hic yemek yapmiyorum sirf beni yorulmasin bunalmasin diye ustelik gunde kac kez arar isden cikacagi zaman arar birsey istiyormusun birseye ihtiyaciniz varmi diye bu 13 yildir ayni sekildesirf sigara hem zararli hem bosa giden para diye niyet etti allahim yardim et birakmama birakirsam haftada birgun o parayla ailecek yemege gidecem dedi ve birakdi 5 yildir yemege cikiyoruz haftada 1 gun eksra sinemayada gidiyoruz oda ben icmedigim icin benim mukafatimmis oyle diyor
maşallah Allah nazardan korusun koyabilsem koycm nazar boncuğu siz varmış gibi görün artık :)
Çok güldüm yazdıklarınızaŞaka gibi bir eşiniz var. Evinizden neşe hiç eksik olmasın inşallah.
Yanı kınamıyorumda ne numune tıpler varya kusura bakmada .ama bız bu kk da yataga bıberonla gıren adamları bıle okuduk senınkı bısey degıl merak etme
Hiç üşenmeden baştan sona okudum yazdıklarınızı,çok hoşsunuz
Eşiniz desem,ayrı tartışılır ama eğlenceli kesinlikle....
sagol canim yaaa belkide bu yuzdenmi 13 yildir bir aradayiz anlamadim gitti
Oğluna bravo vallahi, kaptırmamış yastığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?