- Konu Sahibi magic girl
-
heeee valla bide o cikdi basima o bile anlamis yavrum SImsiki sarilmis yastiga esim ara ara cekiyor o gozunu acip baba uyumadim ben diyor belki rahat 3 saat ugrasti sonunda pes etti esim oglumda boyle olursa bu kk daha cok seyler okur benim gelinde acar buralara boyle konular
hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum ilginçmişdaha neler okuyacaz bakalım burada. benim kocamda yeni aldığı bir kıyafeti yada ayakkabıyı hemen giymeli asla bekletmez yarına bile bırakmaz ya ölürsem hemen giymeliyim der ama sadece kendi kıyafetlerine böyle diğer konularda ilk ben kullanmalıyım diye bir takıntısı yok Alllahtan
3 saat mi şaka de ne olur
ay çok güldüm çok hoşsunuz gerçektenbence şikayet etmeyin ne güzel işte hem eşiniz çok iyi biri kim karısı yoğun diye yemek firmasıyla anlaşırki maşallah
Sırf keyfine 108 parça yemek takımı alıp karşısına geçip tek tek denemesini oturup izlemek lazım :) Sizin evliliğiniz çok renkli geçiyor anlaşılan, boş verin böyle kabul edin vardır geçmişinde yaşadığı bir sebepten dolayı bunu yapıyordur. Düzeltmekle uğraşmayın .
arkadasim ona benim kalbimmi dayanir kizzzzzzz kut diye giderim kalpden diyecem ama alistim artikve kesinlikle ilk aldigim seyi deneceginide biliyorum hatta adim gibi eminim
Ciddiyim ya çok eğlenceli olurdu evliliğinizde bir renk olarak düşün bunuDüşünsene her bir çatalı kaşığı tek tek denediğini düşündükçe ben gülme krizine girdim burada
kizlar esimin son vukuatida ne zamandir begendigim bir yemek takimi seti vardi ama burda 16 tane oluyor aynisindan sordum bayan numarami almisti gelmis gecen hafta gittim aldim askim bunlar kutusunda dursun ramazanda yemege gelenler icin ozel dedim desem ne fayda sali gunu yemege yetisemeyecegim askim sen hallet dedim zaten yemek hazir geliyor evde onca yemek takimi dururken arkadis usenmezde bu adam gitmis kiler onlari cikarip bir guzel makineye atip yikamis yetmemis bana sofra hazirlamis hemde yine misafir icin masa ortusu takimiyla tabiki gorunce bir fena oldumonlar misafir icin neden kullandin deyince misafirin bizden ustunlugu ne anlamadim dedi iki dunyaymis ya biz kullanmadan olursek neyimizee lazimmis kullanalim gitsin dedi pilastikmismide kullanmuyormusuz iki dk bide hakladi kendini
kizz zorla bana catal kasik porselen takimi aldircan evdede kac takim varken eskilere bakayim yada birine vereyimde yeni alayim hakketen cok komiik olur heeeee
inanki bana ramazanin basinda dediki sana bir surprizim var bende beyaz bir saat begenmisdim kizim soyledi onu alacak zannettim aman zaten ben saat takamiyorum evdede cok var dedim umursamadim ilk aksam yemek geldi sooookkkk esimi aradim nasil begendinmi surprizimi dedi delimisin bayildim bu kadar yogun tempoda anlatilmayacak kadar mutlu oldum sirf bu yuzden ufak tefek seyleride gormezlikden geliyorum bide akrabalari yemege geldiler carsamba gunu yemekler sahane dediler buda diyorki ya amcalarim yengelerin onun sahaneligi benim hayatima girdigin basladi ayyyy cok hosuma gitti hic cakdirmiyor disaridan oldugunu zaten ev yemekleri yapiyor firma
benim kocada yemek yapmayı bilmez di hep derdim bi gün hasta olursam çorba yapacak adam bulamam evde diye ki bir gün ciddi ciddi çok kötü hastalandım akraba filan da yok benim adam da seviyorum iyi gelir diye tavuk çorbası yapmak istemiş ben onu en son mutfakta tencerede kaynayan suya koca tavuğu bütün olarak atmaya kalkarken görmüştüm! sonra birden iyileşmiştim :) makarna haşlıyor sanki adam.. sen yine şanslısın valla yemek firması filan, ama diyorum ya bu eğlenceli özelliği ara ara kullanabilirsin..
Kendine bi yeni kıyafet aldığında napıyor? (obsesyon bu arada yaptığı) onları da denemeye çalışır mı? merak ettim cidden...
bakin kizlar bir tane daha yazayim hak verceksiniz bana gecenlerde okuldan aradilar yarin gelme ogretmen hasta gelmiyecek diye ohhh ne guzel dedim guzelce kuveti temizledim disari cikdim cicekli banyo toplarindan aldim cesit cesit kokuyor esim aradi dedim bende kuveti bir guzel camasir suyuyla cifle ovdum cicek toplari aldim banyayo gircem diye askim dur girme 10 dk seni arayacam bende yine tongaya dustum beklemeye koyuldum onu beklerken kitap okuyum yatak odasindayim bu aradi sacma sapan birsey dedim gideyim gireyim anaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm banyoda kopuklerin arasinda adamaklim cikdi dur kizzz benim kac yillik kocan diyor allahim gitmis cicek toplu banyayu ilk ben yapayim diye izin alip gelmis sanki cok onemli bir sey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?