Ben harbi salağım ...

3 saat mi şaka de ne olur

ah canim ya senin kocan iyiymis bak bunada babasi kendine kazak almis bir gun giymis oglum bu bana kucuk geldi sen giy sadece birgun giydim buda tamam dedi bende sokk oldum hadi simdi giyde bakalim yakisacakmi dedi buda yok baba icersi cok sicak neyse bunlar gidiyorlar bu daha kapidan cikar cikmaz kazagi evde topladigimiz fazlaliklar kutusu var ayda bir kere bosaltiyoruz hayir kurumlarina onun icine atti hiiihhhh ben giyermisim onu sirf kirilmasin diye aldim sonraki gunler oglum giymiyonmu kazagi diye sordular kv ile kp giyiyorum hic rast gelmedik ne yani onumu giyecem butun gun dedi veee kp biliyormus zaten giymeyecegini yinede sansimi denedim kizim dedi

ay çok güldüm çok hoşsunuz gerçekten bence şikayet etmeyin ne güzel işte hem eşiniz çok iyi biri kim karısı yoğun diye yemek firmasıyla anlaşırki maşallah

Sırf keyfine 108 parça yemek takımı alıp karşısına geçip tek tek denemesini oturup izlemek lazım :) Sizin evliliğiniz çok renkli geçiyor anlaşılan, boş verin böyle kabul edin vardır geçmişinde yaşadığı bir sebepten dolayı bunu yapıyordur. Düzeltmekle uğraşmayın .

ay çok güldüm çok hoşsunuz gerçekten bence şikayet etmeyin ne güzel işte hem eşiniz çok iyi biri kim karısı yoğun diye yemek firmasıyla anlaşırki maşallah

inanki bana ramazanin basinda dediki sana bir surprizim var bende beyaz bir saat begenmisdim kizim soyledi onu alacak zannettim aman zaten ben saat takamiyorum evdede cok var dedim umursamadim ilk aksam yemek geldi sooookkkk esimi aradim nasil begendinmi surprizimi dedi delimisin bayildim bu kadar yogun tempoda anlatilmayacak kadar mutlu oldum sirf bu yuzden ufak tefek seyleride gormezlikden geliyorum bide akrabalari yemege geldiler carsamba gunu yemekler sahane dediler buda diyorki ya amcalarim yengelerin onun sahaneligi benim hayatima girdigin basladi ayyyy cok hosuma gitti hic cakdirmiyor disaridan oldugunu zaten ev yemekleri yapiyor firma

arkadasim ona benim kalbimmi dayanir kizzzzzzz kut diye giderim kalpden diyecem ama alistim artikve kesinlikle ilk aldigim seyi deneceginide biliyorum hatta adim gibi eminim

arkadasim ona benim kalbimmi dayanir kizzzzzzz kut diye giderim kalpden diyecem ama alistim artikve kesinlikle ilk aldigim seyi deneceginide biliyorum hatta adim gibi eminim

Ciddiyim ya çok eğlenceli olurdu evliliğinizde bir renk olarak düşün bunu Düşünsene her bir çatalı kaşığı tek tek denediğini düşündükçe ben gülme krizine girdim burada

Ciddiyim ya çok eğlenceli olurdu evliliğinizde bir renk olarak düşün bunu Düşünsene her bir çatalı kaşığı tek tek denediğini düşündükçe ben gülme krizine girdim burada

kizz zorla bana catal kasik porselen takimi aldircan evdede kac takim varken eskilere bakayim yada birine vereyimde yeni alayim hakketen cok komiik olur heeeee

doğru söylemiş adam

kizz zorla bana catal kasik porselen takimi aldircan evdede kac takim varken eskilere bakayim yada birine vereyimde yeni alayim hakketen cok komiik olur heeeee

benim kocada yemek yapmayı bilmez di hep derdim bi gün hasta olursam çorba yapacak adam bulamam evde diye ki bir gün ciddi ciddi çok kötü hastalandım akraba filan da yok benim adam da seviyorum iyi gelir diye tavuk çorbası yapmak istemiş ben onu en son mutfakta tencerede kaynayan suya koca tavuğu bütün olarak atmaya kalkarken görmüştüm! sonra birden iyileşmiştim :) makarna haşlıyor sanki adam.. sen yine şanslısın valla yemek firması filan, ama diyorum ya bu eğlenceli özelliği ara ara kullanabilirsin..

Kendine bi yeni kıyafet aldığında napıyor? (obsesyon bu arada yaptığı) onları da denemeye çalışır mı? merak ettim cidden...

ne güzel yaa ilerde inşallah benim kocamda böyle olur valla bide o konuyu hiç şikayet olarak görmeyin çok eğlenceli bence

Sen çok yaşa emiiiii Dedim ne oluyor acaba ama çok sevimliymişiniz yaa ne tatlısınız siz öyle Allah böyle dert versin

kialr aklima geldikce yaziyorum turkiyeye gittigimde babam ameliyat olacak annemde yeni pijama takimi almis neyse bende bu valiz ne dedim acdim bakdim ayyyy yazik askosum canim babacigim ameliyat icin cantasi dedim ayyyy allah yardimcisi olsun dedi cikdi gece yatacaz esimin uzerinde pijamalar degisik anaaaaaaaaaammm ben bunu bir yerden hatirliyorum ama nerden dedim sonra aklima geldi 7 artci deprem gibi silktim askos bu babamin hastene icin olan pijamalari degil heee tam ustune basdin ayagini kaldir eee o zaman niye giydin dedim tatlim babana sordum al dedi aldim yarin baska aliriz ona bile dayanamamis yeni diye neyse aldim anneme dedim o gormeden kaldir oda alem bir pijamimi saklayacakmis

yok canim benim esyalara elini surmez bastada belirttigim gibi ama dokeltesi nasil diye bakar begenmezse hayatta izin vermez o kiyafeti unut iste benim kiyafetler haric evdeki herseyi dener sus mumluklarda dahil yemek konusunda kirk yil dusunsem aklima gelmezdi allah razi olsun askimdan bir daha girdi gozume

yaa esin cok komikmis gercekten gulerek okudum peki bir yere giderken
yemek gelince ilk o tadina bakiyor mu? yada bir seyi ilk o izlemek istiyor mu?]
merak etttim

şu an böğüre böğüre gülüyorumm yaa alem kocan var:) çocukların yastığını felan çekmiş yaa oğlun evlenince damatlığıda ilk ben giyicem diye atlamasın :)) obsesif kocan kesinlikle ama bence öok rahatsız edicei birşey değil hayatınız da renk işte:))))

buarada hiç psikiyatrise felan gitme bende obsesifim ve bu hastalık yavaşlasa da asla geçmiyor bununla yaşamaya alışın :) benim de takıntı yaptığım şey olmazsa oturur ağlarım eşinin yastık yüzünden oğluna sitem etmesi de obsesif biri için normal birşey takma kafana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…