- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 45
- Konu Sahibi magic girl
-
kiz aynen esimin ikiz kardesi olabilirmisin acaba oda ayni gecen kitap aldim bi bakdim bunun elinde neyse benim zaten vakdim o yok kitabi okumaya diye ustunde durmadim aynen her Sabah gazete savasi veririz ama ben ramazan haric kahvaltiyi hazirlayana kadar o en az birini okumus oluyor esinde ayni ben gibi ilk yillar zoruma gidiyordu ve ilk defa gordugum icin bende yadirgadim ama zamanla alisdim
Bana sevimsiz geldi
ama bir gercek varki normal degil bu durum
cok ucuk geldi ornekler
komik geldi mesela banyo olayi hatta o ornege cok sasirdim
ama yastik konusunda tuhafima gitti
tualet falan
asagilik kompleksimi var acaba? ilk kullanarak egosunu tatmin edince rahatliyormu
yiyeceklerde mesela ayni seyi yapiyormu ?
Bana sevimsiz geldi
ama bir gercek varki normal degil bu durum
cok ucuk geldi ornekler
komik geldi mesela banyo olayi hatta o ornege cok sasirdim
ama yastik konusunda tuhafima gitti
tualet falan
asagilik kompleksimi var acaba? ilk kullanarak egosunu tatmin edince rahatliyormu
yiyeceklerde mesela ayni seyi yapiyormu ?
Bunu söylediğim için belki banlanacağım ama yine de söyleyeceğim
Bence eşinde değil konu sahibinin kendisinde var aşağılık kompleksi..Nedenide gayet açık görmek isteyenler için..
Bence eşinde değil konu sahibinin kendisinde var aşağılık kompleksi..Nedenide gayet açık görmek isteyenler için..
ayy neymis onlar soylede bizde bilelim
Allah allah gerçekten çok merak ettim bu düşüncenizin kaynağını.
Benim gözümde de çok sevimli, içten ve kendinle barışık biri canlandı.
yok canim ya herhalde sey bekliyordu esim onune gelenin bekaretini aliyor diye bir konu bekliyordu bakdi cikmadi kiskanclikdan deliye dondu adam suclayacak yer ariyor bu kadar millet kor o akilli
Ne alaka:)
Bugüne dek yaptığım yorumlara bakın bakalım bir kez bile öylesi bir konuya yazmışmıyım bi şeyler..
Neyse uzatmaya gerek yok siz eğlenmenize devam edin ben bakim başka konulara belki bekaretle ilgili ilginç konular bulurum
Ne alaka:)
Bugüne dek yaptığım yorumlara bakın bakalım bir kez bile öylesi bir konuya yazmışmıyım bi şeyler..
Neyse uzatmaya gerek yok siz eğlenmenize devam edin ben bakim başka konulara belki bekaretle ilgili ilginç konular bulurum
Hoş birşey olmadı.
Arkadaşı aşağılık kompleksiyle itham ettiniz, birini birşeyle itham ediyorsanız o kişiye bunun nedenini söylemek durumundasınız.
Yok söylemiyorsanız yada ortada söyleyecek birşey yoksa o zaman ne yalan söyleyeyim, bende sizin için benzer şeyler düşüneceğim.
not: konu sahibini tanımam etmem
Hoş birşey olmadı.
Arkadaşı aşağılık kompleksiyle itham ettiniz, birini birşeyle itham ediyorsanız o kişiye bunun nedenini söylemek durumundasınız.
Yok söylemiyorsanız yada ortada söyleyecek birşey yoksa o zaman ne yalan söyleyeyim, bende sizin için benzer şeyler düşüneceğim.
not: konu sahibini tanımam etmem
Buyrun düşünün istediğinizi..
Eski konularına ve bugünkü yazdığı konuya bakınca yazdıklarında ki tezatı görebilirsiniz. İnsan kendinde olmayanı üstüne basa basa defalarca tekrarlarmış benim de konu sahibinde gördüğüm bu.. Durum bundan ibaret..
neden oyle soylediniz bende anlamadim?
Buyrun düşünün istediğinizi..
Eski konularına ve bugünkü yazdığı konuya bakınca yazdıklarında ki tezatı görebilirsiniz. İnsan kendinde olmayanı üstüne basa basa defalarca tekrarlarmış benim de konu sahibinde gördüğüm bu.. Durum bundan ibaret..
Ben yazdım nedenini anlamadıysanız yapacak bi şeyim yok..Konu sahibini tanımam etmem üzgünüm ama yazdığı konular ve yorumlardan çıkardığım bu..
Ayrıca hoşunuza gitmediyse kötü içerik butonuna basarsınız bitti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?