Ben harbi salağım ...

Bana sevimsiz geldi
ama bir gercek varki normal degil bu durum
cok ucuk geldi ornekler
komik geldi mesela banyo olayi hatta o ornege cok sasirdim
ama yastik konusunda tuhafima gitti
tualet falan
asagilik kompleksimi var acaba? ilk kullanarak egosunu tatmin edince rahatliyormu
yiyeceklerde mesela ayni seyi yapiyormu ?

olabilir :)

özellikle gazete ve kitap konusunda hala çok hassasım sayfaları karışmış gazetelere asla dokunamıyorum eşimde bunu bildiği için almıyor zavallım :)

ama bu güzel bir huy değil takıntı aslında ve zor geçiyor.zamanla hafifliyor.eşininki de geçer bir süre sonra benim çoğu geçti kitap ve gazete kaldı :)

Son düzenleme:

olabilir ama neden assagilik kompleksi olsunki el bebek gul bebek yetismis ustelik cok luks yasamda luks evlerde gecmis hayati hic sIKinti cekmemis v.s ustelik cocukluguda hep yeni evlerde gecmis ilk benle evlendik ayri eve cikinca eski evde oturdu ve istedigini istedigi an alir para konusundada cok rahat biri kesinlikle asagilik kompleksi yok belki boyle yetistigi icin olabilir ailesi herseyin mukemmeline layiksin denmis ozellikle annesi tarafindan oyle yetistirilmis bazen dusunuyorum boyle yetismeden kaynakli sanirsam

Bunu söylediğim için belki banlanacağım ama yine de söyleyeceğim

Bence eşinde değil konu sahibinin kendisinde var aşağılık kompleksi..Nedenide gayet açık görmek isteyenler için..

Bence eşinde değil konu sahibinin kendisinde var aşağılık kompleksi..Nedenide gayet açık görmek isteyenler için..

ayy neymis onlar soylede bizde bilelim

Allah allah gerçekten çok merak ettim bu düşüncenizin kaynağını.

Benim gözümde de çok sevimli, içten ve kendinle barışık biri canlandı.

Allah allah gerçekten çok merak ettim bu düşüncenizin kaynağını.

Benim gözümde de çok sevimli, içten ve kendinle barışık biri canlandı.

yok canim ya herhalde sey bekliyordu esim onune gelenin bekaretini aliyor diye bir konu bekliyordu bakdi cikmadi kiskanclikdan deliye dondu adam suclayacak yer ariyor bu kadar millet kor o akilli

okuduk konuyu ama dediğin gibi bir şey görmedik bunu nerdeden çıkardın ki? önceden tanışıyor musunuz anlamadım :26:

yok canim ya herhalde sey bekliyordu esim onune gelenin bekaretini aliyor diye bir konu bekliyordu bakdi cikmadi kiskanclikdan deliye dondu adam suclayacak yer ariyor bu kadar millet kor o akilli

Ne alaka:)

Bugüne dek yaptığım yorumlara bakın bakalım bir kez bile öylesi bir konuya yazmışmıyım bi şeyler..
Neyse uzatmaya gerek yok siz eğlenmenize devam edin ben bakim başka konulara belki bekaretle ilgili ilginç konular bulurum

baksaniz iyi olur sizin gibilere ayiracak vaktimde yok taka taka bekarete takmis onca seydende cikara cikara beni assagilik kompleksi var diye yargiliyor allahima sukurler olsun 4 dortluk bir hayatim var herzamanda boyle oldu ne fesatim ne assagilik kompleksim var nede baska sey yalnis adama cattin sansini baska yerlerde zorla

Hoş birşey olmadı.

Arkadaşı aşağılık kompleksiyle itham ettiniz, birini birşeyle itham ediyorsanız o kişiye bunun nedenini söylemek durumundasınız.

Yok söylemiyorsanız yada ortada söyleyecek birşey yoksa o zaman ne yalan söyleyeyim, bende sizin için benzer şeyler düşüneceğim.

not: konu sahibini tanımam etmem

Buyrun düşünün istediğinizi..

Eski konularına ve bugünkü yazdığı konuya bakınca yazdıklarında ki tezatı görebilirsiniz. İnsan kendinde olmayanı üstüne basa basa defalarca tekrarlarmış benim de konu sahibinde gördüğüm bu.. Durum bundan ibaret..

aynen bende sokkladim canim ya bende seni tanimam etmem sanal degil gercek hayatta herkes tarafindan gorulen pozitif ve yardim sever bir insanim aslada karsilik beklemem yaptigim seylerden ilk defa beni yargilayan cikdi halen sokdayim

hangi eski konular bari basligini soylede bir goz atayim cok merak ettim hangisi benim assagilik kompleksim oldugunu gosteriyor bi bakayim

neden oyle soylediniz bende anlamadim?

Ben yazdım nedenini anlamadıysanız yapacak bi şeyim yok..Konu sahibini tanımam etmem üzgünüm ama yazdığı konular ve yorumlardan çıkardığım bu..

Ayrıca hoşunuza gitmediyse kötü içerik butonuna basarsınız bitti:)

halen daha beklemekdeyim nerde ne yazmisim bende olmayan birseyi ustune basa basa soyluyormusum v.s bekliyorum

hadi en azindan ornek verin cok meraklandim dogrusu ortaya bir yem atip kacmayin varsa bir durum yapalim acik oturum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…