Ben harbi salağım ...

kesinlikle hakaret olsun diye yazmadim
asagilik kompleksi olabilirmi diye sordum siz gayet rahat buyudugunu
soylediniz
o zaman simarikliligin bir baska boyutumu bir takintimi?

hmm mesela benim esim bana aldigi cep telefonu ilk kendisi denemeye kalkti
cocuk gibi kapismistik ama

ama cocuklarin yastigina kadar neden kullanmak ister bir insan?
yada tualette ilk ben oturacam durumu gercekten olabilirmi bir insanda?

inanmakta bile zorlandim (yalan soyluyorsunuz demiyorum)
adam banyoyu temizleyip icine cicek toplari atacaginizi ogrenince
on dakikada hangi ara gelip kûveti doldurup sizin haberiniz olmadan girer
gercekse bu olay ilginc bir esiniz var
eglenceli taraflari olabilir hatta sizin icin :) ama ben sinir olurdum o baska

Konu başlığı bana da hoş gelmedi ama benim merakım başka ,
Konu sahibi kendinize iç çamaşırı , gecelik falan aldığınızda ilk ben deniyecem diye tutturuyor mu eşiniz

Konuyu okuyunca ben de hoşlanmadım hiç başlıktan aşırı itici geldi.
Ama anlatılanın önüne geçmemeli başlık değil mi dedim boşverdim.
O yüzden çok gıcık bir durum olsa da alışmanız dileğiyle
Bu arada yorumunuz beni benden aldı.
Gecelik nereden aklınıza geldi yahu

Herkesin hemfikir olduğu konulardan insanlar hoşlanmıyor. Hani tv programlarında insanları kavga ettirir reyting alırlar ya o hesap.

Herkes hemfikir olunca malzeme çıkmıyor.

Son düzenleme:

tatlim ilk alindim yazdigina cunku esim kimseyle kendini ve cocuklari kiyazlamaz kiyazlayani etrafinda bile barindirmaz ayni bende oyleyim asla kompleksi fesat bir insan degiliz evimiz onun is yerinin arkasinda 1 sokak var en cokda o yuzden bu evde karar kildik e esim egitimli kendini her konuda yetistirmis mutavazi bir erkek evet ilk esyalari o kullansin istiyor boyle takintisi var cocuklar yastiklarinlada sadece kendi yastigiyla degistirmek diyelim o yenide bir gece yatsa yetiyor

kizlar buraya yazdim seyler evet bazilari sinir bozucu bazilari gercekden benimde hosuma giden seyler ama cok kotu ithamda bulunuyorlar sinirlerim bozuldu yok assagilik kompleksizim varmis yok yorumlarda oyle soyle yazmisim bekaretimi kaybettim diye konu acan arkadaslar oldu en cok ben destek olmaya calisdim olan olmus onune bak diye kimseye kotu bir yorum yapmadim bende olmayan birseyide sizofreni degilim yazayim buraya cok sinir bozucu seyler gercekden biraz olsun sicak yuva senlikleri olsun istedim digger arkadaslara ama malesef olmadi

sız anlatırken guzel bı komedı fılmı ızlıyormusum gıbı zevk aldım valla, ben esınızı cok merak ettım bu enteresan erkegın fotografını gormeyı cok ısterdım acıkcası :)

canım paylaşımın için teşekkür ederim kardeşin ve senin için mutluluklar diliyorum :)

Konu basligi gercekten sinir bozucu.
Bunu bir kadin yapmis olsaydi boyle amiyane bir tabir kullanmazdiniz,
ne de olsa bekaret almak erkeklere has ya ...

Ayrica esiniz son derece egoist biri.
Kendi evinde size ve cocuklara karsi yaptiklarini gectim,
baska insanlara da yapiyor

Bu davranisi kolay kolay da degismez .
Cunku bu insanin icinden gelen bir seydir ,
ama basiniz cok agrir .
Cunku kucuk davranislar buyuk davranislarin habercisidir...

Yoo benim için çokta gıcık bir durum değil, insan nelere alışmıyor ki şu kk de
Bir yandan obsesif bir durum olabilir mi acaba dedim, bir yandan da komiğime gitti

Arkadaşın bahsettiği sizde olmayan şey aslında bu konuda anlattığınız ve abarttığınız mutluluğunuz. Zaten verdiğiniz örneklere bakılacak olursa hep yeni birşeyler alınmış ( e şimdi herkes zaten yeni şeylere karşı eşinin takıntısı var diyecek ama )ve kendinizi bu alınan eşyalarla övmeye çalışmışsınız. Yani o kadar çok yemek takımım var bir tane daha aldım, sıfır arabamız var benimde ehliyetim var, sırayla bütün aileye yeni yastık aldım... Biliyormusunuz diye insanların gözüne sokmaya çalışmışsınız ama bazıları okuduğuna inanmış bazılarıda ki bunlardan biride benim inanıyor gibi yapmışız. Aslında çok basit sizin "evliligimin son kullanma tarihi gecti sanirsam " başlıklı konunuzu okuyan varsa eğer yada bundan sonra okuyan olursa sizin olmayan bir hayatı yaşamış gibi göstermeye çalıştığınız anlaşılacaktır.

mutluluk abartilcak birsey degil yasanir evet eski konumda esimle sorunum oldu ve bitti cok sukur esimde anladi sucunu ozurunude diledi kimseyede verilcek hesabim yok allahdan baska ben bu dediklerimi ovmek icin degil sadece ornek icin verdim malesef nerelere cekilmis yani verdigim ornekdeki bu esyalarin sifir olup esim tarafindan ilk denenmis olmasi ki bu konunun asil sebebi zaten bu hep size gore ovulcek gibi gelsede herkesin evinde olan seyler cok ovulcek birsey olsa yastiklari ay ay aldim degil birgunde 1 milyar harcadim 40 milyarlik arabam var sifir luks dairelerde oturuyorum seklinde olsaydi ovulcek olurdu herkes kendine gore bir pay cikarmis nedense evde yemek tabagimin oldugunu misafirin ozel oldugunu ve ozel takim aldigimi soyledim bunu turkiyede en fakir insanda aliyoryok insanlarin gozune sokmusum ne alakaysa bence kiz kiskancsiniz neden bi konu olmus bitmis diye yasini tutup yillarca esime kendime cocuklarima eziyetmi etseydim

Birinin yanlış gördüğünüz davranışını eskiyi önüne getirip ezercesine söyleyerek üst üste rencide etmeye çalışmak ne diye? :26:
Ana yoğunlaşsak ya...

malesef ilk kullandigim seyler icinde gulerek esime bak ilk ben kullandim diye hitap ediyorum kadini erkegi yok bunun sadece espri olsun diye yazdim ama ne dertliymis insanlar iyi olmus benim konu acmam

Sizi hayatımda kıskanılacak son kişi olarak bile göremiyorum nedense. Kaldı ki, kıskanılacak bir yaşantınız yok en azından hiç arabada eşimle kavga etmedim, en azından hiç görümcem beni evine kabul etmemezlik etmedi, hiç eşime öküz olduğunu belirttiğim bir konu açmadım. Herkesin hayatında inişli çıkışlı dönemler mutlaka olmuştur ama yüce Allah'ın sanırım sevdiği kuluyum ki sizin gibi bir hayatım olmadı, inşallah bundan sonrada olmaz. Ayrıca şu size gelen yemeklerden biraz Türkiye de ki fakir ailelere gönderin de biraz sevap işlemiş olursunuz.Size dört dörtlük hayatınızda ! mutluluklar dilerim. Kendime de 4+4+4 hayatımda sabır dilerim, sizi hayal dünyanızda sevgiyle selamlıyorum . (nokta)

Birinin yanlış gördüğünüz davranışını eskiyi önüne getirip ezercesine söyleyerek üst üste rencide etmeye çalışmak ne diye? :26:
Ana yoğunlaşsak ya...

Bu hep söyleniyor ve ben bunu anlayamıyorum. İnsan geçmişiyle bir bütün değil midir?

Ana yoğunlaşsak ya...

burda ve gercek hayatta ne kadar birbirimize destek oluyormusuz gibi gozuksekde hicbir kadin digger kadinin mutlulugunu cekemiyor bu bir genelleme degil simdi daha iyi anliyorum esimle beni neden insanlarin cekemedigini ve bizim insanimiz cok seviyor milletin gecmisde yasadiklarini bayat yemegi isitip isitip sicak yemekmis gibi onune getirmeyi takildiklari konularin bakin allah askina

dilerimki benden daha iyi gorumceler sizin basiniza bu mubarek ayda hece denen bayanla tencere kapak iyi bulmussunuz birbirinizi eglenceye devam baskalarinin yaptigi terbiyesizlikden ben sorumlu olmam benim gibi hayatin istesende olmaz zaten tek dileyimde rabbimde bu dilerim benim yasadiklarimin hicbiri gelmez basina eger birgun gelirse ilk yorumu ben yaopacam emin ol eger nick degistirmezsen

malesef ilk kullandigim seyler icinde gulerek esime bak ilk ben kullandim diye hitap ediyorum kadini erkegi yok bunun sadece espri olsun diye yazdim ama ne dertliymis insanlar iyi olmus benim konu acmam

cudanaya katılıyorum, başlık çok çirkin kusura bakmayın.. ayrıca her eleştiriyi kıskançlık olarak neden algıladınız ki? gecenin bir yarısı oğlunuzun başının altındaki yastığı çekecek kadar takıntıya varmışsa iş, bu eğlence konusu olmamalı bence.. sebepsiz yere el yıkamak bile bir rahatsızlık sayılıyor, bence bu da bir rahatsızlık ve neden espri konusu oldu anlayamadım ..

Ana yoğunlaşsak ya...

hayyal'im maalesef hemcinslerimizin en büyük özelliği değil mi, sıkıştığı noktada eskileri ortaya dökmek, belaltı vurmaya çalışmak

Bakın amacım kesinlikle bu değildi. Fakat bir arkadaşımız zaten konunuzu okurken olumsuz eleştiri yapmış ve siz eleştiri kabul etmeyen bir karakterde olduğunuzu yada tavrınızı koymuşsunuz ortaya. Israrla sebebini sormuşsunuz bende bunu bile getirdim. Sırf sizi alkışlamadım, yaşantınıza özenmedim diye beni hiç tanımadığınız halde sizin kıskandığımı düşünmüş ve dile getirmişsiniz. Eğer Türkiye'de yaşamış olsaydınız yada yaşadınız mı bilemiyorum ama bu tarz şeyleri anlatmanın ayıp olduğunu bilirdiniz. ( Yazdıklarımın arkasındayım, nedense hala kendinizi övmeye çalıştığınızı düşünüyorum) Ve hala eşimle konuşurken insanların beni neden çekemediğini anlıyorum diyorsunuz. Ben sizi tanımam, çekilemeyecek tarafınız varmı bilemem. (Benim kadar mutlu bir evliliğiniz olduğu düşüncesinde de değilim ayrıca) Madem bir konu açtınız o zaman olumsuz eleştirileri de kabul edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…