- 28 Ekim 2010
- 475
- 205
- 83
- Konu Sahibi magic girl
-
hayyal'im maalesef hemcinslerimizin en büyük özelliği değil mi, sıkıştığı noktada eskileri ortaya dökmek, belaltı vurmaya çalışmak
Neden bel altı olsun? İnsan kendi gerçeğinden nereye kadar kaçabilir ki?
Ha siz diyorsanız ki biz böyle mutluyuz diyecek bir şeyim yok..
Neyse bu konu çok uzadı anlayan anladı nasılsa neyin neden söylendiğini..
hece arkadaşım (tanımam ama :)) tencere ve kapakta olduk. Konu sahibinin kalitesi ortada benim açımdan artık yoruma katılacağım bir konu değil.
Kimden alıntı yaptığına bak istersen
merhaba ,
eşinizin durumu kesinlikle normal değil size komik gelebilir ama ben böyle bencil bir insanla hayatta ömür geçiremezdim allah sabır versin size kızmayın ama eşiniz çok sinirimi bozdu nedense
Neden bel altı olsun? İnsan kendi gerçeğinden nereye kadar kaçabilir ki?
Ha siz diyorsanız ki biz böyle mutluyuz diyecek bir şeyim yok..
Neyse bu konu çok uzadı anlayan anladı nasılsa neyin neden söylendiğini..
canim basdada dedim ve diger yorumlardada belirttim bazilari sinir bozucu ama yaptiklarinin yaninda bende artik ses ve sorun cikarmiyorum arkadaslarin cogunluguna komik geldi ve okursaniz yorumumu orda belirttim
bunu da yazan siz değil misiniz ???????
ben konu sahibi miyim kırmızılı yeri bana yazıyorsunuz. Ki ortada sizinle ilgili birşey mi var, hayyal benim arkadaşım ve ben onun mesajına yorum yaptım.
canim komikmi dedim bende bide elestiriyorsun hem babamin ertesi gun ameliyat olacagini kim soyledi yok oyle birsey annem en az 3 ay onceden hazirlar valizikomik mihamilelik beni çok değiştirdi sanırım
allah başka dert tasa vermesin o halde ,
ertesi gün ameliyat olacak babamın pijamasını geceden kocam giyecek sanırım onu paralardım birazcık düşüncesiz biri galiba
Bu hep söyleniyor ve ben bunu anlayamıyorum. İnsan geçmişiyle bir bütün değil midir?
Hemen bir psikoloğa koşun gerçekten normal değil..:26:
Açıkçası ben konu sahibinin yazdıklarını okudukça güldüm ve eşi obsesif olabilir diye düşündüm sadece okumaktan da büyük zevk aldım.
Ama bazı arkadaşların bu anlatılanlardan sadece arkadaşın yeni yemek takımlarına, aldıkları sıfır arabaya ve yeni yastıklara takıldığını görünce şaşırdım. Bunlardan bahsetmesi gerekiyordu çünkü olayın ne derece ilginç olduğunu ancak bu şekilde anlayabilirdik.
Ayrıca konu sahibinin önceden yaşadığı olumsuz şeyler olabilir ama bunu çirkin bir şekilde yüzüne vurmak çok ayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?