Ben hatalı birşey mi yaptım farkında olmadan?

Dün Aksam abimlere yemege gittik , annem babam ,
abim isten gelmemisti daha , yengemle sofrayı hazırlıyorduk ,
sonra abim geldi ,
iste , yemek falan yedik ,
sofrayı toplarken abimin kulagına sakız patlattım ,
oda bana coraplarını fırlattı , sakalastık yani ,
yengemin yüzü aniden düstü ,
dogru dürüst konusmadı falan , moreli bozuldu yani ,
biz gidene kadar böyleydi ,
ugurlarkende soguk davrandı bana
acaba o saka yüzünden mi kızdı ,
yanlıs bıseymı yaptım anlamadım
dünden beri taktım kafama...

kendisine sorsanız daha iyi olur bence :51:

insanlara şaşırıyorum. dengesiz, iğrenç, sapık gibi saygısızca kelimeleri geçtim, konu sahibine ne güzel akıl veriyosunuz. Daha samimi davran, beter et, ayağını denk alsın bilmem ne, sevgili konu sahibi arkadaşım, bence daha önce de söylediğim gibi bu konuyu kadın-erkek ilişkisine, ensest ilişkiye bağlamak falan asıl yanlış olan. dediğim gibi sen onun ne düşündüğünü ne hissettiğini bilemezsin, belki abini o kadar çok seviyordur ki annesiyle, kardeşiyle bile paylaşmak istemiyordur, sevgisi ilgisi sadece kendisinin olsun istiyordur. Eğer böyle düşünüyorsan sana düşen şey onun yanında hareketlerine dikkat etmek. o yokken göster sevgini, ne kaybedersin ki.. yanlız durumu bile bile (kimi üyelerin önerdiği gibi) üstüne gidersen sadece yengenle değil abinle de aran açılır. sonuçta sen kabullensen de kabullenmesen de onun çekirdek ailesi artık o. evlendiğin zaman daha iyi anlarsın sanırım söylemek istediğimi.

cunku o olaydan sonra morelıbozuldu bıraz , soyledıgın kısıye bılmıyorum bı gorevlıye sor bı baksınistiyorsan.

Morel, değil Moral, görevliye sordum zaten merak etme. Bulurlar o kim, nerede vs :S

Benim çok yakından tanıdığım biri var oda öyle bırak kardeşi annesinden kıskanacak kadar ileri gitmiş durumda.

Bu ara ben mi paranoyağım diyecektim ilk okuduğumda kalpsizin1 i geldi aklıma.
Resim,yazış tarzı,yaşadığı yer ve olay açısından.
:26:

Üye üyeye benzermiş :27:

niyetin onu sinir etmekse yaptığın şakadan değil yapma sebebini sezdiği için bozuluyordur.
niyetin iyiyse aynı şakaları yengene de yapmalısın ki nispet yapar gibi olmayasın.

bu arkadas kalpsizin1ii olamaz cunku o evliydi bu arkadas bekar evlenemedigi icinde konu acmisti :27:

bence yanlış birşey değil YAPTIĞINIZ ama basit kusura bakma ama.... yengenin sana bu şekilde davranmasıda çok normalç hoş görü bekliyorsan sende hoşgörülü olmalısın.

Back
X